Rodičák na společné dítě a partnerovo děti

Anonymní
3.9.17 15:58

Rodičák na společné dítě a partnerovo děti

Prosím o anonym - choulostivé informace o rodině.
Ahoj, uměl by někdo poradit? Máme s partnerem společné dítě, u kterého teď žádám o rodičák. Má však ještě další dvě děti ve střídavé péči - z toho jednomu ještě nejsou 4 roky. Otázka zní, zda ho mám uvést do žádosti (kolonka další děti do 4 let v rodině) nebo se tam uvádějí jen společné děti.
Nevím, co by uvedení ovlivnilo, protože rodičák na něj pobírá matka dítěte, tedy partnerova ex. Moje dítě je to první.
 Díky.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
30324
3.9.17 16:01

Uvedla bych pouze vlastní děti. Děti partnera ne. Výši rodičáku stejně taková věc neovlivní, tak je to jedno.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
556
3.9.17 16:02

Jen společné děti

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.17 16:03
@Aspera píše:
Uvedla bych pouze vlastní děti. Děti partnera ne. Výši rodičáku stejně taková věc neovlivní, tak je to jedno.

no jde o to, že se může pobírat pouze jeden rodičák, ne dva souběžně, proto se zakladatelka ptá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69235
3.9.17 16:04

Nepobírá ho otec, takže na žádné dítě v rodině ho nečerpáte, takže bych je neuváděla. Popřípadě to vyplnila, bez jeho dětí, a až to tam půjdeš odnést, tak se tam přímo zeptej. Ale myslím, že to spolu vůbec nesouvisí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30324
3.9.17 16:08

@terinka4444 proto bych tam nepsala dítě na které jsem rodičák já ani partner nepobírala.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
3.9.17 16:12

Právě proto bych ho tam taky nepsala, když to nic neovlivní. A na úřadě se mi to nechce moc rozmazávat, abychom pak nemuseli dokládat tisíc různých dokumentů. Na druhou stranu zase nechci, aby nás pak nějak popotahovali, že jsme to neuvedli.
 zakl.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat