Roční kluk a změna UM

5847
22.1.14 08:32

rocni kluk a jine um

Ahoj holky potrebuju radu od 9mesicich jsme na um beba od nestle vcera prijela moje mamka z nemecka byla tam nakupovat a privezla 2 ruzne um znacka aptamil
tusim ze je to nemecky nutrilon a chci se zeptat zda-li jej muzu malemu dat i kdyz pije prave tu bebu je to sice max 1-2 lahve denne ale stejne jsem slysela ze by se znacka um nemela menit tak co vy na to daly by jste 2 krabice jineho um nebo ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
72725
22.1.14 08:33

@aspagi v tomhle věku už bych se nebála a dala bych ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.1.14 08:34
@martina.se píše:
@aspagi v tomhle věku už bych se nebála a dala bych ;)

Dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.14 08:35

Taky bych dala

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
22.1.14 08:37

Taky myslím, že v pohodě… znám ženské co měnily výživu u novorozence co týden… a nakonec zůstaly u hnusu z Rossmannu… :roll:

• Citovat
  • Upravit
5847
22.1.14 08:38

Me prave bylo lito to vyhodit urcite to muselo stat dost penez a mamka mi chtela udelat radost hold driv bylo jedno um a dnes je toho vic

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1168
22.1.14 08:39

Já myslím, že v tomhle věku už je to jedno - malá má rok a půl a od roka jí je střídám celkem často. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 08:40

@aspagi u mrňouse bych váhala, ale 9m už je v pohodě ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.1.14 08:40
@rebeccca píše:
Taky myslím, že v pohodě… znám ženské co měnily výživu u novorozence co týden… a nakonec zůstaly u hnusu z Rossmannu… :roll:

Tak to bych se asi bala dat kamosce toto mliko vubec nechtela mala pit a jak se rika nejsem tak bohata abych kupovala levne veci

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.1.14 08:41
@martina.se píše:
@aspagi u mrňouse bych váhala, ale 9m už je v pohodě ;)

Uz je mu rok :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4692
22.1.14 08:42

Okolo roku jsem taky zkusila jinou UM, malej měl Sunar a z Rossmannu a nikdy víc bych to neudělala, totálně se po mlíku zasekal, takže jsme se vrátili k HIPPu a budem na něm, dokud malej bude chtít. Ale každý dítko je jiné, třebas tu změnu zvládne v pohodě

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
72725
22.1.14 08:42
@aspagi píše:
Uz je mu rok :lol:

kurňa, jsem to blbě pochopila :oops: :mrgreen: pak není co řešit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
rebeccca
22.1.14 08:43

@aspagi u ročního bych se nebála dát i tu levnější výživu, i když my osobně asi zůstaneme u Nutrilonu… ale fascinují mě ženské které jsou vymóděné od hlavy k patě a děcko mají na UM z Rossmannu

• Citovat
  • Upravit
5847
22.1.14 08:44
@Irinka0210 píše:
Okolo roku jsem taky zkusila jinou UM, malej měl Sunar a z Rossmannu a nikdy víc bych to neudělala, totálně se po mlíku zasekal, takže jsme se vrátili k HIPPu a budem na něm, dokud malej bude chtít. Ale každý dítko je jiné, třebas tu změnu zvládne v pohodě

A to bylo to um z rossmanu nebo sunar z rossmanu neak jsem to nepochopila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5847
22.1.14 08:47
@rebeccca píše:
@aspagi u ročního bych se nebála dát i tu levnější výživu, i když my osobně asi zůstaneme u Nutrilonu… ale fascinují mě ženské které jsou vymóděné od hlavy k patě a děcko mají na UM z Rossmannu

Taky mam takovou znamou a k tomu ma plenky tesco a sama si kupuje rtenky od chanelu :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Kojenecká lahev

• (4.5) + 85 recenzí

Laktační poradna

Ikona - Anna Musilová