Poradna porodní asistence
Bc. Vladimíra Toplaková
Ahoj, nechci ti radit, ale za mě jeď a zjisti co se v noci dělo. Pokud to byli poslíčci a jsi teprve 31.tt tak jed, řekni co se stalo a oni ti uděljí vyšetření. Může to znamenat cokoliv, infekce v těle, nebo, že se něco děje. Já bych jela, protože třeba porodit dítě v 31.tt je daleko lepší než pak kdovíco. Já jsem se taky necítila fit, pořád jsem otravovala, že se necítím ok, prosakovala mě plodová voda, měla jsem v ní infekci a malý se mi škrtil na pupeční šňůře. Takže za mě 100× zbytečně než jednou pozdě, u nás by bylo pozdě. Rodila jsem v 31.tt 1430g a 40cm. TAKŽE JEĎ. ![]()
@marguaret
tak jsem měla v noci to samé.
od půl 1 do 3 hodin,
otřesné bolesti, tlak na spodek, konečník.
Vážně jsem si myslela že rodím. No hrůza.
Rano stale menší bolesti, ale ted už to je lepší a už to ustálo.
Taky jsem zvažovala, že pojedu do nemocnice… ale tak snad ok ![]()
@marguaret Ahoj zakladatelko, mě se stalo minulý týden něco podobného, taky pravidelná bolest jako při MS, stahování v podbřišku, příšerná bolest v kříži a třísla bolavá, že jsem chodila jak stará bába. Po 4 dnech (až), kdy to bylo pořád stejné, jsem se dokopala k Dr. - naštěstí to porod nebyl, ale poslíčci ano, začal se zkracovat čípek. Takže klidový režim, Magnosolv 2× týdně a pokud se tvrdnutí nezlepší, hned jet do nemocnice. Zítra budu teprve 31.tt, tak doufám, že ještě aspoň měsíc vydržíme (v úterý dle UTZ teprve 1,5 kg). Hodně štěstí, radši ale jeď do nemocnice. ![]()