Rodičák a stěhování z Pardubic do Hradce Králové
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@MamaMiska píše:
Ahoj v průběhu měsíce jsme se stěhovali a chtěla bych se zeptat jak je to s výplatou rodičáku. Známým z HK i z Pce už rodičák přišel tak se chci zeptat jestli někdo nevíte jak to je s vyplácením při stěhování. Děkuji
pokud ti nechodí složenkou, tak se nemění vůbec nic. A pokud tě vyplácí PCE tak čekej až v pondělí.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
@neila píše:
pokud ti nechodí složenkou, tak se nemění vůbec nic. A pokud tě vyplácí PCE tak čekej až v pondělí.
Chodí mi na účet. No to já nevím kdo mně bude vyplácet když jsem se stěhovala v půlce měsíce
jestli starý a nebo nový úřad. Doufám totiž, že se to někde nezasekne. Myslíš, že pce bude posílat až v pondělí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaMiska píše:úřad tě bude vyplácet pořád ten samý. Já se stěhovala z Úno do Prahy a pořád mě vyplácí PCE
Chodí mi na účet. No to já nevím kdo mně bude vyplácet když jsem se stěhovala v půlce měsícejestli starý a nebo nový úřad. Doufám totiž, že se to někde nezasekne. Myslíš, že pce bude posílat až v pondělí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila No, to záleží, zda jim zakladatelka nahlásila změnu trvalého bydliště nebo ne…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@neila No, to záleží, zda jim zakladatelka nahlásila změnu trvalého bydliště nebo ne…
Jj byla jsem ji hlásit na tom novém úřadě do týdne od změny trvalého bydliště.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaMiska No, tak to bude nejspíš ten problém, jestli si agendu předávají, tak se to tím může zdržet.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
@MamaMiska No, tak to bude nejspíš ten problém, jestli si agendu předávají, tak se to tím může zdržet.
A nevíš náhodou kdo mně bude vlastně za minulý měsíc vyplácet a jak dlouho to může trvat? Jestli napůl, starý nebo nový? Něco sice na účtě mám, ale chtěla jsem už začít nakupovat dárky ať se z toho v prosinci nepo… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaMiska píše:
@neila takže tobě zatím tenhle měsíc taky nepřišel?
teď jsem koukala na účet a ne. Ale ani jsem ho nečekala, co jsem mrkla tak nikdy před 10. v měsíci nechodí. A dnes je 9. @j.a.n.i1 tak to je možné, nevím jak to je teď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@MamaMiska Nevím, jak to je přesně s rodičákem, já se na hlášení vybodla, takže mi to celou dobu vyplácel ten původní, ale obecně bývají změny příčinou zdržení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@neila tak dekuji, ještě počkám do pondělí a kdyžtak tam zavolám jestli s ním tenhle měsíc můžu vůbec počítat ![]()
@j.a.n.i1 Děkuji, no evidentně jsem si tím přehlášením jen zadělala na problém
.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Asi bych se zeptala.zkus zavolat do hk na urad,jsou mili a urcite ti odpovi
jsem z hk a rodicak mi chodi 7 kazdy mesic ![]()
- Citovat
- Upravit
@Anonymní píše:
Asi bych se zeptala.zkus zavolat do hk na urad,jsou mili a urcite ti odpovijsem z hk a rodicak mi chodi 7 kazdy mesic
Děkuji, pokud během pondělí nedorazí tak tam v úterý zavolám (trochu jsi mně uklidnila, mám trochu strach,že mně po telefonu pošlou někam, ale malá je nemocná takže se s ní min.týden nikam nedostanu)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Neboj jsou fakt hodny.ochotne ti vysvetli co a jak
ted jsem si vzpomela ze ohledne zadosti o rodicak maji maminky prednost,myslim ze ctvrtky to jsou.tak je prima ze s prckama tam nemusime travit cely den
- Citovat
- Upravit