Riziko otěhotnění po opakované přerušované souloži

Anonymní
9.2.14 19:05

Riziko otěhotnění po opakované přerušované souloži

Nevíte někdo prosím, jak velké přibližně může být riziko otěhotnění, pokud jsme s partnerem měli během noci třeba 3× přerušovaný sex? Myslím třeba v porovnání s tím, kdyby jsme se třeba nechránili vůbec, nebo měli přerušovanou soulož jen jednou. Předpokládáme, že se to odehrává v období ovulace, nebo těsně před ní.

Děkuji

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
4620
9.2.14 19:08

To ti nikdo nerekne…i jedna kapka staci :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10140
9.2.14 19:09
@Anonymní píše:
Nevíte někdo prosím, jak velké přibližně může být riziko otěhotnění, pokud jsme s partnerem měli během noci třeba 3× přerušovaný sex? Myslím třeba v porovnání s tím, kdyby jsme se třeba nechránili vůbec, nebo měli přerušovanou soulož jen jednou. Předpokládáme, že se to odehrává v období ovulace, nebo těsně před ní.Děkuji

podle mě je vyšší, než kdyby jste to dělali jednou. protože pokud muž vystříkne jinam tak i po umytí mu v močové trubici nějaké spermie zůstávají a mohou oplodnit
možná je to trošku míň rizikové, než to tam napálit na plný kule

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 19:09
@Anonymní píše:
Nevíte někdo prosím, jak velké přibližně může být riziko otěhotnění, pokud jsme s partnerem měli během noci třeba 3× přerušovaný sex? Myslím třeba v porovnání s tím, kdyby jsme se třeba nechránili vůbec, nebo měli přerušovanou soulož jen jednou. Předpokládáme, že se to odehrává v období ovulace, nebo těsně před ní.Děkuji

hele nevím, matematicky, ale já mě tady zrovna jeden dáreček z opakovaného přerušování skáče po posteli :lol: :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 19:10

Já vím, že mi nikdo neřekne procento, spíš by mě zajímaly zkušenosti a tak :-)

• Citovat
  • Upravit
35973
9.2.14 19:10

Tak bych rekla, ze je riziko 3× vyssi nez u jedne :think: ale jake je riziko u jedne?
Pokud nechces byt tehotna, pouzij mozek a antikoncepci.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 19:12

@pikola
Díky, no já vím, napsala jsem to v tom úvodním příspěvku blbě :-D spíš mě prostě zajímá, jestli se takhle někomu podařilo otěhotnět a tak :-) o antikoncepci a mozku vím :-)

• Citovat
  • Upravit
35973
9.2.14 19:17

Ano, i takhle se da otehotnet. Staci?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31672
9.2.14 19:17

Záleží to na více věcech, zkušenosti ostatních ti k ničemu moc nebudou. znám lidi co takhle neotěhotněli nikdy, co to provozovali, i několik let, stejně tak existují ženský, který otěhotněly i takhle hned napoprvý ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 19:20

@slavuska1
Máš pravdu, můj dotaz je pravděpodobně bezpředmětný. Tak budu čekat a uvidím, co mi přinese osud :-D :-)

@pikola
Ano, děkuji :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 19:21

Používáme 26 let…máme dvě chtěné děti a žádný potrat za sebou :think:

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
9.2.14 19:23
@Anonymní píše:
@pikola
Díky, no já vím, napsala jsem to v tom úvodním příspěvku blbě :-D spíš mě prostě zajímá, jestli se takhle někomu podařilo otěhotnět a tak :-) o antikoncepci a mozku vím :-)

já takhle otěhotněla a to mi gynekolog předpovídal, že „to bude složitější“, před tím roky bez otěhotnění se stejnou „metodou“. To je těžko, když pánbůh do pustí i motyka spustí. Mě to zas tak moc nevadilo, dítě bylo spíš neplánované, ale už chtěné…
Jestli dítko s tímhle sexuálním partnerem nechceš, vol snad radši něco spolehlivějšího, za mě tohle je docela adrenalin :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
6536
9.2.14 19:32

Já to používala leta, a mám jen jednoho plánované dítě - a to nebylo hned skoro rok jsme se o něj snažili, a žádný potrat

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1180
9.2.14 20:19

Mně teda spíš přijde, že zakl. by dítě chtěla a jaksi chlap ne-e :think:

ano otěhotnět lze, mám dítě z přerušované soulože, tu noc 2× v době ovulace ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.2.14 20:31

@luc31
Nee, tak to rozhodně není, dítě neplánujeme (ani já, ani on), ale pokud by se stalo, tak je to prostě příroda :-)..navíc on sám o tom riziku ví (není blbý), spíš jsem se chtěla zeptat na ostatní názory :-)

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 166 recenzí

Digital

• (4.2) + 99 recenzí

K2 Complex