Rodím snad? Nebo poslíčci?

4328
11.8.12 00:08

Rodím snad?Nebo poslíčci?

Ahoj maminky, mám dotaz sice je tohle už můj blížící se třetí porod, ale vždycky mi začal odtokem plodové vody jsem v 31tt. Ani u jednoho těhu jsem nezažila stav poslíčci, tak si teď nevím rady…už třetí den mě bolí podbřišek, ale strašně slabě tak jak při MS. Nemůžu moc chodit, protože cítím jak strašně mě malej tlačí jako by chtěl ven. Dneska mi začala sem tam bolest vystřelovat do stehen a v poch. mě sem tam ostře bodne. Te´d na večer se mi zdá ta bolest větší, ale pořád to nejsou ty veliké kontrakce a postrádám v tom pravidelnost. Dala jsem si vanu a bolest nepřestala, ale ani se něják extra nezesílela, tak jsem z toho blbec a nevím jestli se z toho nevyklube porod :nevim: Díky za názory a zkušenosti :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
31
11.8.12 00:11

Já ti asi neporadím, na mimi teprve pracujem ale kdyby to byl porod tak přeji hodně štěstí :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.8.12 00:14

Holka já ti taky neporadím, já měla porod vyvolávaný, přenášela jsem. Ještě bych chvíli počkala a potom raději snad zajela do porodky. Držím palce, ať ještě chvíli vydržíš :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
11.8.12 00:17

No pustila jsem se do žehlení a uvidíme co bude dál…nic jinýho nezbývá, ale každopádně je dost brzo na porod, tak snad ještě vydrží :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.8.12 00:20

Ze zkušenosti vím, že po prvním porodu už jsem měla hranici vnímání bolesti dost vysoko. Co popisuješ, tak bych si radši zajela na porodnici. Porodit miminko ve 31tt ještě není tak úplně legrace, tak pokud bys měla nějaký pokročilejší nález, tak by to chtělo dát nožky nahoru…

Rodila jsem obě děti předčasně, Vojtu ve 33+3, Báru 36+4. Díky nožkám nahoře a gynipralu jsem Barunku udržela asi 20dní od chvíle kdy to vypadal, že porodím hned ten den. Vojtík bohužel musel ven, tam byla moje infekce ledvin a vysoké horečky.

Nechci tě strašit, ale když se ti to nezdá, radši si někam zajeď. Lépe jet 10× zbytečně než jednou pozdě. Tvoje mimčo by se ještě mohlo aspoň 3 týdny dopéct.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.8.12 00:20

Do žehlení teď o půlnoci? Jó, aby jsi nezachrupla a vydržela vyčkávat, co bude? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.8.12 00:22

Ježiš ty si blázen, vana a navrch žehlení??? 8o 8o 8o
ty si trochu koleduješ :evil: koukej si aspoň lehnout, když už třeba nikam nepojedeš.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
11.8.12 00:24

Já jsem měla bolesti jako při MS, tak jsem pro jistotu jela do porodnice (byla jsem v 39 tt). Primář podle vyšetření řekl, že jsou to poslíčci a ejhle, prcek byl do hodiny na světě 8o. Asi bych radši jela. Já jsem ale plašan a razím heslo: radši zbytečně než pozdě (můj porod trval 20 minut, to by se manžel divil :mrgreen: )
Držím palce.

• Citovat
  • Upravit
4328
11.8.12 00:24

@obrazek děkuji za info no asi udělám manžílkovi budíček, protože už se mi zdá, že se to stupňuje :( ach jo a to jsem si říkala jak si užiju srpen bez dětiček…poslala jsem je na prázdniny a to mám zato :P
Tak snad mi něco aspoň dají a udržíme se ještě 2v1.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.8.12 00:25
@marguaret píše:
No pustila jsem se do žehlení a uvidíme co bude dál…nic jinýho nezbývá, ale každopádně je dost brzo na porod, tak snad ještě vydrží :zed:

jáák nic jinýho nezbývá? ujišťuju tě, že vypiplat miminečko, co mělo 2,30 a nemělo ještě sací reflex, je dost velká zabíračka.
na přírodě se to nechávalo v dobách minulých, teď hoď kopejtka hore a pokud to za hodinu bude stejný, je´ˇd radši na vyšetření… pls. už kvůli tomu drobečkovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
194
11.8.12 00:26
@Anonymní píše:
Já jsem měla bolesti jako při MS, tak jsem pro jistotu jela do porodnice (byla jsem v 39 tt). Primář podle vyšetření řekl, že jsou to poslíčci a ejhle, prcek byl do hodiny na světě 8o. Asi bych radši jela. Já jsem ale plašan a razím heslo: radši zbytečně než pozdě (můj porod trval 20 minut, to by se manžel divil :mrgreen: )
Držím palce.

Holka, vypni žehličku a raději vyražte. Já být v tvé kůži, tak bych fakt jela.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
11.8.12 00:28

@obrazek žehlím…téměř v leže :-) mám super polohovací prkno, takže natažené nožky nahoře, pololeh a dožehluju pár bodýček, ale už na to fakt kašlu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9868
11.8.12 00:29
@marguaret píše:
@obrazek děkuji za info no asi udělám manžílkovi budíček, protože už se mi zdá, že se to stupňuje :( ach jo a to jsem si říkala jak si užiju srpen bez dětiček…poslala jsem je na prázdniny a to mám zato :P
Tak snad mi něco aspoň dají a udržíme se ještě 2v1.

jj, a kam pojedeš? budu ti držet palce, tak se zkus ještě ozvat.
aspoň že máš děti pryč, budeš mít klid v duši, pokud si budeš muset poležet na kapačkách. a v autě co nejvíc pololež.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
11.8.12 00:30
Myslela jsem, že nic jinýho nezbejvá než čekat jestli se změní stav a budu třeba jet, ale obávám se, že jo!
@obrazek píše:
jáák nic jinýho nezbývá? ujišťuju tě, že vypiplat miminečko, co mělo 2,30 a nemělo ještě sací reflex, je dost velká zabíračka.
na přírodě se to nechávalo v dobách minulých, teď hoď kopejtka hore a pokud to za hodinu bude stejný, je´ˇd radši na vyšetření… pls. už kvůli tomu drobečkovi.
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4328
11.8.12 00:33

Původně jsem měla v plánu rodit v Neratovicích, ale tam nemaj JIP, takže smůla a budu muset na Bulovku, takže tam. Ještě chvilku vydržím. Než pojedem ještě budu informovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí

Babylove Prsní vložky

• (2.4) + 40 recenzí