Rhodos požár

Napsat příspěvek
Velikost písma:
241
29.7.23 18:34

Zdravim z Kolymbie, takze ne uplne ze severu. Prileteli jsme vcera, nejdriv jsem to chtel rusit, ale pak jsem zacal sledovat „Zazij Rhodos“. Objizdeli ostrov a ukazovali jednotliva letoviska, na tom zaklade jsem se rozhodl, ze poletime. Zivot je tu v normalu, udajne uz tu nic nehori a ani zadny naznak pozaru. Vypadek elektriny ani jeden, voda tece taky, zadna apokalypsa se nekona, takze bezobav prilette :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18598
29.7.23 18:35
@Jemnonick píše:
Zdravim z Kolymbie, takze ne uplne ze severu. Prileteli jsme vcera, nejdriv jsem to chtel rusit, ale pak jsem zacal sledovat „Zazij Rhodos“. Objizdeli ostrov a ukazovali jednotliva letoviska, na tom zaklade jsem se rozhodl, ze poletime. Zivot je tu v normalu, udajne uz tu nic nehori a ani zadny naznak pozaru. Vypadek elektriny ani jeden, voda tece taky, zadna apokalypsa se nekona, takze bezobav prilette :)

Tak pockame až tam budeš týden a ne par hodin :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.7.23 18:51
@hospodki píše:

A co cekas za senzacni update? Pozary dva dny uhasene a vyjma zasazenych oblasti je zivot v dalsich oblastech celou dobu naprosto v poradku a nekde bys o pozaru ani nevedel (ano, 2× za den nekde na deset minut vypadla elektrina-zamerne).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35747
29.7.23 18:52
@renap píše:
@Marcicek84 já nevim, bylas někdy v ˇřecku nebo nějaké podobné jižní zemi.? Tam se to prostě stává, že občas něco nefunguje a jsou tam výpadky čehokoliv.

My byli na Rhodosu asi 5-6×, vždy na 11-13 dní, a NIKDY jsme neměli jediný výpadek proudu anebo že by netekla voda, a to jak v pokoji, tak i na pláži! :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.7.23 19:01
@hospodki píše:

Ve stredu budeme mit auto a pojedeme na jih, tak podam report. Ale proste media pisou 4 dny o jednom jedinem vikendu a pak to vypada, ze to tu hori vsechno. Nerikam, ze tu nic nebylo, musel to byt mazec, ale co jsme meli moznost videt, nic tu není zvlastniho.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29551
29.7.23 19:07

Už na mě včera vyběhla na internetu nabídka Rhodos s all in asi to byla mám pocit zrovna Kolymbia za 9.300 Kč na týden za osobu od Čedoku. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
241
29.7.23 19:19
@marin píše:
Už na mě včera vyběhla na internetu nabídka Rhodos s all in asi to byla mám pocit zrovna Kolymbia za 9.300 Kč na týden za osobu od Čedoku. ;)

No, v letadle nas letelo tak do 50 lidi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29551
29.7.23 19:22
@Jemnonick píše:
No, v letadle nas letelo tak do 50 lidi.

Tak to je opravdu málo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18598
29.7.23 19:26
@Lendava píše:
A co cekas za senzacni update? Pozary dva dny uhasene a vyjma zasazenych oblasti je zivot v dalsich oblastech celou dobu naprosto v poradku a nekde bys o pozaru ani nevedel (ano, 2× za den nekde na deset minut vypadla elektrina-zamerne).

Já nepotrebuju senzaci, ale vidím rozdíl v ‘přijeli jsme včera a je to ti vše ok’ vs ‘včera jsme se vrátili po týdnu v Kolymbii a je tam vše ok’

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18598
29.7.23 19:27
@Jemnonick píše:
Ve stredu budeme mit auto a pojedeme na jih, tak podam report. Ale proste media pisou 4 dny o jednom jedinem vikendu a pak to vypada, ze to tu hori vsechno. Nerikam, ze tu nic nebylo, musel to byt mazec, ale co jsme meli moznost videt, nic tu není zvlastniho.

Díky, bude fajn mít pak reálnou zkušenost, třeba to někomu kdo hledá info k jejich dovolené v dalších týdnech pomuze

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29551
29.7.23 19:39

Řecké úřady dnes podle portálu eKathimerini zrušily stav nouze na ostrově Rhodos. Lidi na Rhodu, kteří své domovy museli opustit kvůli živelní katastrofě trvající více než deset dnů, se po zrušení stavu nouze mohou vrátit. Požáry, které hořely na různých místech ostrova, se hasičům podařilo uhasit. Někde se ale plameny objevily znovu, a tak záchranáři zůstávají v pohotovosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24621
29.7.23 19:42
@renap píše:
@Marcicek84 já myslim, že lidi se rozčilijí podle toho, jakou mají náturu a jací jsou tak nějak od přirození :mrgreen: Ne podle toho, v kolikahvězdičkovým hotelu jsou. Když člověk čte ty recenze, tak kolikrát žasne. My třeba byli v úžasným hotelu v Turecku, kdo tam jezdí, tak ví, jak skvělý je tam jídlo, vůbec al inclusive oni prostě umí. Třeba na snídani tam bylo úplně všechno, na co si člověk vzpomene, desítky druhů pečiva, salámů, sýrů, jogurtů, všech možných příloh do toho, ovoce zelenina nepřeberně, vejce na sto způsobů, palačinky, lívance, i kaviár byl, prostě nenapadá mě nic, co by tam nebylo. No, a nějaká osoba v recenzi pak psala, že snídaně byly hrozný, protože tam bylo každý den to samý a neobměňovali to. 8o Těžko říct, co tihle lidi žerou doma. Tipuju, že rohlík s mazacím sejrem.
Ale Řecko je prostě drahý, třeba ve srovnání s tím Tureckem, tak holt lidi chtějí za ty prachy něco víc, nebo nevim.

Jj některým lidem se nezavděčí nikdo ničím. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.7.23 19:55
@hospodki píše:
Já nepotrebuju senzaci, ale vidím rozdíl v ‘přijeli jsme včera a je to ti vše ok’ vs ‘včera jsme se vrátili po týdnu v Kolymbii a je tam vše ok’

jestli máš FB, tak koukni do těch skupin, celou dobu tam lidi psali, dávali videa, fotky. V Kolymbii se nědělo vůbec nic, kdyby nesledovali zprávy a neplašili je příbuzní z domova, tak o tom ani neví.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9489
29.7.23 19:59
@jege píše:
My byli na Rhodosu asi 5-6×, vždy na 11-13 dní, a NIKDY jsme neměli jediný výpadek proudu anebo že by netekla voda, a to jak v pokoji, tak i na pláži! :cert:
:mrgreen: holt jsi šťastné kuře. Nám se stalo letos asi poprvé, že netekla celé odpoledne voda, v hotelu. Nevim proč. Jinak tedy kdyby nešla elektřina nebo netekla voda, tak to nezjistim, když jsme celou dobu venku. Tohle byla náhoda, že jsme se šly v poledne osprchovat.
Nevim, no, tohle by mi asi dovolenou nezkazilo, nějaké krátkodobé výpadky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
647
29.7.23 20:00
@hospodki píše:
Já nepotrebuju senzaci, ale vidím rozdíl v ‘přijeli jsme včera a je to ti vše ok’ vs ‘včera jsme se vrátili po týdnu v Kolymbii a je tam vše ok’

Jenze v Kolymbii se nikdy nic nedelo a vse bylo ok.

Dle TVZHOVNA apokalypsa. A v Chorvatsku draho, zraloci a cely Dubrovnik shorel (jako kazdy rok) 🙃

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí