Říjen 2009

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3039
21.10.09 14:11

Holky, psala Kitty. Je v porodnici, dělali jí hamiltona a má kontrakce, zatím prý nic moc, ale čeká, že se to rozjede. Psala už někdy po desáté, ale byla jsem s malou venku a dostala se k PC až teď, tak se omlouvám, že informuji se zpožděním. :roll: :wink:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.09 14:20

Tichu, děkujeme za zprávu.Moc na ni myslím.Hlavně ať to má rychle za sebou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
21.10.09 14:25

Tess, co ty? Jak to vypadá? Na Kitty moc myslím, po té střevní chřipce to musí být vyčerpávající. Aspoň, že se porod nerozběhl, když měla nejhorší potíže, to by bylo hrozné. :roll: :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7095
21.10.09 15:00

Ahoj,

koukám, jak se tu začínáme scházet po nocích :D

Kitty moc držím palce, ať se to rozjede samo a jde to rychle :!

kacenko , dala sis tu vanu? Taky se strašně moc těším, až se do ní natáhnu, ale stále to oddaluju, přece jen očistky sice strašně málo, ale pořád jsou :roll:
Na sušičku mám taky spadeno - máme to porodné a něco k tomu holt budeme muset přidat…žehlíš ještě něco, nebo vůbec nic - ani košile, nebo na mimčo?

jenny , na tebe taky myslím, ať se to rozjede.
A vzpomněla jsem si - prý hodně pomáhá horká sprcha bříška a u toho masírovat bradavky, víckrát denně - spouští se tím přírodní oxytocin.

Jeje , holky mají datumy fakt hezké :)
A se spaním ještě - my máme jen jednu „ložniční“ postel, když nepočítám malou postýlku, takže jsme si říkali, že zkusíme ten týden a pak kdyžtak budeme muset koupit velkou postel pro Honzíka, aby se do ní vešel i s doprovodem :twisted: Naštěstí si mezitím zvykl :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.09 15:30

Tichu,
u mě nic.Sem tam posel…jinak nic.Jsem z toho nějaká smutná :cry: :cry: :cry: .Ale co život jde dál…zkouším na to nemyslet.

Psala Judit,udělali ji Hamiltona a už si ji tam nechali.Stejně by tam měla jet zítra,tak tam rovnou zůstala.Jak bude něco nového,tak se ozve.

Jdu se s Kačkou projít do města,udělá mě to jen dobře,svítí sluníčko :lol: ,to je balzáme na nervstvo :wink: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26574
21.10.09 16:01

...

handah díky:) Právě jsem vylezla z horké vany, kde jsem si masírovala bradavky a dělala i víc hezky :oops: :D - tak uvidíme

Te.ss Jsem v tom s tebou :) Tuhle smutnou fázi jsem už nějak překonala. Až to dítě bude chtít ven tak půjde a nebo se mu hold bude muset pomoct. Třeba má nějaký důvod, proč se chce narodit později. V minulém životě se mu třeba nevyplatilo být Váha, tak teď chce být Štír :idea:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3039
21.10.09 16:19

Psala Kitty, že zatím porod postupuje pomalu, ale vše ok. Večer jí začnou chystat. Snad to bude mít lepší než u Robíka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.09 17:36

Jenny,
masírování bradavek jsme zkoušela i chlap,ale výsledek nulový.Máš recht,když nechtějí samy,budu se jim uset pomoct.

Teď jsme se vrátily z města.Holkám jsem koupila boty na zimu,tak jsem ráda.Ale šourala jsem se jako kačena…pomalu a houpavě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.10.09 17:46

kURNA ale i tak to ma Kitty docela dlouhe :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
21.10.09 18:47

ahojky..no teda,člověk se tu pár hodin neukáže a už se to tu rozjíždí

GRATULUJI K NAROZENÍ HONZÍKA..HODNĚ ŠTĚSTÍČKA,ZDRAVÍČKA A MLÍČKA

JUDIT, KITTY, holky at máte rychlý a bezproblémový porod

ten metřík co má JITUN je ze stránky http://ticker.7910.org

já dnes jen odpočívám…od rána mi je zle,motá se mi hlava a bylo mi na zvracení,takže mám i málo mlíka :roll: a zítra Tomíska hlídá babička,protože já musím do Prahy na pohovor ohledně brigády

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
21.10.09 20:27

Ahoj,psala jsem Judit, a odepsala toto: Vsechno je zatim v klidu.Primar mi udelal hamiltona a rikal,ze do rana.Ale zatim to tak nevypada.Je klid. jakmile budu vědět něco více tak dám vědět

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4308
21.10.09 21:04

Ahoj holky,

akorát jsem se připojila a v prosinci je psaná novinka od Kitty :

dneska v 19.20 se nám narodil Dominik. 3490 a 50 centimetrů . Nakonec po celodenním maratonu císařem, ale při plném vědomí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16118
21.10.09 21:29

Narození Dominika

Hezký večer,

mám Vám vyřídit pozdravy od Petry - Kitty a posílám odkaz na náš web na článek.

Hezky večer všem.

Roman Petrus

http://www.romanpetrus.cz/view.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9785
21.10.09 21:44

Moc gratuluji Kitty!!!!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1446
21.10.09 21:45

KItty,
velká gratulace k narození Dominička.Je nádhernej :lol: .Přeji ti ať se dáš brzy do kupy a máš hódně mlíčka.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4213.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4213.gif

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí