Režim před přijímačkami na osmileté gymnázium

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
68814
8.4.26 17:49

Tak učitelka tě nařkla, žes to udělala schválně, a tys to přitom udělala schválně. Omluvit ho musí, ale že bych se nějak zvlášť rozčilovala, nech to plavat a dítě zbytečně nestresuj.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30367
8.4.26 17:51
@Anonymní píše: Více

„Přišlo mi, že mi nevěří“, „Přišla mi odpověď ve smyslu…“ - typicky vytvořená domněnka, nebude bezdůvodná.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
8.4.26 18:01
@ugluk píše: Více

Ano, udělala jsem to schválně, ale na oční bychom stejně museli, tak je celkem jedno, jestli jedeme teď nebo za týden.
Spíš mě překvapily zase ty rozdíly mezi školami.

• Citovat
  • Upravit
68814
8.4.26 18:19

Rozdíly mezi školami jsou plošně. Někde to podporují více, někde méně, úroveň výuky a známkování se liší napříč školami i jednotlivými učiteli. Buď připravena na to, že jestli se dítě dostane, můžou být velké rozdíly mezi dětmi i objemem probíraného učiva, tak to prostě je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3391
8.4.26 18:35

Dcera dělala přijímačky na 8g, nenapadlo by mě nechávat jí doma a zbytečně se stresovat. Jela normální režim. Ostatní děti to měly stejně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16027
8.4.26 18:39

Já bych to ani nechtěla, nedává to smysl. Dítě bude dělat přijímačky na výběrovou školu z češtiny, ale čtvrtletní test z češtiny s dětmi psát nebude a bude v lavici odpočívat? Nebo si bude dělat něco jiného a přemýšlet u toho, že ty přijímačky asi musí být hodně velký nářez, když ani nemusí psát písemku? A po přijímačkách zase nebude dělat to, co děti, protože bude všechny ty testy dopisovat? Vždyť to je postavené na hlavu :roll:
Pochopila bych, kdyby třeba nemusely děti dělat referát nebo něco časově náročného na volný čas, ale písemky přeci pro ty premianty jsou brnkačka. Opravdu nechápu, v čem má být přínos takových „opatření“. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8602
8.4.26 18:39

Ty naschvál necháš dite doma a divíš se, ze ti ucitelka napíše, ze to děláš naschvál? Vždyť ma pravdu, sama to píšeš. Ze jdete k lekari, no jdete, proto, aby nemusel do skoly, opět to sama píšeš. Porad nechápu, čemu se divíš. Omluvenku schválit musi, takze zadny problem. Jinak u nas maji lehčí rezim devataci, ale treba v jedné tride jich dnes bylo 9, v druhe 25, ve treti 18… zbytek se doma ucil (flakal)…kazdy na to nahlíží jinak, jak rodice, tak učitele, ředitele… pataci zadny speciální režim neměli, tam přece jde jen o minimum dětí, rozhodne se to netýká cele tridy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1357
8.4.26 21:52

Syn který jde na 8G se teda neučí doma na žádné testy ve škole.

Jde mu to samo naučí se vše ve škole maximálně někdy vlastivědu si přečteme, vyplňuje si průběžně Čj sešitky a nutim číst.

Na co tak strašného se musí učit v 5 třídě? Nevím když už z toho teď má stresy co teda bude dělat na gymnasiu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

Ahoj, tati

• (5) + 5 recenzí