Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
@Fima píše:
Ne, jestli na krev, tak né dřív jak po 6 týdnech. Protilátky se ukazují se zpožděním, po 3 týdnech (kdyby tam něco bylo) tam ještě nic být nemusí. Nicméně si ale myslím, že Ti to stejně nikdo neudělá. Krev na protilátky (pokud není důvod, podezření) se běžně nedělá, někde jsem tenkrát četla, že to bývá i neprůkazné. Nedělali je ani našemu malému, který tu boreliózu měl. Hoď to za hlavu, sleduj, jestli se neobjeví flek a kdyby ne, tak to dál neřeš. Nic víc stejně člověk dělat v podstatě nemůže.
Fuu, no přespříští týden jdem do poradny, tak se zmíním doktorovi a uvidíme, co vymyslí za postup.
Akorát mě teď napadá, že syn měl dostat poslední Hexu a Prevenar, bude mu to vůbec dávat?
Každopádně moc děkuji za rady a za uklidnění..:)
@majmuna píše:
u boreliozy se flek nemusi udelat vubec…u syna se nastesti udelal a byl prelecen.
To je takový svinstvo, to je hrůza!
@Lejaa dcera ma 27 mesicu, letos jich moc neměla, tak tři? Minulý rok za sezónu i 6
a to bývá nastrikana… Syn ma 10 mesicu a neměl, ale za to už šlápnul na vcelu.
Nesmis to tak hrotit. Dokud se ti neudělá flek nebo krátce po tom nedostanes " chřipku", tak se nic neděje.
@MarieOVMUC
to je slušný skóre ![]()
Jsem teď fakt klidnější. Akorát ho teď pořád zkoumám ![]()
Zatím tam nic nemá. Ani to nevypadá jako od komára, nebo tak, žádnej pupínek. Spíš jen taková dírka, jak po očkování..
Holky, mám ještě jeden dotaz, do kdy by se měl případně objevit ten kruh?