Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Anonymní píše:
@Bibušenka To je mi líto. My měli NT 7,7mm, perikardiální výpotek, hydrothorax…riziko Downa 1:8, Turnera 1:28…dávali mu dva týdny života. Ukončili jsme to. Vzešel z toho ten Turnerův syndrom. Kdyby šlo „jen“ o něj, necháme si jí, takhle to nešlo. Taky mě to bolí jako by to bylo včeraDržte se
@Bibušenka nebyli jsme nikde. Na genetice vyšetřili akorát karyotyp plodu, nám udělali dotazníky a uzavřeli to jako náhodu ![]()
@Anonymní píše:
@Bibušenka nebyli jsme nikde. Na genetice vyšetřili akorát karyotyp plodu, nám udělali dotazníky a uzavřeli to jako náhodu
taky dobrý. odkud jsi? zkus normálně nějaký centrum asistované reprodukce. Je milion věcí, ve kterých může být problém, netrapte se tak dlouho..
@Bibušenka No 4.6. jdu k doktorovi, poradím se s ním a pak už se to snad rozjede. Jsem z Pardubického kraje, cca 44 km od Pardubic po trati..z jedný vesnice… ![]()
@Anonymní píše:
@Bibušenka No 4.6. jdu k doktorovi, poradím se s ním a pak už se to snad rozjede. Jsem z Pardubického kraje, cca 44 km od Pardubic po trati..z jedný vesnice…
ak to jsi daleko a 4.6 je určitě šťastnej den ( přítel má narozky:D ) tak držím palce a pak napiš, třeba soukromou zprávu, jak jsi dopadla ![]()
@Anonymní píše:
@Bibušenka No 4.6. jdu k doktorovi, poradím se s ním a pak už se to snad rozjede. Jsem z Pardubického kraje, cca 44 km od Pardubic po trati..z jedný vesnice…
Ahoj my se snažíme něco přes rok a půl, doktorka mi roce řekla že mi napíše doporučení do caru a že si můžem, vybrat. Vybrala jsem si Pronatal v Praze páč bydlíme blízko Prahy. Objednali jsme se trvalo to asi týden hned nás vzali. Na první návštěvě mi dělali ultrazvuk a vzali mi asi tři zkumavky krve. Přítel šel na spermio a jemu taky vzali krev. za 14 dní jsme si jeli pro výsledky ale to spermio je do hodiny. Nic jsme neplatili já jenom 30 Kč. Jsme oba v pořádku nic nám nenašli tak ještě chvíli počkáme a na podzim chceme zkusit inseminaci.
@Bibušenka Moc děkuji, určitě napíšu ![]()
@Monica R To by bylo super, děkuji. A ještě amm otázku - nejsou chlapi z toho, že musí na nějaký vyšetření pak trochu jakžoe zakompelxovaní, nebo že se jim tam nechce? Znáš tu jejich ješitnost…alfa samcům přece nemůže nic být. Přítel sice sám od sebe říkal, že by asi taky měl jít nebo něco, ale byl u toho připitej, jak at se na to kdyžtak připravím ![]()
@Anonymní píše:
@Bibušenka Moc děkuji, určitě napíšu@Monica R To by bylo super, děkuji. A ještě amm otázku - nejsou chlapi z toho, že musí na nějaký vyšetření pak trochu jakžoe zakompelxovaní, nebo že se jim tam nechce? Znáš tu jejich ješitnost…alfa samcům přece nemůže nic být. Přítel sice sám od sebe říkal, že by asi taky měl jít nebo něco, ale byl u toho připitej, jak at se na to kdyžtak připravím
Můj tam šel uplně v klidu, a v kabince jsem mu pomohla
můžeš tam jít s ním.. jen potom výsledek byl pro jeho můžské ego - já můžu mít miliony dětí kdy budu chtít, můžu udělat celej novej svět.. ubíjející.
@Anonymní píše:
@Bibušenka Moc děkuji, určitě napíšu@Monica R To by bylo super, děkuji. A ještě amm otázku - nejsou chlapi z toho, že musí na nějaký vyšetření pak trochu jakžoe zakompelxovaní, nebo že se jim tam nechce? Znáš tu jejich ješitnost…alfa samcům přece nemůže nic být. Přítel sice sám od sebe říkal, že by asi taky měl jít nebo něco, ale byl u toho připitej, jak at se na to kdyžtak připravím
Když my ženský do sebe necháme cokoliv píchat a strkat, obnažovat se před doktorem a pod, přišlo mi normální, že chlap snad tohle zvládne. Pokud chce dítě. Ten můj měl výsledek hodně špatný a ani tak to s ním nic neudělalo.
@Bibušenka
..to jsem slyšela, že chlapovi může ženská pomoci..takže vážně jo? Fajne ![]()
@Anonymní píše:
@Bibušenka![]()
..to jsem slyšela, že chlapovi může ženská pomoci..takže vážně jo? Fajne
jo, může
já jsem tam s ním byla vždycky ![]()
@Anonymní píše:
Mno tím že můj přítel touží po miminku ještě dřív než já
tak to bral že holt musí aby se zjistila příčina, která se stejně nenašla
Jinak do kabinky můžeš jít s ním ale nám řekli že si to musíme připlatit
On to zvládnul sám ![]()
@Bibušenka píše:
@Monica R @Monica R připlatit? odkdy? my neplatili ani korunu a všude to brali jako samozřejmost
no my jsme tam byli v únoru
@Bibušenka To je mi líto. My měli NT 7,7mm, perikardiální výpotek, hydrothorax…riziko Downa 1:8, Turnera 1:28…dávali mu dva týdny života. Ukončili jsme to. Vzešel z toho ten Turnerův syndrom. Kdyby šlo „jen“ o něj, necháme si jí, takhle to nešlo. Taky mě to bolí jako by to bylo včera
Držte se