rodičák+příjem při hypotéce

Napsat příspěvek
Velikost písma:
1293
30.5.07 16:42

Lesina - jo, je mi jasný, že banku budoucí příjmy nezajímají, jenom jsem tak uvažovala, jestli to pak utáhnem i kdyby co kdyby atd. - znáš to.
A tak asi bysme to utáhli, tak možná mě to zase postrčí trošku dopředu.
Taky jsem hodně přemýšlela o budoucím platu proto, jestli nemám s hypotékou počkat, aby mi ji spíš uznali.
Jo - je mi jasný, tohle musím řešit hodně přímo v té bance. Jenom jsem chtěla mít trošku povědomí předem-
díky, ještě že existujou diskuze - člověk přeci jen neni až takovej hotentot, poté co si leccos přečte :lol:
díky
a Lesino - gratuluju k dráčátku, koukala jsem na metřík :o))
my máme zatím ratolístku jednu.
 papa

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9867
30.5.07 17:17

My právě stěhování uspíšili - jeden důvod byl, že nám v bytě chyběl venek a soukromí, neměli jsme ani balkón :( A hlavně, ve čtyřech už bylo ve 2+1 těsno, v pěti by bylo hůř - a v pěti jsme pro banku „nežádoucí“, opravdu bychom museli čekat na můj příjem, pak by to šlo bez problémů, ale jsou to další čtyři roky…

Teď se hrabem v hlíně, ven můžeme i v pyžamu a je to fajn. I když byt byl teda pohodnější - ale neměli jsme iluze, věděli jsme do čeho jdeme.

L.

PS: Díky za gratulace :) Už aby bylo dráče venku, zvukotěsné balení miminka je sice fajn, ale lehce nepohodlné ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1293
30.5.07 21:33

Jo to chápu, že vám je v domečku fajn!
No, třeba se taky tak nějak rozhoupeme :D
tak ať se dráčátko má dobře, a hlavně pak až přijde čas, tak hezky rychle hladce šupky dupky ven - a díky za to info navíc! :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna na téma dluhy, exekuce a osobní bankroty

Ikona - Zbyněk Vorel

Zbyněk Vorel