Römer King Plus - cvaknutí

17
2.6.12 09:32

Romer King Plus-cvaknutí

Ahoj všem :mavam: , ráda bych poprosila všechny, co máte autosedačku Romer King Plus,jestli při poutání mimča, když mu dotahujete ty popruhy na tělo, jestli slyšíte cvaknutí??? Všude čtu, že to musí cvaknout, ale ať dělám, co dělám tak nic není slyšet. :nevim: A ještě bych Vás poprosila, jestli byste mohli napsat, jak jste s ní spokojeni. Děkuji moc VŠEM. :kytka: M.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
teresa20
2.6.12 09:36

mám teda starší model, 2010 myslím a cvaká :think:

• Citovat
  • Upravit
101647
2.6.12 09:39

Ohledně cvaknutí - cvaká ta přeska, kam se zacvakávají pásy, úplně stejně jako ti cvakne klasický autopás, není to nic speciálního ani extra výrazného, prostě jak to do sebe mechanicky zacvakne.
Jinak ohledně pohodlí pro dítko a rychlosti poutání dítka jsem naprosto spokojená, ohledně přehazování do jiného auta a nošení sedačky ne, takže ji máme stabilně v jednom.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.6.12 09:43

No já ale myslela cvaknutí když mu mezi nohama taháte za ten popruh a tím mu utahujete pásy přímo na tělo. Prý se to má utáhnout dokud to necvakne. Nebo jsem to aspoň tak pochopila. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2417
2.6.12 09:46

Já teda žádné cvakani určitě nemám,máme tuto sedačku 2 měsíce a jsem s ní plně spokojena

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12681
2.6.12 10:01

Necvaká, cvakne jen při poutání, při utahování tím popruhem ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101647
2.6.12 10:15
@Mashle píše:
No já ale myslela cvaknutí když mu mezi nohama taháte za ten popruh a tím mu utahujete pásy přímo na tělo. Prý se to má utáhnout dokud to necvakne. Nebo jsem to aspoň tak pochopila. :think:

Tam logicky nemá co cvaknout, jednak tam nemá co cvakat a jednak jak by ta sedačka poznala, že je to správně utažené 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2762
2.6.12 10:26

souhlasím s @j.a.n.i1 , jsem s touto sedačkou velmi spokojena, cvaká mi přeska když zapnu pásy, při utažení nic necvaká, akorát mi nevadí přendavání z auta do auta :mrgreen: jde mi to rychle

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.12 10:32

Cvaknou pásy, když se zapnou do přezky, při utahování nic necvaká. Ani si neumím představit, co by tam mohlo cvakat :nevim:

Jinak jsme s ní spokojeni, Ondra je v ní už skoro rok a půl. Vypadá, že je pohodlná, jen teda těžká jako prase při přenášení (naštěstí ji nevyndaváme často)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.6.12 10:55

Aha tak to jsem špatně pochopila :oops: . Jsem moc ráda, že teda funguje vše jak má. :dance: Fakt jsem si nad tím lámala hlavu, aby byl mrňous upnutý správně kdyby se něco stalo. A ještě mi nejde do hlavy, jaktože na obrázcích když se přidělává autosedačka na sedadlo je ten pás tak pěkně po celé šířce napnutý v těch 3 bodech jak má a mě se to tím jak ho vždycky pořádně napnu, tak se vždy jakoby trošičku zkrabatí,nebo jak to mám popsat, abyste mě pochopili. Jsem to ale kutil Tim :nevim: :nevim: Děkuji moc všem za ooohromnou trpělivost. Ještě jednou díky :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.6.12 10:57
@Mashle píše:
No já ale myslela cvaknutí když mu mezi nohama taháte za ten popruh a tím mu utahujete pásy přímo na tělo. Prý se to má utáhnout dokud to necvakne. Nebo jsem to aspoň tak pochopila. :think:

to je prece hloupost :) Jak by ten pas poznal tloustku ditete? :-) zadny cvaknuti pri utahovani neni :-) Jen kdyz zacvakavas pac :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1730
2.6.12 10:59
@Mashle píše:
Aha tak to jsem špatně pochopila :oops: . Jsem moc ráda, že teda funguje vše jak má. :dance: Fakt jsem si nad tím lámala hlavu, aby byl mrňous upnutý správně kdyby se něco stalo. A ještě mi nejde do hlavy, jaktože na obrázcích když se přidělává autosedačka na sedadlo je ten pás tak pěkně po celé šířce napnutý v těch 3 bodech jak má a mě se to tím jak ho vždycky pořádně napnu, tak se vždy jakoby trošičku zkrabatí,nebo jak to mám popsat, abyste mě pochopili. Jsem to ale kutil Tim :nevim: :nevim: Děkuji moc všem za ooohromnou trpělivost. Ještě jednou díky :hug:

posli to prekontrolovat chlapa, budes klidnejsi :-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
2.6.12 11:03

Hm tak to vypadá že mi nejspíš cvaká v hlavě :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9918
2.6.12 11:20

Cvaka jen pri zapinani, jak uz tady bylo napsano. Ale teda ja dvakrat spokojena nejsem. Dlouho jsem si lamala hlavu s autosedackou a mela jsem asi od ni prilis velke ocekavani. Tezka je jako prase, jak uz tady nekdo napsal :zed: takze vynaset z auta nehrozi :? a taky uz mame zlomeny bok operky hlavy, jak vycniva a neni nijak chranena a dneska jsem zjistila, ze se pokazilo perko na tech cervenych upinacich na pas v aute :pocitac: takze ji budu muset reklamovat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
2.6.12 14:45
@Mashle píše:
Aha tak to jsem špatně pochopila :oops: . Jsem moc ráda, že teda funguje vše jak má. :dance: Fakt jsem si nad tím lámala hlavu, aby byl mrňous upnutý správně kdyby se něco stalo. A ještě mi nejde do hlavy, jaktože na obrázcích když se přidělává autosedačka na sedadlo je ten pás tak pěkně po celé šířce napnutý v těch 3 bodech jak má a mě se to tím jak ho vždycky pořádně napnu, tak se vždy jakoby trošičku zkrabatí,nebo jak to mám popsat, abyste mě pochopili. Jsem to ale kutil Tim :nevim: :nevim: Děkuji moc všem za ooohromnou trpělivost. Ještě jednou díky :hug:

To je asi na kreslených obrázcích, ne? Ve skutečnosti je pás látkový (nebo jak bych to nazvala, prostě měkký), tak se místy shrne. Ale myslím, že pokud to upneš podle návodu, tak neuděláš chybu :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí