Rodičovský příspěvek formuláře

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
1301
17.2.15 15:43

rodičovský příspěvek formuláře

Hezký odpoledne všem
Prosím potřebovala bych poradit jak postupovat. Začátkem prosince se mi narodil chlapeček. Podala jsem si žádost o rodičovský příspěvek. Bylo to podáno 22.12 v Prostějově. Přítel je z Prahy, dostal z Prostějova dva papíry na potvrzení. Jeden byl pro účetní, tam to proběhlo v pořádku a druhý byl pro sociálku v Praze. A tady nastává problém. Papír na sociálku předávala účetní a dostala potvrzení že ho tam dala, ale papír zmizel. Dával se tam někdy kolem 9.1. Včera jsem byla na sociálce v Prostějově a tam moji žádost taky vůbec nemají. :think: Asi vyšuměla. Jde mi ale o to, když vyřídím papíry v prostějově, jestli se se mnou budou bavit v praze a potvrzení mi předají když tam půjdu osobně. Od účetní si ho vzali s tím, že mají 30dní na vyřízení.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
8112
17.2.15 15:57

@Spokojení : jestli jde o potvrzení denního vymerovaciho základu, tak když tam pojedes osobně, tak ti to hned potvrdí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
17.2.15 16:01

Já právě nevím jak se to jmenovalo. byl to jeden papír s oranžovým pruhem, kam měli jen dát razítko.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
17.2.15 16:05

@Spokojení : tak určité jde u vas o to, ze chcete volit výši RP na otce. Pokud partner spadá pod prahu, tak je to pssz v trojské ulici. Já tam byla 3×, mám s tím svoji zkusenost. Ty formuláře lze vytisknout na internetu. A musí si tam zajet s tím papírem partner, protože to budou potvrzovat jemu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
17.2.15 16:08

A ten papír co vyplňovala účetní mate a nebo to poslala s tím papírem do Prahy?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
17.2.15 16:49

Účetní je taky v praze, ale nevím jestli tam dávala i to co vyplňovala. to musím všechno zjistit. každopádně děkuju za radu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
24.2.15 10:06

Papíry úspěšně podány. Jen mi řekli že vyřízení trvá 2 měsíce. Jaké jsou vaše zkušenosti s vyřízením. Jak dlouho jim to trvalo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8112
24.2.15 10:12

To je divný, mám pocit, ze ze zákona na to mají 30 dni, ale většinou jim to tak dlouho netrvalo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1301
24.2.15 11:36

No jo Prostějov musí mít vše extra :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie