Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
@luca241 píše:
Lutania Beach v Kolymbii- hotel na pláži, pláž smíšená (písek, u vstupu do moře kamínky), hotel The Kresten Royal Villas & spa- hotel super, pokoje krásné, nové, prostorné, pláž nic moc- maličká hotelová plž (písečná), dostupná po schodech, nebo do vody přímo z mola- pro děti nic moc, Mitsis Faliraki beach hotel (ale to už je x let a ještě nepatřil pod síť Mitsis- mmchodem jedna z nej hotelových sítí v Řecku), ale ve Faliraki je písečná pláž, celkem rušné letovisko a bazén a vyžití pro děti tam určitě taky bude
@MišPat píše:
Dobrý den, mohla bych poprosit více info o Lutania Beach? Do zítra se máme rozhodnout, jestli berem, ale recenze nic moc. Děkuji
Lutania Beach je fajn hotel na pláži, čistý, jídlo pestré a moc dobré. Já právě četla na něj v podsattě samé dobré recenze.Ale.Hotel je straší, pokoje vypadají opravdu jak na fotkách, ale fakt na druhou stranu všude čisto, uklizečky uklízeli denně, výměna ručník dle potřeby. Bazén, u bazenu lehátka, brouzdaliště není. Na pláž se sejde po asi 20 schodkách, pláž písčitá, u vstupu do moře kamínky, moře krásně čisté. Lehátka na pláži za poplatek(my byli před sezonou a byly zdarma, ale jinak se platí 5€ za slunečník a lehátka(snad tu cenu nepletu), ručníky na pláž ale v hotelu nepůjčují(to jsme nikde nezažili a ručnky s sebou nevozíme, takže jsme kupovali).Nic už mě nenapadá, tak se klidně zeptej, co by tě zajímalo ![]()
@luca241 píše:
Lutania Beach je fajn hotel na pláži, čistý, jídlo pestré a moc dobré. Já právě četla na něj v podsattě samé dobré recenze.Ale.Hotel je straší, pokoje vypadají opravdu jak na fotkách, ale fakt na druhou stranu všude čisto, uklizečky uklízeli denně, výměna ručník dle potřeby. Bazén, u bazenu lehátka, brouzdaliště není. Na pláž se sejde po asi 20 schodkách, pláž písčitá, u vstupu do moře kamínky, moře krásně čisté. Lehátka na pláži za poplatek(my byli před sezonou a byly zdarma, ale jinak se platí 5€ za slunečník a lehátka(snad tu cenu nepletu), ručníky na pláž ale v hotelu nepůjčují(to jsme nikde nezažili a ručnky s sebou nevozíme, takže jsme kupovali).Nic už mě nenapadá, tak se klidně zeptej, co by tě zajímalo
@MišPat píše:
Moc děkuju za info, hlavně ty ručníky mě teda překvapily, ale aspoň budu připravená ????.Nepotřebujeme nějaký luxus ubytko, jen bych nerada spala s breberkama ???? Stějně jsme většinu dne v luftu a chodíme jen spát. Jde mi o to, že jedem s pětiletym klukem, tak aby se nenudil. Máme to přes Bluestyle, kterej má ten Croco klub, tak snad tam budou na dětska připravený.
Malé bylo kousek přes 3, byly jsme před sezonou a s rakouskou cestovkou, jednié děti v hotelu byla o 3 roky starší německy mluvící holčička a roční chlapeček, žádná velká zábava pro děti tam v té předsezonní době nebyla, „jen“ hřiště a moře. na dovolené jezdíme dost často a přesto na tuto naše malá hrozně ráda vzpomíná. Ony ty děti se zabaví stejně nejvíc na pláži s kýblem a lopatou a ve vodě, vše co je navíc je sic fajn, ale ne nezbyteně nutné. Takže si to určitě užijete
!!!a brebery tam nejsou
Jo a doporučuju něco do zásuvky na komáry
@luca241 tak nakonec všechno jinak
Letíme ted ve čtvrtek do hotelu Aldemar Amilia Mare na Kalithee, Lutanii nám pikolík zarezervoval takovym způsobem, že nikdo na invii žádnou rezervaci nenašel, jsem myslela, že mě trefí šlak
a dessole je narvaný. Tak snad všechno klapne jak má
@MišPat píše:
@luca241 tak nakonec všechno jinakLetíme ted ve čtvrtek do hotelu Aldemar Amilia Mare na Kalithee, Lutanii nám pikolík zarezervoval takovym způsobem, že nikdo na invii žádnou rezervaci nenašel, jsem myslela, že mě trefí šlak
a dessole je narvaný. Tak snad všechno klapne jak má
Jeee, na ten jsem se včera v noci zrovna dívala a vzpomněla si na vás
.Je to fakt dobrá cena za 5 hvězd
.Je nádherný a má vyborné recenze!!Bude to super! moc si to užijte ![]()
@luca241 moc děkujeme, snad budeme mít štěstí a bude tam dost čechů, co jsme byly už dvakrát v Řecku, tak pokaždý nás tam bylo strašně maloučko a většinou skupiny a nikdo se nechtěl družit
za jakou cenu jsi to našla? My platíme 23 za dospeláka a asi 7500 za dítě
@MišPat píše:
@luca241 moc děkujeme, snad budeme mít štěstí a bude tam dost čechů, co jsme byly už dvakrát v Řecku, tak pokaždý nás tam bylo strašně maloučko a většinou skupiny a nikdo se nechtěl družitza jakou cenu jsi to našla? My platíme 23 za dospeláka a asi 7500 za dítě
jojo, necelých 23tis. Což jako není málo, ale na petihvězdu dost dobré a navíc letos mi ty ceny přijdou naprosto otřesné i za nižší kategorie, takže toto mě celkem překvapilo. Původně byl kolem 30 tuším
…Určitě to bude supr ![]()
@luca241 i mě se teda letos ty ceny zdají děsné, ale tohle jde. měli jsme vyloženě štěstí protože když mi řekly ze lutania i dessole padaj, tak já během 15 min našla tohle, hned zarezervovala, ale nebyly letenky, takže jsme byly v pořadníku, no ani jsem nedoufala, že to vyjde, ale asi za 2 hoďky volala, že už jsou. Kazdý rok vybíráme takhle na poslední chvíly, ale letos to byl otřes, všechny 4 hvězdy a vejš buď drahý jako prase, nebo obsazený ![]()