Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty
Zbyněk Vorel
ČS stačil papír o přiznání RP, ale záleží na bance. Ale tedy do domu na hypo s tolika lidmi bych já nešla…
@Anonymní píše:
A kontaktovala i Vaši paní co ji máte na RD?
Chceš snad podvádět, že tě to tak zajímá?
Ne to ne jen tam v pondeli jdu a zajimalo me zda pani mam rict dopredu ze ji budou volat. A u toho ani nemam jak podvadet ne?
Tak třeba měnit datum na dopisu, pokud už rodičák dobíráš, nebo já nevím co…
Ja davala vypis za posledni rok o vyplacenych davkach. To mi dala pani na socialnim odboru.
No mi končí přiští rok, ale já chci jít už tento rok do práce. Když mi ještě rok trvá tak by se měl normálně počítat ne? Protože hypotéka je přece jen na 30 let.
Ještě jsem se chtěla zepata jestli lze nekde na internetu vypocitat primo jestli dosahnu na tu hypoteku co chci.
Aktuálně vyřizujem hypo a nesla jsem potvrzení za poslední tři měsíce o částce a kdy bylo vyplaceno-přímo ze sociálky a ten papír mi dali v bance. Pak ještě výpis z účtu za poslední tři měsíce, že tam peníze opravdu přišly. Ale záleží na bance
@Anonymní píše:
Ještě jsem se chtěla zepata jestli lze nekde na internetu vypocitat primo jestli dosahnu na tu hypoteku co chci.
Jsou zhruba nějaké kalkulačky ale je to hodně orientační.
Ted se divam a nic moc jsem nenasla. Jen jsem si vsimla policka pocet zadatelu a bylo tam jen 4 a nas je 6 muze nas byt vubec tolik?
KB - stačilo rozhodnutí o přiznání výše rodičáku.
Kalkulačky na netu jsou, ale úplně neodpovídají. Zadej hypoteční kalkulačka a pak posoudit bonitu. Ale jako taky se přikloním k tomu, že 6 žadatelů o hypotéku je teda dost. To pak musí být naprosto, ale naprosto na 200 % bezproblémové vztahy.
Ahoj, prosím poradte jsem na RD a chceme si vzít s přítelem a jeho rodiči a jeho sestrou dům na hypotéku. Chci se zeptat co po mě budou chtít, stačí dopis, který mi došel(myslím ten, že mi byl přiznán RD). Nebo musím si zajít potvrdit nějaký papír od banky co mi dají a nebo volají přímo paní co mám na vyřizovaní na RD. Předem děkuji.