Rivotril tablety

Napsat příspěvek
Velikost písma:
9
16.9.25 15:34

@Lollitka děkuji ale ta 15mg mi bohatě stačí zabírá po cca 45 minut ale jinak díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9443
16.9.25 15:55
@Cyril573 píše: Více

Já tě moc nechápu…píšeš, co na úzkosti, ze te furt bolí záda a na hrudi, ale pak napíšeš, ze ti Chlorprothixen 15 mg zabírá po 45 minutách…tak to je ok, ne? Co bys ještě chtel? Mně nezabiralo ani těch 150 mg denně skoro vůbec. A návykový neni.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.9.25 14:55

Tohle je pro paní doktorku Humenskou z ostrova

Vaše práce patří neprofesionální. ste arogantní, když vám pacient volá že mu prášky nesvědčí tak mu máte napsat jinou medikaci a ne udělat to že ho odbydete jak psa z ulice,😡 Plná stabilizace nervového systému: • mozek se učí fungovat bez benzodiazepinů, což může trvat i 12–24 měsíců, zvlášť po dlouhodobém užívání (3 roky u tebe je už hodně)A VY STE MI JE VYSADILA ZA 8 dni a pak doma se peru co a jak mám dělat prášky na p….z horšeni stavu a vy mi jdete říct najděte si jiného psychiatra bože už nikdy k vám!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9
17.9.25 20:22

@Lollitka Už sem se vrátil k neurolum,!Jinak bych se zbláznil paní Humenska mi předepsala léky které mi nesvědčí a stavy bylo ode dne horší a horší tak sem změnil psychiatra pana doktora Moravce ze Sokolova, A můžu říct že úplně jiná liga hned mi řekl že za 8 dni vysadit rivotril a jít na prášky co nejsou navikove ze je neetické!!pro příště ten kdo půjde na detox musí pomalejší verzi u me to bude trvat minimálně 12 měsíců i déle jen sem věřil doktorům!!!Tak ze ten kdo je u paní doktorky Humenske raci si vyberte jiného psychiatra!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
9.2.26 04:11

@lamicina @lamicina je to normální feťačka

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie