Roční dítě do Bulharska autem?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Hanney
19.6.16 11:11
@ontar píše:
Plácáš naprostý nesmysly!!! Černé moře je zejména pro malé děti naprosto super a písek kam dohlédneš…byla jsi tam vůbec v posledních pár letech? A špinavec budeš nejspíše ty…podle sebe soudím tebe…

pozor..aby ti nepraskla cévka v mozku, pak budeš třeba tahat nohu nebo si slintat do jídla.

• Citovat
  • Upravit
46
19.6.16 11:17

@Hanney a co to ma společného s dovolenou v Bulharsku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
19.6.16 11:19

Pry ublížit :mrgreen: My jeli s 13m do Chorvatska 10 hodin a byla tyden na plachetnici. Nemela bych strach z cesty a uz vubec ne z pobytu.

• Citovat
  • Upravit
220
19.6.16 11:24

@Moucharda A to jako proč chudák? Kdyby mi na ní nezáleželo, tak se tu nebudu nikoho ptát a udělám si podle toho co chceme my, nemyslíš?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
19.6.16 11:25

@Verca1901 při cestě v noci to neuškodí :nevim: jela bych.. my máme blicí dítě - ale až teď, kolem 2 let, tam bych váhala, ale u takového špunta ne ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
19.6.16 11:26

@Verca1901 Pokud je zvyklá na auto tak proč ne, píšeš že by jste jeli velkým autem s karavanem takže celkem i dobré zázemí, nebála bych se toho, můžete kdykoliv zastavit, odpočinout si.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33736
19.6.16 11:28
@Moucharda píše:
Chudak dite…

Proč chudák? Malé děti snášejí dlouhé cesty lépe než dospělý, v klidu bych jela, nevidím důvod proč ne :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
220
19.6.16 11:29

Holky děkuji za rady, po všech pro a proti to asi necháme být a naplánujeme nějakou dovolenou v ČR. V lednu nebo únoru pojedeme na sáňkovačku do Švýcarska, to taky bude trošku delší štreka a nějaký moře naplánujeme na příští rok letecky. Děkuji za názory a užijte si dovči :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5730
19.6.16 11:34

Také si myslím, že to bude mnohem více než 15 hodin jízdy. 19 hodin to trvá do jižní Itálie. Ale i přesto bych jela - male děti zpravidla zvládají cestu mnohem lépe než o pár let starší vrstevníci. :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.6.16 11:51
@Verca1901 píše:
Holky děkuji za rady, po všech pro a proti to asi necháme být a naplánujeme nějakou dovolenou v ČR. V lednu nebo únoru pojedeme na sáňkovačku do Švýcarska, to taky bude trošku delší štreka a nějaký moře naplánujeme na příští rok letecky. Děkuji za názory a užijte si dovči :mavam:

pár komentářů od někoho, kdo to ani nezkusil, tě odradilo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
19.6.16 11:51

@Verca1901 nic proti, ale dvouleté dite je mnohem otravnejsi a náročnější nez to roční. V autě spi mnohem min, všude utíká, ma období vzdoru i vriskani zaroven atd :D Pokud plánujete byt do budoucna aktivní a cestovat, doporučuju zacit dite brát s sebou fakt brzo a ne to odkladat. I z tehle dovolené by ses do příští poučila, co udělat příště jinak, co nebylo nutné, na co nezapomenout atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2880
19.6.16 11:53
@Regina Hero píše:
pár komentářů od někoho, kdo to ani nezkusil, tě odradilo?

Asi tak, dve chytracky napsaly, ze je dite chudák, more špinavé a cesta dlouha a je po dovolené 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Hanney
19.6.16 12:02
@KriPe píše:
@Hanney a co to ma společného s dovolenou v Bulharsku?

nic, jen mi vadí arogance a agresivita, ale zřejmě si v anonymním prostoru internetu docela hodně lidí ulevuje.

• Citovat
  • Upravit
4411
19.6.16 12:04

Myslím že je zbytečné dělat ukvapené závěry. Já bych jela je přirozené mít strach z cesty ale ten jsme prožívaly i bez dětí, tak proč to hned zahazovat. My jedeme v pátek do chorvatska s dětmi 9 měsíců a bez mála 3 roky a jsem tedy velice zvědavá jak si to užijeme. Budeme v kempnu v karavanech :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29350
19.6.16 12:05
@Rakosnicek1983 píše:
Asi tak, dve chytracky napsaly, ze je dite chudák, more špinavé a cesta dlouha a je po dovolené 8o

mě vždycky učili, že na radu a názor se mám ptát těch, co to zkusili, zažili, znají to nebo tam byli a ne naopak… ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí