Poradna duly
Jana Čurdová
Holky, psala Kitty. Je v porodnici, dělali jí hamiltona a má kontrakce, zatím prý nic moc, ale čeká, že se to rozjede. Psala už někdy po desáté, ale byla jsem s malou venku a dostala se k PC až teď, tak se omlouvám, že informuji se zpožděním.
![]()
Tichu, děkujeme za zprávu.Moc na ni myslím.Hlavně ať to má rychle za sebou.
Tess, co ty? Jak to vypadá? Na Kitty moc myslím, po té střevní chřipce to musí být vyčerpávající. Aspoň, že se porod nerozběhl, když měla nejhorší potíže, to by bylo hrozné.
![]()
Ahoj,
koukám, jak se tu začínáme scházet po nocích ![]()
Kitty moc držím palce, ať se to rozjede samo a jde to rychle ![]()
kacenko , dala sis tu vanu? Taky se strašně moc těším, až se do ní natáhnu, ale stále to oddaluju, přece jen očistky sice strašně málo, ale pořád jsou ![]()
Na sušičku mám taky spadeno - máme to porodné a něco k tomu holt budeme muset přidat…žehlíš ještě něco, nebo vůbec nic - ani košile, nebo na mimčo?
jenny , na tebe taky myslím, ať se to rozjede.
A vzpomněla jsem si - prý hodně pomáhá horká sprcha bříška a u toho masírovat bradavky, víckrát denně - spouští se tím přírodní oxytocin.
Jeje , holky mají datumy fakt hezké ![]()
A se spaním ještě - my máme jen jednu „ložniční“ postel, když nepočítám malou postýlku, takže jsme si říkali, že zkusíme ten týden a pak kdyžtak budeme muset koupit velkou postel pro Honzíka, aby se do ní vešel i s doprovodem
Naštěstí si mezitím zvykl ![]()
Tichu,
u mě nic.Sem tam posel…jinak nic.Jsem z toho nějaká smutná
.Ale co život jde dál…zkouším na to nemyslet.
Psala Judit,udělali ji Hamiltona a už si ji tam nechali.Stejně by tam měla jet zítra,tak tam rovnou zůstala.Jak bude něco nového,tak se ozve.
Jdu se s Kačkou projít do města,udělá mě to jen dobře,svítí sluníčko
,to je balzáme na nervstvo
.
handah díky:) Právě jsem vylezla z horké vany, kde jsem si masírovala bradavky a dělala i víc hezky
- tak uvidíme
Te.ss Jsem v tom s tebou
Tuhle smutnou fázi jsem už nějak překonala. Až to dítě bude chtít ven tak půjde a nebo se mu hold bude muset pomoct. Třeba má nějaký důvod, proč se chce narodit později. V minulém životě se mu třeba nevyplatilo být Váha, tak teď chce být Štír ![]()
Psala Kitty, že zatím porod postupuje pomalu, ale vše ok. Večer jí začnou chystat. Snad to bude mít lepší než u Robíka.
Jenny,
masírování bradavek jsme zkoušela i chlap,ale výsledek nulový.Máš recht,když nechtějí samy,budu se jim uset pomoct.
Teď jsme se vrátily z města.Holkám jsem koupila boty na zimu,tak jsem ráda.Ale šourala jsem se jako kačena…pomalu a houpavě.
ahojky..no teda,člověk se tu pár hodin neukáže a už se to tu rozjíždí
GRATULUJI K NAROZENÍ HONZÍKA..HODNĚ ŠTĚSTÍČKA,ZDRAVÍČKA A MLÍČKA
JUDIT, KITTY, holky at máte rychlý a bezproblémový porod
ten metřík co má JITUN je ze stránky http://ticker.7910.org
já dnes jen odpočívám…od rána mi je zle,motá se mi hlava a bylo mi na zvracení,takže mám i málo mlíka
a zítra Tomíska hlídá babička,protože já musím do Prahy na pohovor ohledně brigády
Ahoj,psala jsem Judit, a odepsala toto: Vsechno je zatim v klidu.Primar mi udelal hamiltona a rikal,ze do rana.Ale zatim to tak nevypada.Je klid. jakmile budu vědět něco více tak dám vědět
Ahoj holky,
akorát jsem se připojila a v prosinci je psaná novinka od Kitty :
dneska v 19.20 se nám narodil Dominik. 3490 a 50 centimetrů . Nakonec po celodenním maratonu císařem, ale při plném vědomí.
Hezký večer,
mám Vám vyřídit pozdravy od Petry - Kitty a posílám odkaz na náš web na článek.
Hezky večer všem.
Roman Petrus
KItty,
velká gratulace k narození Dominička.Je nádhernej
.Přeji ti ať se dáš brzy do kupy a máš hódně mlíčka.
""http://www.celysvet.cz/skin/smile/s4213.gif:http://www.celysvet.cz/…le/s4213.gif