Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@vodaziva píše:
Cvaka jen pri zapinani, jak uz tady bylo napsano. Ale teda ja dvakrat spokojena nejsem. Dlouho jsem si lamala hlavu s autosedackou a mela jsem asi od ni prilis velke ocekavani. Tezka je jako prase, jak uz tady nekdo napsaltakze vynaset z auta nehrozi
a taky uz mame zlomeny bok operky hlavy, jak vycniva a neni nijak chranena a dneska jsem zjistila, ze se pokazilo perko na tech cervenych upinacich na pas v aute
takze ji budu muset reklamovat.
mi prijde celkem lehka, teda oproti Safefix ![]()
tak my máme tuhle autosedačku měsíc a já to tedy pochopila stejně jako zakladatelka - i to píšou v návodu, že se mají pásy utahovat tak dlouho, dokud neuslyšíte zřetelné cvaknutí. nicméně mě to tak taky nefunguje, málem jsem v tom malou uškrtila, jak jsem se snažila ![]()
My ji máme a spokojenost maximální. Pás necvaká, opravdu jen ta přeska. Ukazoval nám to maník v obchodě, s manželem jsme si to museli oba před ním vyzkoušet
a řekl, že to děláme dobře
. Nic necvaklo a ani nás na to neupozornil, že by mělo. Jen říkal hóódně utáhnout, nebát se toho, že to dítě to nijak nebolí ani neškrtí. Krásně jednou rukou se polohuje i za jízdy, hlava dítěti „nebimbá“. Super potah. Jediná teda nevýhoda je to přenášení, protože je docela těžká. Mysleli jsme, že si do druhého auta koupíme jen nějakou provizorní, ale stejně přenášíme, je hodně bezpečná. Dělá to manžel, takže pro mě osobně tahle sedačka žádnou nevýhodu nemá.
Ano opravdu je to v návodu tak napsané – str.12 a dokonce i v instruktážních videích to cvaknutí je slyšet. tak nevím
@Mashle píše:
Ano opravdu je to v návodu tak napsané – str.12 a dokonce i v instruktážních videích to cvaknutí je slyšet. tak nevím
máš odkaz na nějaké to video?
@Šája píše:
máš odkaz na nějaké to video?
No já se dívala http://www.youtube.com/watch?… a tam to právě ukazujou, ale jak tak koukám, tak je to fakt nelogický, protože kdyby tam to mimčo bylo, tak je už dávno uškrcený, podle mýho.
![]()
no tak já to zkoušela takto rvát hodně jak s malou, tak bez ní a ani v jednom případě mi to teda takhle necvaká. ![]()
@Šája píše:
no tak já to zkoušela takto rvát hodně jak s malou, tak bez ní a ani v jednom případě mi to teda takhle necvaká.
Přesně
![]()
No uvidíme, jestli se tady ještě někdo ozve. Všichni tady píšou, že jim to necvaká a ani cvakat nemá (nečetli zřejmě návod) a já už si začala myslet, že jsem blázen
. Jsem ráda, že je tu ještě někdo, kdo si s tím lámal také hlavičku a četl návod. Ještě jenou díky
Ještě jedna maličkost - v tom návodu jsou fotky přidělané autosedačky k sedadlu auta a ať dělám co dělám tak ten pás auta v těch 3 bodech nemám takhle hezky „vyžehlený“ - prostě když ho utahuju tak se mi v těch podech šířka pásu zkrabatí.
Nicméně pás je napnutý jak nejvíc jde a sedačka se ani nehne. Není to jak na tom obrázku tak uhlazený. Je to normální? ![]()
Tak to já schválně taky zkusím, ale přijde mi to divný, co @steeve na to?
@Mashle píše:
Přesně![]()
No uvidíme, jestli se tady ještě někdo ozve. Všichni tady píšou, že jim to necvaká a ani cvakat nemá (nečetli zřejmě návod) a já už si začala myslet, že jsem blázen. Jsem ráda, že je tu ještě někdo, kdo si s tím lámal také hlavičku a četl návod. Ještě jenou díky
Ještě jedna maličkost - v tom návodu jsou fotky přidělané autosedačky k sedadlu auta a ať dělám co dělám tak ten pás auta v těch 3 bodech nemám takhle hezky „vyžehlený“ - prostě když ho utahuju tak se mi v těch podech šířka pásu zkrabatí.
Nicméně pás je napnutý jak nejvíc jde a sedačka se ani nehne. Není to jak na tom obrázku tak uhlazený. Je to normální?
hele to jsem nezkoumala, přidělával manžel, podívám se.
@Šája píše:
jo názor @steeve mě taky dost zajímá
Jo tak to jsme už 3 ![]()
Já nevím jak to tu chodí, ozve se sám myslíte? ![]()
@Mashle Mohl by, protože by se mu ve sledování mělo ukázat, že jsme ho tu zmiňovali
tedy vlastně zmiňovaly
no,nam teda cvakaji jak ty pasy mezi nozkama,tak pri dotahovani.mame 2012verzi.
@alien5 Tak jestli to nebude tím, já mám určitě starší, jen nevím jestli 2010 nebo 2011