Robotický vysavač - má to cenu?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3699
14.9.21 19:34
@Niemeyer píše:
Ahoj, nemám zkušenost s robotickým vysavačem a přemýšlím, zda ho koupit.
Co tak mám z toho pocit, tak se mi zdá, že ten malý robůtek jen jezdí, sebere nějakou tu základní špínu a prach, velké částečky ani nepobere a do rohů se nedostane.

Tak mi přijde, jestli to není k ničemu :nevim:

Doma máme tyčový vysavač, jsem s ním vcelku spokojená, vysáto mám celý byt během takových 15 minut i v méně dostupných místech za nábytme a kytkama, ale když slyším, že každý má robotický, že ho zapne, odejde ven a když se vrátí, je uklizeno, tak si říkám, jestli o něco nepřicházím :)

Přeci jen, nemuset luxovat vůbec by bylo super, máme plovoučku a každé smítko je vidět, vysávám tak obden a stačí když máme k snídani křupavé toasty, a po snídani je pod stolem takový bordel, že můžu vysávat znovu. :)

Majitelé robotického vysavače, podělte se o výhody a nevýhody…

Pro mě je v současnosti pohoda ten tyčový (a příjemná změna od těch velikánských neforemných), ale kdyby byl robotický vysavač fakt tak dobrý, že zajede všude a nemusela bych tudíž ani těch 15 minut obden vysávat, bylo by to fajn?

Jinak zvířata nemáme, spíš mi jde o to, aby třeba zvládl dobře vysát hlínu, když se mi převrhne květináč s pokojovkou, nebo větší kousky, čočku například.

Naopak, kvalitní před rohem přisaje a vezme krásně. Vyluxuje líp než my luxem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
14.9.21 19:37
@klamonožka píše:
Tak to by ten náš určitě nepřejel. Leda jestli je to jako přechodová lišta, s pozvolným nájezdem, nebo vyloženě hranolek. Lištu by asi dal, hranolek 100 % ne.

My máme u toho Roborock s6 max psány Prahy do 2 Cm, předpokládám s ostrou hranou

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
14.9.21 22:53

@jednoslunicko díky, nějaké videa jsem si pouštěla, ale zajímaly mě konkrétní zkušenosti. Je to dost peněz, tak bych se nerada spálila, přece jen už jednou jsme za to peníze doslova vyhodili oknem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
14.9.21 22:55

@Ba-stet díky moc. No, kabelů máme dost, ale tak dá se mu ta zóna zakázat, tak to můžeme přinejhorším obejít takto.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21680
15.9.21 19:01

MÁ TO CENU

Miluju ho :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
15.9.21 19:53
@Káťa19 píše:
Miluju ho :lol: :lol: :lol:
:palec: moje řeč.. že jsem si ho nepořídila dřív.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
15.9.21 19:59
@Adaneli píše:
@jednoslunicko díky, nějaké videa jsem si pouštěla, ale zajímaly mě konkrétní zkušenosti. Je to dost peněz, tak bych se nerada spálila, přece jen už jednou jsme za to peníze doslova vyhodili oknem.

Tak vydrz do pristiho tydne, dneska mi dorazil, pres vikend to dame do kupy a pak mu strcim do cesty 2cm prkynko 😄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15430
15.9.21 21:18

@jednoslunicko děkuju, jasný, vyzkoušej ho a dej mi vědět, zda se někde nezasekává. Já z toho mám hrůzu, ale co čtu recenze na heuréce a zkušenosti tady, tak to vypadá, že je chytrej. A ještě se zeptám, kde jsi ho kupovala?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.9.21 08:12

@Adaneli
Kupovala jsem ho tady:
https://www.ab-com.cz/…-pure-white/

Byl tam nejlevnější a taky to mám nejblíž, kdyby něco. Měla jsem ho doma za 20 hodin :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.9.21 09:32

@hospodki @Kukacka123
Děvčata, tak miláček je doma :-). Místo jsem mu vybrala, zapojila, nabíjím, v aplikaci snad spárováno. Mám ho nechat volně jezdit po domě - nechat otevřené dveře všude, kam chci aby jel? Nebo po jedné místnosti?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3062
16.9.21 09:52
@jednoslunicko píše:
@hospodki @Kukacka123
Děvčata, tak miláček je doma :-). Místo jsem mu vybrala, zapojila, nabíjím, v aplikaci snad spárováno. Mám ho nechat volně jezdit po domě - nechat otevřené dveře všude, kam chci aby jel? Nebo po jedné místnosti?

Nech si otevřené dveře všude kde chceš aby uklízel. ;) Kdybys někdy nechtěla aby někde uklízel, vyznačíš si to v aplikaci nebo prostě jenom zavřeš dveře.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.9.21 10:06
@Dara90 píše:
Nech si otevřené dveře všude kde chceš aby uklízel. ;) Kdybys někdy nechtěla aby někde uklízel, vyznačíš si to v aplikaci nebo prostě jenom zavřeš dveře.

Díky, já jsem si to myslela :-D. Asi je dost chytrý na to, aby rozeznal místnost a nejezdil chaoticky po celém baráku :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18705
16.9.21 11:13

@jednoslunicko jo, on si to projede na sekvence a pak si to jen rozdelis na rooms

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7712
16.9.21 11:22
@jednoslunicko píše:
@hospodki @Kukacka123
:palec:
Nech otevreno vsude, kam chces, aby jel. Pak v aplikaci rozdelis na rooms (jak tu zaznelo) a muzes davat treba jen jeden pokoj pok uklidit a nebo jen urcite misto v pokoji…poprve kapku chaoticky jezdil, ale nedes se toho, proste si to musi namapovat. Ted uz suverenne a pekne systematicky.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4789
16.9.21 11:27
@Kukacka123 píše: :palec:
Nech otevreno vsude, kam chces, aby jel. Pak v aplikaci rozdelis na rooms (jak tu zaznelo) a muzes davat treba jen jeden pokoj pok uklidit a nebo jen urcite misto v pokoji…poprve kapku chaoticky jezdil, ale nedes se toho, proste si to musi namapovat. Ted uz suverenne a pekne systematicky.

Super - díky. Zatím nabíjím a na youtube jsem našla české video ohledně té aplikace, takže uf, teď už myslím, že to bude ok :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný