Roční dcera po covidu – únava a změny nálady, kdo má zkušenosti?

72
31.10.25 13:17

Roční dcera po covidu

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, nevím zda s tím máte někdo zkušenost..
dcera bohužel prodělala covid, od soboty měla vysoké horečky a zvracela, byli jsme 2 dny na pohotovosti. Tam pak bylo vše v pořádku, teploty neměla a pustili nás domů. Přijde mi ale teď více unavená, ráno vtává kolem 7 a kolem půl 11 jde spinkat a spí tak 2,5-3 hodiny, vždy spala maximálně hodinu. Po probuzení je chvilku v pohodě a má dobrou náladu ale tak po hodině a půl je ukňouraná, uplakaná, nic ji nebaví, snažíme se zabavit vším možným. Byli jsme i na kontrole u naší paní doktorky a podle poslechu už tam nic není, nevíme ale proč je celý den tak podrážděná :nevim: pořád se bojím jestli je ale vše v pořádku. Máte s tím někdo zkušenosti prosím?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
35908
31.10.25 13:19

Je unavená po nemoci. Nechte ji spát a odpočívat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1863
31.10.25 13:21

Prodělala jsi taky někdy covid?
Tělo je hodně vyčerpané, sama jsem měla vždy cca 1m problémy. Něco jsem dělala a byla hned unavená. Určitě jí dej dost prostoru na spanek.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
31.10.25 13:37
@ALIPELI píše: Více

Dobre, dřív jsme covid neměla ale ted jsme ho měli obě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.10.25 14:00

Jo, malá měla covid v 6 měsících, v akutní fázi spala téměř 20 hodin(horečky přes 39), pak ještě nějakou dobu trošku víc než obvykle.

• Citovat
  • Upravit
7956
31.10.25 14:33

Je unavená po nemocni, vždyť je to teprve týden co začala mít horečky. Nech jí odpočívat a spát jak potřebuje. Je to normální. Dcera měla jako malá nejspíš chřipku (v době kdy covid nebyl a chřipka se běžně nestovala) a únava u ní poté také přetrvávala dlouho, snad měsíc byla víc unavená a nic jí nebavilo. Pak to samo přešlo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1804
1.11.25 09:38

Tím bych se nenechala vyvádět z míry. I dospělý člověk bývá po prodělání nemoci ještě nějakou dobu unavený. Jenom si s tím umí obvykle poradit lépe, než malé dítě, které ty pocity v sobě nebude držet a prostě je vyjádří. Dejte jí nějaký čas. Kdyby to přetrvávalo třeba ještě měsíc po, tak pak bych to řešila s lékařem…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72
1.11.25 10:01

@andiedvorakova
Takhle vypadá že jí nic není a nic nebolí ale je teď hrozně vzteklá a protivná, snažíme se vymyslet všechno možné jak jí zabavit, ale nic nepomáhá

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1080
1.11.25 17:14

@Anicka776 2,5letý syn měl po covidu minimálně měsíc tyto stavy a doteď občas má. Je uřvaný, podrážděný a byl hodně unavený, nechtěl ani vůbec chodit a to už byl kočár od jeho 2 let schovaný, musela jsem ho znovu vytáhnout.
Dávali jsme multivitamíny a probiotika a dost se to zlepšilo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4612
1.11.25 17:48

Normalni, moje deti byly takhle rozsekane treba po chripce. Je potreba ji doprat hodne odpocinku, setrit ji a ono to casem prejde. I dospely neni po nemoci hned v plny sile

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí