Rok a nic

Napsat příspěvek
Velikost písma:
2738
30.5.13 01:09

@Monica R a ve kterým?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.5.13 11:56
@Bibušenka píše:
@Monica R a ve kterým?

Pronatal Praha

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18687
30.5.13 12:07

Muzu se zeptat, kolik ti je? Protoze pokud se povedlo predtim prirozene a doma se moc nepotkate, muze to byt prave nacasovani. Pokud mas cyklus kolem 31 dni, tak ovulace hned po MS neni dost dobre mozna. Nemusis hned k doktorovi, proste si zacni merit teplotu, at vis, kdy vlastne ovulujes. Nejlepe zacit od dalsi MS, ale zalezi, kolikaty den cyklu ted jsi. Gynekologovi se klidne sver, muj me prohlidl ultrazvukem, zkontroloval sliznici atd. Spermiogram je nekdy orisek, ten muj tam taky moc nechtel, ale pak se nosil jako pav, kdyz videl vysledky :mrgreen: Treba se ale tak daleko nemusite dostat. Online kalkulacky mozna nekomu sedi, ale u me byly dost mimo, protoze pocitaly ovulaci odhadem podle statistiky, ale spousta zen proste neovuluje podle nejake tabulky. Preji hodne stesti a klidne mi posli zpravu, pokud bys chtela neco vedet dal.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2738
30.5.13 13:48

@Monica R tak tam byla kamarádka a taky příplatek za chlapa nechtěli, tak to nevím :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
226
30.5.13 14:15
@Bibušenka píše:
@Monica R tak tam byla kamarádka a taky příplatek za chlapa nechtěli, tak to nevím :nevim:

hele nám to doktorka řekla taky nám to bylo divný, jenže ten můj to zvládnul sám tak jsme se nějak už potom nějak neptali kolik by to bylo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
31.5.13 22:43

@Lucake Je mi 22…a taky jsme si říkali, jestli to prostě neděláme jen v blbou dobu, že když už se jednou zadařilo, mělo by to jít znovu…No hele já měla dřív cyklus 28 a otěhotněla týden před MS, ted mam těch 30,31, a mam pocit, konkrétně tenhle měsíc teda, že ovuluju ted…dnes jsem 12 DC…(chlap není doma, tak to nemůžu zkusit). K doktorovi jdu na preventivku, tak se ho zeptám..a na to měření se asi vrhnu..ačkoliv mi to příjde otravný už ted :lol: Na mě kalkulačky taky nesedí

• Citovat
  • Upravit
18687
1.6.13 15:04

Tyden pred MS je dost divny, myslela jsi tim, ze jsi testovala v den ocekavane MS? Protoze pokud jsi si jista dnem otehotneni, tak jsi mela nejspis oproti obvyklemu cyklu opozdenou ovulaci. Pokud jsi mivala cyklus 28 dni, tak 12DC odpovida ovulaci. Kdy jdes k doktorovi? Mereni jsem se taky dlouho vyhybala jako cert krizi, ale kdyz se rok nedarilo, tak jsem se do toho dala, aspon vim, kde ovuluju. Pokud neni chlap moc doma ale, a ty vis, ze mas zrovna ovulaci, tak to docela nastve :cert: Taky muzes zkusit ovulacni testy, ale kdyz nemas uplne pravidelny cyklus, muzou se prodrazit. Hele, jsi mladinka, uz se vam to driv povedlo, tak rekni doktorovi, nech si treba pro klid na dusi jeden mesic nechat ultrazvukem sledovat ovulaci, ale podle me se brzo zadari zase. :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
1.6.13 22:52

@Lucake Jsem si jistá dnem tehdejšího otěhotnění. Bylo to týden před MS, v den očekávané MS byl TT ještě negativní. Jindy to být nemohlo, protože přítel nebyl skoro ten měsíc doma. Ovulace se posunula. Zas tak divné to není, vzhledem k tomu, že někdo ovuluje i při MS. Pila jsem hodně kontryhel a ten ovu často posouvá, takže tak :)
Ovulační testy jsem měla, ale ty tenkrát ukazovaly ovu někdy kolem 17 DC. Ted nevím, jestli ji mam/měla jsem…ale tělo tomu tak napovídá :-)
No jak říkáš..řeknu doktorovi, poměřim a uvidíme :)
Díky :hug:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

GS Mamatest

• (3.6) + 165 recenzí

Digital

• (4.2) + 98 recenzí