Rodičák a stěhování z Pardubic do Hradce Králové

16186
9.11.18 16:04
@MamaMiska píše:
Ahoj v průběhu měsíce jsme se stěhovali a chtěla bych se zeptat jak je to s výplatou rodičáku. Známým z HK i z Pce už rodičák přišel tak se chci zeptat jestli někdo nevíte jak to je s vyplácením při stěhování. Děkuji

pokud ti nechodí složenkou, tak se nemění vůbec nic. A pokud tě vyplácí PCE tak čekej až v pondělí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
33
9.11.18 16:09
@neila píše:
pokud ti nechodí složenkou, tak se nemění vůbec nic. A pokud tě vyplácí PCE tak čekej až v pondělí.

Chodí mi na účet. No to já nevím kdo mně bude vyplácet když jsem se stěhovala v půlce měsíce :( jestli starý a nebo nový úřad. Doufám totiž, že se to někde nezasekne. Myslíš, že pce bude posílat až v pondělí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.11.18 16:10
@MamaMiska píše:
Chodí mi na účet. No to já nevím kdo mně bude vyplácet když jsem se stěhovala v půlce měsíce :( jestli starý a nebo nový úřad. Doufám totiž, že se to někde nezasekne. Myslíš, že pce bude posílat až v pondělí?
úřad tě bude vyplácet pořád ten samý. Já se stěhovala z Úno do Prahy a pořád mě vyplácí PCE :palec: Chodí mi to na účet a vždycky kolem 10., co jsem koukala na výpis. Když to vychází na víkend, tak až po.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
9.11.18 16:12

@neila No, to záleží, zda jim zakladatelka nahlásila změnu trvalého bydliště nebo ne…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.18 16:17
@j.a.n.i1 píše:
@neila No, to záleží, zda jim zakladatelka nahlásila změnu trvalého bydliště nebo ne…

Jj byla jsem ji hlásit na tom novém úřadě do týdne od změny trvalého bydliště.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
9.11.18 16:21

@MamaMiska No, tak to bude nejspíš ten problém, jestli si agendu předávají, tak se to tím může zdržet.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.18 16:22

@neila takže tobě zatím tenhle měsíc taky nepřišel?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.18 16:26
@j.a.n.i1 píše:
@MamaMiska No, tak to bude nejspíš ten problém, jestli si agendu předávají, tak se to tím může zdržet.

A nevíš náhodou kdo mně bude vlastně za minulý měsíc vyplácet a jak dlouho to může trvat? Jestli napůl, starý nebo nový? Něco sice na účtě mám, ale chtěla jsem už začít nakupovat dárky ať se z toho v prosinci nepo… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
16186
9.11.18 16:27
@MamaMiska píše:
@neila takže tobě zatím tenhle měsíc taky nepřišel?

teď jsem koukala na účet a ne. Ale ani jsem ho nečekala, co jsem mrkla tak nikdy před 10. v měsíci nechodí. A dnes je 9. @j.a.n.i1 tak to je možné, nevím jak to je teď.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101911
9.11.18 16:37

@MamaMiska Nevím, jak to je přesně s rodičákem, já se na hlášení vybodla, takže mi to celou dobu vyplácel ten původní, ale obecně bývají změny příčinou zdržení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
33
9.11.18 16:51

@neila tak dekuji, ještě počkám do pondělí a kdyžtak tam zavolám jestli s ním tenhle měsíc můžu vůbec počítat :zed:

@j.a.n.i1 Děkuji, no evidentně jsem si tím přehlášením jen zadělala na problém :pocitac: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 17:44

Asi bych se zeptala.zkus zavolat do hk na urad,jsou mili a urcite ti odpovi :) jsem z hk a rodicak mi chodi 7 kazdy mesic :mavam:

• Citovat
  • Upravit
33
9.11.18 17:49
@Anonymní píše:
Asi bych se zeptala.zkus zavolat do hk na urad,jsou mili a urcite ti odpovi :) jsem z hk a rodicak mi chodi 7 kazdy mesic :mavam:

Děkuji, pokud během pondělí nedorazí tak tam v úterý zavolám (trochu jsi mně uklidnila, mám trochu strach,že mně po telefonu pošlou někam, ale malá je nemocná takže se s ní min.týden nikam nedostanu)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
9.11.18 18:17

Neboj jsou fakt hodny.ochotne ti vysvetli co a jak :D ted jsem si vzpomela ze ohledne zadosti o rodicak maji maminky prednost,myslim ze ctvrtky to jsou.tak je prima ze s prckama tam nemusime travit cely den

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat