Rodičák - Home Credit

Anonymní
27.11.12 06:40

Rodičák-home k

Zdravím, chci se zeptat, jsem na rodičáku a potřebovala bych půjčit na opravu auta. Podotýkám že nemám za kým jít, známé ted nemají ani rodina, banka mi nic nedá. Půjčí mi home credit? máte to někdo kdo jste na rodičáku? všude chcou příjem a já mám jen ten rod. Dík za reakce

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
841
27.11.12 06:52

Skus se zeptat přímo v prodejně kde si necháš opravit auto zda to nejde na splátky, nebo jestli nemaj někoho přes koho by splátky šli třeba ten houm kredit. A nebo zajdi rovnou do houm kreditu ahned budeš vědět na čem jsi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 08:27

Home credit nepůjčuje na MD.

• Citovat
  • Upravit
841
27.11.12 08:49

Nevím od koho to měli ale nedavno mi znama rikala jak si jeji partner vzal lednicku na splatky s tim ze chtěli vědět příjem a ten jim nahlásil 8000kč tak mi neříkejte že ženské na MD nedaj nikde půjčku když lidem s min platem půjcí nebo daj zboží na splátky?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 12:09

No rodičák prej není příjem, to je jen příjem pro děti.
potřeuju koupit jinej motor a ten stojí z rakáču kolem 5OOO. jinak přitel to opraví sám, jen ty peníze na motor nejsou. a auto nutně potřebuju, do školky, nákupy, doktory atd. přítel jezdí v mrazech na motorce 20km, tak to je na..

• Citovat
  • Upravit
841
27.11.12 12:20

Rodičák není pro dítě ale náhrada mzdy. a když si půjdeš žádat o příspěvky tak to brát jako příjem budou tak nevím proč by neměli to brát jako při půjčce. Tak ať si vezme půjčku přítel a ty to plať? jestli teda na to přistoupí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 12:23
@jaaajaa píše:
Rodičák není pro dítě ale náhrada mzdy. a když si půjdeš žádat o příspěvky tak to brát jako příjem budou tak nevím proč by neměli to brát jako při půjčce. Tak ať si vezme půjčku přítel a ty to plať? jestli teda na to přistoupí

V Home creditu dělá kamarádka, rodičák neberou jako příjem a peníze ji nepůjčí. Vím že půjčuje Provident, ale to bych si fakt rozmyslela :(

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
27.11.12 12:25

@jaaajaa to nejde, přítel už má a mu to nedají. měl tam s bejvalkou a blbě to splácely, no nevím ale byla jsem i v bance a tam to říkala že to není posuzovaný jako příjem. taky to nechápu.

• Citovat
  • Upravit
2752
27.11.12 12:26

No my jsme to měli tak, že nám od HOME CREDITU přišla karta. Buď sis jí aktivovala nebo ne. Bylo na ní až 40 000,– takže si myslím, že je jedno kolik bereš, musíš splácet. Oni taky nevěděli kolik bereme a ty karty přišly skoro všem / sousedce, babičce, mamce…/. My jsme ji nevyužili, manžel ji rozstříhal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
27.11.12 12:28
@Anonymní píše:
V Home creditu dělá kamarádka, rodičák neberou jako příjem a peníze ji nepůjčí. Vím že půjčuje Provident, ale to bych si fakt rozmyslela :(

provident nee!!to je na prd

• Citovat
  • Upravit
841
27.11.12 13:01

Kámoška jednou taky potřebovala půjčit ale byla studentka takže žádnej příjem tak by jí ofiko nikde nepůjčili tak si založila účet u nějaké banky kde jí nabízeli kontokorent do minusu asi 4-5 tisíc. Tak si tam ty peníze jakoby půjčila a postupně vracela až to měla vrácený tak ho zrušila. Myslím že taky možnost jestli to někderá nabízí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel