Rezignace v manželství

Napsat příspěvek
Velikost písma:
950
13.4.23 12:54
@inkakřivák píše:
Ale mne by fakt zajímalo, jak je to s tím domem. Protože zdá se jejich není. Spíš je někoho z jeho rodiny. Když se on má zeptat na možnost odkupu. Tudíž by měla být fakt ráda, že on do toho nechce sypat jejich peníze. Vždyt je to tu pořád -že byla ženská hloupá a cpala prachy do jeho baráku, případně do baráku cizího. A tady se to přitom bere jako výraz jeho neschopnosti. Za to bych v tomto případě byla naopak vděčná.

Není to třeba hájovna?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
13.4.23 12:54
@botl píše:
Jak to říct. To, že ty se cítíš blbě, je čistě o tobě. Ne o něm. Pokud se ti pocity a stereotypy ve vztazích opakují, tak to opravdu není těma chlapama, ale tebou. Ty si je 1. vybereš a za 2. zpracuješ tak, že ti pak s nima už není dobře. Vsadím se, a je to smutná sázka, že pokud si najdeš dalšího chlapa, dopadne to stejně.

No hurá. :D Jedna z mála udeřila hřebíček přímo na hlavičku. Stručně, jasně, výstižně a přitom to není urejpané. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 13:07
@Venetia píše:
A to je jaký přístup?

Nevim, neziju s ni. Na to musi prijit zakladatelka. Dela porad dokola totez, ale ocekava neco jineho.

Ma chlapa, co se stara o rodinu, je akrivni, dokazal si najit praci, co ho bavi, zakladatelka ho pritahuje, ma s ni dvakrat do tydne sex.

Zakladatelka je ale nespokojena. V predeslem manzelstvi to vypadalo stejne. Tak to asi nebude v tom chlapovi, ale v zakladatelce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
13.4.23 13:10
@Barbucha3 píše:
Tak jsi zakladatelko zjistila, že jsi nejhorší. :D To se tady tal stává. A chlap chudáček.Bavíme se tu o chlapovi, ktery zakladatelku ani nepozdraví, nekomunikuje s ní. To je výhra a ona špatná? Ale notak. Jeho chování do vztahu absolutně nepatří. Tohle není žádný vztah. Jestli na to jsou tady ženy zvyklé, že vše si teda udělají samy, budou jezdit všude samy, chlap je ani nemusí zdravit natož s nimi komunikovat, aby náhodou nebyly za náročné. Tak ty standarty tady jsou opravdu hodně nízko, ale tak pokud to některým vyhovuje. Zakladatelka si opět blbě vybrala, možná to tak bude vždy, ale zůstávat v tom ještě s pocitem, že je ona ta špatná? :nevim:

No, spíš to je tak, že ženská se chlapovi zprvu líbí, on se může přetrhnout, aby jí dělal pomyšlení, ženě se to líbí, zkusí si přát ještě něco, chlap zobe z ruky, pak ženuška zvyšuje nároky a tak to jde dál, až do opadnutí zamilovanejch hormonů a vyčerpanosti chlapa plnit něčí nároky. Pak už neplní ani povinnosti. Ženy zase z lásky opečovávají a vyvařujou a třepaj polštáře…A dopadne to zrovna tak. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 13:13
@Venetia píše:
Prosím tě tohle není žádný vztah natož láska…pokud si něco myslí, tak má taky komunikovat, pokud se mu něco nezdá.

On je spokojeny, to zakladatelce se neco nezda. A asi to neumi ani komunikovat. Mozna proto, ze citi, ze to nebude jen o tom, ze ji pri prichodu nepozdravi.

Proto sem taky napsala, protoze kdyby si byla jista, co je blbe, uz to resi.

Teda pokud tady nechce schvalit nejakeho milence.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3837
13.4.23 13:15
@botl píše:
Nevim, neziju s ni. Na to musi prijit zakladatelka. Dela porad dokola totez, ale ocekava neco jineho.

Ma chlapa, co se stara o rodinu, je akrivni, dokazal si najit praci, co ho bavi, zakladatelka ho pritahuje, ma s ni dvakrat do tydne sex.

Zakladatelka je ale nespokojena. V predeslem manzelstvi to vypadalo stejne. Tak to asi nebude v tom chlapovi, ale v zakladatelce.

Pokud bych manželovi nestála ani za pozdrav, nekomunikoval se mnou, nulové intimnosti mimo sex, nechtěl se mnou jet na výlet ani dovolenou, tak budu taky nespokojená. A bylo by úplně jedno, že má fajn práci a vezme dítě na odpoledne ven (pravděpodobně proto aby netrávil čas se mnou).

Příspěvek upraven 13.04.23 v 13:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12501
13.4.23 13:15

Zastáváte se tu manžela zakladatelky a nepřijde vám vůbec divné, že on ji po příchodu domů ani nepozdraví? To asi není normální.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9337
13.4.23 13:19
@Josefuna píše:
Zastáváte se tu manžela zakladatelky a nepřijde vám vůbec divné, že on ji po příchodu domů ani nepozdraví? To asi není normální.

Není, to máš pravdu. Že vidím, že zakladatelka nebude v tomhle příběhu čistá lilie neznamená, že je chlap svatej.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 13:25
@Barbucha3 píše:
Pokud bych manželovi nestála ani za pozdrav, nekomunikoval se mnou, nulové intimnosti mimo sex, nechtěl se mnou jet na výlet ani dovolenou, tak budu taky nespokojená. A bylo by úplně jedno, že má fajn práci a vezme dítě na odpoledne ven (pravděpodobně proto aby netrávil čas se mnou).Příspěvek upraven 13.04.23 v 13:16

Neco mi tu nesedi. Nestoji mu ani za pozdrav, ale vzrusuje ho.

Zakladatelka s nim nejen, ze spi, ale chtela by kazdy den. S nekym, komu nestoji ani za pozdrav? A to se na ni beze slova svali a ona by to tak chtela casteji.

Proste, ona je nespokojena, ale bude to v ni, ne chlapovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8397
13.4.23 13:29
@Josefuna píše:

Pepi, ty to vzdy vnimas jako souboj, kde je nutno nekomu stranit.

Vychazim z toho, co sem napsala, chlapa neznam, vidim, ze je nespokojena, ale zaroven ze opakuje stejny vzorec chovani. Tohle muze prenastavit jen ona a pozdrav chlapa to nevyresi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
13.4.23 13:31

Zakladatelko, také jsem v manželství rezignovala, ale máme to malinko jinak postavené. Já jsem ta, která potrebuje méně sexu, méně dotyku než manžel, naopak potřebuji k intimnosti určitou miru komunikace a otevřenosti od partnera. Ta od nej dlouhodobě není a to i přesto, ze jsem se snažila o více sexu než potřebuji a o více dotykové pozornosti. Jak se kolikrát radí rici na rovinu - to také nepomohlo. Manžel dlouhodobě vidí jen svou rovinu, vše to co mu řeknu jakoby obrátí proto mě.

Při prichodu mě tedy pozdravi, to ano, ale to je také vše. Dost dlouho jsem se ho ptala, jak se měl a snažila se udržet tu rovinu komunikace já, ale pak jsem si uvědomila, ze on se mě nikdy nezeptal, jak jsem se měla, nebo když jsem nemocná, tak jak mi je. Tak jsem přestala mu cokoliv o sobě říkat a jen se ptala na něho. Také nic. V manželské poradně jsem zjistila, ze jedle něho mám problém v komunikaci i jeho problém řešit jen já (já se mám u všech problému ve vztahu více snažit), on nic. Od té doby si jedu svoje. Kdyby nebyly děti, jsme už rozvedení.

• Citovat
  • Upravit
1543
13.4.23 13:31
@Anonymní píše:
Jssně, na výlety jedeme bez něj. Zahradu si taky dělám podle sebe. Ale myslela jsem si, že v manželství se na výlety jezdí společně. A že když má jeden z něčeho radost, tak že ten druhý je za to rád a má taky radost

Jakože když doma navrhneš výlet či dovolenou, tak to odmítne s tím, že nechce? A dřívávějc jste jezdili? Byl mluvnější?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
34473
13.4.23 13:35
@botl píše:

Zakladatelka s nim nejen, ze spi, ale chtela by kazdy den. S nekym, komu nestoji ani za pozdrav? A to se na ni beze slova svali a ona by to tak chtela casteji.

Chtěla by to 2× denně. Na to, že je vyčerpaná z dětí, musí chodit relaxovat do posilovny a pak už zas nemá energii pomáhat manželovi, je dost výkonná. Něco mi říká, že tahle dáma bude nespokojená pořád.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106614
13.4.23 13:36
@botl píše:

Tohle teda taky nechápu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24914
13.4.23 13:40

:hug: :kytka:
zakladatelko, plně ti rozumím.. je otázka, kdy se to tak zhoršilo, zda naráz, či postupně a zda jsi s ním hezky v klidu o své emoční frustraci a jak ji řešit mluvila..
zkus to..
jen ti bohužel musím říct, že když jsem tyhle pocity v (hodně) dlouholetém manželství měla já, tak jsem zjistila, že má už nejméně půl roku milenku… :(
což by potvrzoval u vás taky ten fakt, že sex iniciuješ obvykle a častěji (možná pokaždé?) ty…
vím, že to bolí, zvláště když je to druhý krach.. ale fakt nemá smysl předávat dětem model ledového království..
zkus s ním na rovinu promluvit a uvidíš.. nebo i popátrat…
mně se s tou jistotou ten den, kdy jsem to zjistila, vlastně i paradoxně ulevilo, protože to byla právě ta poslední kapka, proč to oboustranné „trápení“ (jinak taky vše funkční) ukončit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí