Roční dítě samotné doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
25.1.21 19:25

Mi treba rocni a kousek vylezl na postylku a skocil dolu. Letecky den si udelal a to mel spat. To uz mel svuj pokoj, kde mel postylku. Kolem ni nic nebylo, aby pres to lezl.
Od mala kaskader a to mel to dno nejniz. Ten den jsem vymontovala tri sprusle, aby nemusel skakat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5571
25.1.21 19:26
@Jetonormalni píše:
Je mu 31,vysokoskolak.

to nic o inteligencí a zodpovědnosti nevypovídá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14377
25.1.21 19:27

Ne, ale nešla bych ani přes ulici. Když mi děti spaly, bála jsem se jít i s košem a nebo na zahradu, abych nezabouchla klíče nebo podobnou blbost. Ale mně máma přiznala, že když jsem byla v tomhle věku, dala mě po obědě spát a běhala přes půlku vesnice vytřít jídelnu na škole v přírodě. Pryč byla hodinu. Nechápu a fakt se někdy divím, že jsme to dětství přežili.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
25.1.21 19:28

Nechápu, kamaradka bydlela, driv v paneláku a kdyz miminko spalo sla s videochuvickou na male venceni se psem.
Samozřejmě že si jednou zabouchla, cekala nez muz prijede z práce s klíčema
Mala to zaspala a nic se nestalo, ale stojí to za ten stres?
Jezdit nekam autem i kdyz 3km je šílenost a kdyby se cokoli stalo průšvih i se socialkou a policii jako hrom.

• Citovat
  • Upravit
37145
25.1.21 19:28
@Kelsey píše:
Mi treba rocni a kousek vylezl na postylku a skocil dolu. Letecky den si udelal a to mel spat. To uz mel svuj pokoj, kde mel postylku. Kolem ni nic nebylo, aby pres to lezl.
Od mala kaskader a to mel to dno nejniz. Ten den jsem vymontovala tri sprusle, aby nemusel skakat.

Náš taky od roka preleze postýlku, já mu v tom roce sundavala bočnici, jinak by to preskakoval pokaždé, když se vzbudil :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1609
25.1.21 19:30

Promin, ale je ten Tvůj normální?,Nebudete stát za zády ročnímu miminu? Sousedka jednou vyběhla do sklepa od spícího dítěte, zabouchla si a až na chodbě zjistila, že si vzala klíče na, kterých neměla klíč od bytu.Fakt trvalo hodně dlouho, než zburcovala dům a našla v pracovní den dopoledne mužského, aby jí dokázal otevřít. Taky myslela, těch pár minut, když malý spí, co se může stát… :nevim: :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25.1.21 19:32
@j.a.n.i1 píše:
To může, i když jsi v domě o patro níž nebo v bytě přes 2 pokoje… A jinak tedy šla bych tak daleko, abych byla schopná se do minuty až dvou pěšky vrátit.

Přesně to si myslim taky. Kdyz jsem u našich (neni to denne, pouze výjimečně nechodim tam na pokec bez malé) mam webku pustenou se zvukem a vratim se do minuty

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102087
25.1.21 19:33

@alun-ka Tak je fakt, že my máme kliku i z venku, to celkem tohle riziko minimalizuje :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
317
25.1.21 19:35

Kdyby se něco stalo, jako že se může stát cokoliv ve vaší nepřítomnosti, tak si jednoduše půjdete sednout.
Nechápu, jak někdo může být takový imbecil a vůbec nad tím přemýšlet. Jestli máš všech 5 pohromadě, tak zůstaneš doma.
Ať si jede manžel sám, určitě k tomu nejste potřební oba. A když babička může kdykoliv přijít, tak babička se u vás může dívat na televizi a dítě pohlídat.
Zdá se mi, že toto téma nám má jen a jen zvednout žluč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13320
25.1.21 19:43
@Jetonormalni píše:
Dobrý den. Mám takovy hloupý dotaz. Nechali by jste doma rocni dítě jen pod dohledem web kamery/chůvičky? Ja rozhodně ne, ale muj partner si myslím, ze jsem naprosto nemožná, kdyz s nim nechci jet neco zaridit cca 3 km, kdyz malá spi a argumentuje tim, ze k mym rodicum tak chodime běžně. Jenze ti bydli naproti pres ulici a tak se muzu kdykoliv okamzite vratit..Pry tam kdyz tak doběhne nase mama..nedovedu si predstavit jak k nam bezi natož, ze najde zvonici telefon. A prijde mi zcestna i hláška, jestli ji hodlam stat za zady i v 15..vzdyt je ji teprve rok!!Zajimal by me nazor i dalsich lidi. Děkuji.

Tak po tomhle bych asi měla problém nechat partnera s dítětem o samotě. Kdo ví, jaké zlepšení by ještě mohl vymyslet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10952
25.1.21 19:43

Uz jsem to tu nekde psala.
Klukum bylo kolem 10 let a ja sla kamaradce vratit knizky, pokecali jsme, cca 20 min.
Vratim se k baráku, všude lidi, hasiči, v jednom z bytu hořelo.
Kluci si zbalili par veci a i s mazlickem čekali pred barákem s ostatními.
Ale to už měli rozum.
Takhle male ani omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
74217
25.1.21 19:45
@Jetonormalni píše:
Přesně to si myslim taky. Kdyz jsem u našich (neni to denne, pouze výjimečně nechodim tam na pokec bez malé) mam webku pustenou se zvukem a vratim se do minuty

Takze je tohle uvazovani, ze odejdes od maleho dite tvoje, pritele nebo jste oba stejne na sisku?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12719
25.1.21 19:46
@Jetonormalni píše:
Dobrý den. Mám takovy hloupý dotaz. Nechali by jste doma rocni dítě jen pod dohledem web kamery/chůvičky? Ja rozhodně ne, ale muj partner si myslím, ze jsem naprosto nemožná, kdyz s nim nechci jet neco zaridit cca 3 km, kdyz malá spi a argumentuje tim, ze k mym rodicum tak chodime běžně. Jenze ti bydli naproti pres ulici a tak se muzu kdykoliv okamzite vratit..Pry tam kdyz tak doběhne nase mama..nedovedu si predstavit jak k nam bezi natož, ze najde zvonici telefon. A prijde mi zcestna i hláška, jestli ji hodlam stat za zady i v 15..vzdyt je ji teprve rok!!Zajimal by me nazor i dalsich lidi. Děkuji.

Nejsem nijak uzkostna, ale kdyz byl klukovi rok tak jsem tezce vahala v panelaku i jet ke schrance..do prizemi..nikdy nevis.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1187
25.1.21 19:49

Ne, nikdy bych nenechala malinké ani malé ani menší dítě samotné doma..ale pokud to tak někdo má, jeho věc a se mnou už by to nehlo. Jednou jsem vyčetla příbuzné, že nechá doma děti 1,5 roku a 3.leté a jde si na kafe k sousedce( asi 50.metrů od baráku.. ) a přijde do hodiny..byla z toho ošklivá hádka a tak..toš od té doby se starám o svoje děti a druzí jsou mi šumák :roll: :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
59426
25.1.21 19:49

@Jetonormalni ono fakt někdy stačí chvilka a je průser. Já to vidím pořád jak jsme si jen šla pověsit prádlo a najednou zvonek že mám dítě v otevřeném okně :jazyk: nechápu jak vylezla na okno a otevřela ale ten pohled byl šílenej, na čtyřech a ruce na venkovním parapetu, stačilo málo a měla letecký den :jazyk:. Naštěstí jsme byla ticho a jen jí chytla. Otázka pár minut :? Bud dítě někdo pohlídá, nebo to on vyřídí sám nebo dítě vzít. Ale nikdy nevíš co se může stát :?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect

• (4.7) + 53 recenzí