Poradna dětského psychologa
PhDr. Václav Mertin
Dobrý den. Mám takovy hloupý dotaz. Nechali by jste doma rocni dítě jen pod dohledem web kamery/chůvičky? Ja rozhodně ne, ale muj partner si myslím, ze jsem naprosto nemožná, kdyz s nim nechci jet neco zaridit cca 3 km, kdyz malá spi a argumentuje tim, ze k mym rodicum tak chodime běžně. Jenze ti bydli naproti pres ulici a tak se muzu kdykoliv okamzite vratit..Pry tam kdyz tak doběhne nase mama..nedovedu si predstavit jak k nam bezi natož, ze najde zvonici telefon. A prijde mi zcestna i hláška, jestli ji hodlam stat za zady i v 15..vzdyt je ji teprve rok!!Zajimal by me nazor i dalsich lidi. Děkuji.
Ne, a ani s chuvičkou bych nešla dál než do jinýho patra domu, max na zahradu.
Jako já rozhodně nejsem žádná úzkostliva matka, ale roční dítě bych fakt taky nenechala doma a neodjela 3 km daleko. Proč to dítě rovnou nepohlida máma?
Já bych nechodila ani k těm rodičům přes ulici. Ale znám rodiny, které nechávají s chuvickou pravidelně doma děti ve věku 2, 4 a 6 let a chodí pít
Podle mě nikdy nemůžeš vědět, co se muze stát. Muze treba začít zvracet.
No ja bych nesla asi ani pres tu ulici (teda je asi ulice a ulice). A to se nepovazuju za nijak uzkostnou matku.
Az se na tech trech km vybourate, tak bude frajer zajistovat decko jak?
Tak proč nepoprosíš rodiče aby ti u dítěte počkali. Nikdy bych dítě samotné nenechala. Partner to není schopný vyřídit sám?
Nesla bych ani přes ulici k rodičům. Já když sem doma s detma sama, tak nejdu ani do sprchy ![]()
Nenechala bych. A už vůbec ne, když někam jedete autem. Může se stát nehoda a nikdo nezjistí, že máte doma mimino.
A nešla bych ani k rodičům přes ulici na delsi dobu.
Že je nezodpovědný magor! Ani přes ulici bych nešla se povídat.
Nikdy!! Bydlíme v 8.patre a když musím vyzvednout balík a malý zrovna spí, mám z toho hrozný pocit, jen to preberu a valím zase nahoru kosmickou rychlostí a ještě ve stresu aby se třeba nezasekl výtah…
Nenechala…a ani bych nešla přes ulici
Proč jí teda nedáte rovnou spát k mamce?