Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Ahoj všem
, ráda bych poprosila všechny, co máte autosedačku Romer King Plus,jestli při poutání mimča, když mu dotahujete ty popruhy na tělo, jestli slyšíte cvaknutí??? Všude čtu, že to musí cvaknout, ale ať dělám, co dělám tak nic není slyšet.
A ještě bych Vás poprosila, jestli byste mohli napsat, jak jste s ní spokojeni. Děkuji moc VŠEM.
M.
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...Ohledně cvaknutí - cvaká ta přeska, kam se zacvakávají pásy, úplně stejně jako ti cvakne klasický autopás, není to nic speciálního ani extra výrazného, prostě jak to do sebe mechanicky zacvakne.
Jinak ohledně pohodlí pro dítko a rychlosti poutání dítka jsem naprosto spokojená, ohledně přehazování do jiného auta a nošení sedačky ne, takže ji máme stabilně v jednom.
No já ale myslela cvaknutí když mu mezi nohama taháte za ten popruh a tím mu utahujete pásy přímo na tělo. Prý se to má utáhnout dokud to necvakne. Nebo jsem to aspoň tak pochopila. ![]()
Já teda žádné cvakani určitě nemám,máme tuto sedačku 2 měsíce a jsem s ní plně spokojena
Necvaká, cvakne jen při poutání, při utahování tím popruhem ne.
@Mashle píše:
No já ale myslela cvaknutí když mu mezi nohama taháte za ten popruh a tím mu utahujete pásy přímo na tělo. Prý se to má utáhnout dokud to necvakne. Nebo jsem to aspoň tak pochopila.
Tam logicky nemá co cvaknout, jednak tam nemá co cvakat a jednak jak by ta sedačka poznala, že je to správně utažené ![]()
souhlasím s @j.a.n.i1 , jsem s touto sedačkou velmi spokojena, cvaká mi přeska když zapnu pásy, při utažení nic necvaká, akorát mi nevadí přendavání z auta do auta
jde mi to rychle
Cvaknou pásy, když se zapnou do přezky, při utahování nic necvaká. Ani si neumím představit, co by tam mohlo cvakat ![]()
Jinak jsme s ní spokojeni, Ondra je v ní už skoro rok a půl. Vypadá, že je pohodlná, jen teda těžká jako prase při přenášení (naštěstí ji nevyndaváme často)
Aha tak to jsem špatně pochopila
. Jsem moc ráda, že teda funguje vše jak má.
Fakt jsem si nad tím lámala hlavu, aby byl mrňous upnutý správně kdyby se něco stalo. A ještě mi nejde do hlavy, jaktože na obrázcích když se přidělává autosedačka na sedadlo je ten pás tak pěkně po celé šířce napnutý v těch 3 bodech jak má a mě se to tím jak ho vždycky pořádně napnu, tak se vždy jakoby trošičku zkrabatí,nebo jak to mám popsat, abyste mě pochopili. Jsem to ale kutil Tim
Děkuji moc všem za ooohromnou trpělivost. Ještě jednou díky ![]()
@Mashle píše:
No já ale myslela cvaknutí když mu mezi nohama taháte za ten popruh a tím mu utahujete pásy přímo na tělo. Prý se to má utáhnout dokud to necvakne. Nebo jsem to aspoň tak pochopila.
to je prece hloupost
Jak by ten pas poznal tloustku ditete?
zadny cvaknuti pri utahovani neni
Jen kdyz zacvakavas pac ![]()
@Mashle píše:
Aha tak to jsem špatně pochopila. Jsem moc ráda, že teda funguje vše jak má.
Fakt jsem si nad tím lámala hlavu, aby byl mrňous upnutý správně kdyby se něco stalo. A ještě mi nejde do hlavy, jaktože na obrázcích když se přidělává autosedačka na sedadlo je ten pás tak pěkně po celé šířce napnutý v těch 3 bodech jak má a mě se to tím jak ho vždycky pořádně napnu, tak se vždy jakoby trošičku zkrabatí,nebo jak to mám popsat, abyste mě pochopili. Jsem to ale kutil Tim
![]()
Děkuji moc všem za ooohromnou trpělivost. Ještě jednou díky
posli to prekontrolovat chlapa, budes klidnejsi ![]()
Cvaka jen pri zapinani, jak uz tady bylo napsano. Ale teda ja dvakrat spokojena nejsem. Dlouho jsem si lamala hlavu s autosedackou a mela jsem asi od ni prilis velke ocekavani. Tezka je jako prase, jak uz tady nekdo napsal
takze vynaset z auta nehrozi
a taky uz mame zlomeny bok operky hlavy, jak vycniva a neni nijak chranena a dneska jsem zjistila, ze se pokazilo perko na tech cervenych upinacich na pas v aute
takze ji budu muset reklamovat.
@Mashle píše:
Aha tak to jsem špatně pochopila. Jsem moc ráda, že teda funguje vše jak má.
![]()
Děkuji moc všem za ooohromnou trpělivost. Ještě jednou díky
To je asi na kreslených obrázcích, ne? Ve skutečnosti je pás látkový (nebo jak bych to nazvala, prostě měkký), tak se místy shrne. Ale myslím, že pokud to upneš podle návodu, tak neuděláš chybu ![]()