Roční dítě samotné doma?

Napsat příspěvek
Velikost písma:
3724
26.1.21 22:29

@zimni.bludiste Necituje tebe, v upozorneni jsi, protoze jsi ve vlakne tech reakci. To je uplne bezne, nereaguje na tebe!!! 8o Nauc se chapat system odpovedi tady, nez zacnes vulgarne nadavat! Je to dost jednoduchy :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3724
26.1.21 22:38
@JOHNDENVER píše:
@Mutlice nevěřím tomu, že to pochopí :nevim:
Už ten slovník signalizuje IQ výšky dnešního datumu

Nejspis mas pravdu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27.1.21 08:36

Me na tomnhle proste vzdycky dostaneten princip muzskeho „ja vim vsechno nejlip“. On je v pohode a mysli si jak je v poho nechat dite samozne doma a ty s tim nesouhlasis. Tak sakra co je za problem na tom, aby on respektoval, ze ty si totto neprejes. Nic po nem neces jen zustat doma snastesti ditetem. On si muze delat co chce. Jde jenom o nejakou formu jak ti dat najevo ze te nebere vazne a nevazi si te. A uz jen to, ze tu o tom diskutujes je ukazka toho, ze se mu dari te rozvyklat. Ne ne ne. Treba vcera mi prijel postak s balikem kdyz malej spal v manzelsky evlky posteli ze ktery muze spadnout takze k enmu vzdy bezim hned co zaknuci. Vzbudila jsem ho a vzala dolu sebou. Nikdy bych ho nenechala nahore samotnyho. Kdyz spi ve svy postylce jdu maximalne vynest kos, nebo toho postaka bych bleksurychle vyridila. Ale pres ulici na navstevu nikdy. A jet nwco zarozovat? Kravina. I kdyby muz nepochopil jak je to nebezpecny pro dite mel by aspon zvladnput to respektovat jako tve stanovisko. A pokud ne je to spbeckej manipulator. My ted treba doma resime ze ja chci aby se na noc vypinaly mobily. A kazdej vecer se kvuli tomu s partnerem dohadujeme. 😀 on vzdy ma reci ze si nikdy na noc mobil nevypinal a ze zareni je stejne vsude mraky a dva vypnuty mobily tomu stejne nepomuzou a bla bla bla. Já říkám mysli jsi co chceš Já jenom chci abys si Vypnul mobil Bude se mi tak líp spát a tobe to nic neudela. co je na tom za problém? Pochopit ze me na tom zalezi a udelat to pro me? stejně máš vypnuté zvuky! je to otázka pár vteřin. Proste pretahovana. No nakonec ho vypne ale je to pro me vzdy o nervy😀 👍

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20843
27.1.21 09:34

Dobrý deň,

@JOHNDENVER @zimni.bludiste obidvoch upozorňujem na urážky. Vyjadrujte sa prosím slušne a bez vulgarizmov. Je to proti pravidlám webu.

Ďakujem,
Kristína :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1813
27.1.21 10:34

Neopustila bych bez ditete byt ani na otocku. Je to jen par mesicu, co jsem volala zamecnika kvuli zapadle zapadce, nakonec jsem cekala hodinu a pul na chodbe. Kdybych si byvala rekla- no a co, synek spi a za deset minut jsem zpatky- mohla se stat spousta veci.

Situace, kvuli kterym clovek obratem neotevre dvere, jsou uplne bezne a musi se brat v potaz.

Odjet kilometry daleko, to je naproste scifi a chlap by se mohl vyjadrovat jakkoli pohrdave a arogantne, nesetrit nalepkama hysterek, ale proste by se to nestalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8
28.1.21 03:32

@JOHNDENVER
Ciste hypoteticky, aby me odsoudili dle paragrafu 195.
http://zakony.centrum.cz/…paragraf-195
Tim, ze se vzdalim autem na 3km, povazuji s prumernym pravnikem spise za nepravdepodobne.

Zpet k tematu. Dle meho nazoru, tazatelka dostatecne neoduvodnila (nekdy to neni snadne) muzi „Proc proste nepojede“. Proto tady musela zalozit toto vlakno :D

Ponevadz, pokud partner neni ignorant, tak to pochopi a nevymysli chuvicky apod.
Pokud je ingorant, pak bych zalozila vlakno. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Chrastítko Špendlík

• (4.6) + 67 recenzí

Dudlík Perfect