Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...já jsem se s tím taky prala bůhvíjak dlouho a necvaká to prostě. jen když jakoby tahám ten popruh směrem nahoru, tak se prostě zasekne a dál už utáhnout nejde,ale necvaká
Stejně je to sranda
Jaká diskuze kvůli cvakání
Dle mého to stejně nemá vliv na funkčnost.
Jinak mě to taky nedalo a taky jsem tam byla a shodli jsme se s partnerem, že to necvaká (pokud tedy nepočítám to, že zarážka narazí o to kovové uložení, když se ten utahovací pás zvedne hodně nahoru) a ani cvakat nemůže, prostě tam není nic co by cvakat mohlo, je tam pouze packa, které skřípne pás v dané poloze.
@j.a.n.i1 píše:
Jinak mě to taky nedalo a taky jsem tam byla a shodli jsme se s partnerem, že to necvaká (pokud tedy nepočítám to, že zarážka narazí o to kovové uložení, když se ten utahovací pás zvedne hodně nahoru) a ani cvakat nemůže, prostě tam není nic co by cvakat mohlo, je tam pouze packa, které skřípne pás v dané poloze.
jo to jsem měla na mysli.
@alien5 Je vidět, že se nudíme, neb už jsme to snad všechny byly vyzkoušet ![]()
@alien5 píše:
Stejně je to sranda![]()
![]()
![]()
![]()
Jaká diskuze kvůli cvakání
![]()
![]()
![]()
Dle mého to stejně nemá vliv na funkčnost.
tak já než jsem pořídila tu autosedačku, tak se mi to právě líbilo, že by to mělo dělat, je to znamení toho, že máš dítě dostatečně utažené v pásech. proto mě štve, že to tak nefunguje.
@j.a.n.i1 píše:
@alien5 Je vidět, že se nudíme, neb už jsme to snad všechny byly vyzkoušet
i několikrát ![]()
@Bublana píše:
Ještě jsem si vzpomněla, že prodejce říkal něco o tom, že sedačky 2011 a 2012 jsou snad stejné, jen udělali nové potahy a tím jakoby rozšířili tu řadu, ale model by to měl být stejný.
Já už tam poslala i manžela, neřekla jsem mu, o co jde, a přišel s tím, že necvaká. Tak jsem mu řekla, že by mělo cvakat, tahal tam za to čtvrt hodiny a prostě necvaká
.
Jééé - chudák manžel,asi mě proklíná
- já neříkám, že musí cvakat jen to tam píšou a všude vidim tak jen se ptám jak to je, protože všude čtu jak lidé špatně přidělávají autosedačky a pásají do nich děti, že si říkám když už jsem investovala do té " prej nejbezpečnější" v kategorii na pásy, tak aby vůbec plnila svoji funkci bezpečnosti. Proto tahle diskuze.
![]()
Tak já to potom zkusím nahrát na video, jak to jde u naší autosedačky ![]()
Já před chvílí to byla zkusit taky zase znovu a pořád nic. ![]()
Všem moc děkuju
a fakt by mě zajímal názor a rozuzlení odborníka. ![]()
@Mashle Jinak dobře utažené pásy jsou ve chvíli, kdy máš pocit, že si jima dítko právě uškrtila
já třeba pokud utahoval přítel, tak ty pásy bez povolení nezacvaknu do přezky, ale musím je trochu uvolnit.
No tak to je dobrý s tím škrcením
![]()
Já ho poutám aby to měl dost upnutý, ale zároveň ho neuškrtila a nemůžu vysvětlit manžovi
že ty pásy musí dotáhnout. Pořád ho tam zapíná že má volný pásy-prej aby mu to bylo pohodlný. No tak pak něco vysvětlujte. ![]()
holky, koukněte znovu na to instruktážní video. tam u té autosedačky je to šedivé plastové okénko, skrz které jde ten pás jiné než já mám u té sedačky. podle mě dělají dva druhy - to s tím cvakačem a bez cvakače. akorát nevím, čím je podmíněno, aby ta autosedačka měla ten cvakač. už se těším na vyjádření steeva.
koukněte na tohle, je to tu vidět zblízka. dokonce je na tom i napsáno click - já to tedy takové nemám, mám ten otvor jiný.
http://www.youtube.com/watch?…
tak jo, mám pravdu, je tam napsáno click and save a je to okénko jiné, takové dvojité. jen nechápu, proč to některé ty sedačky mají a některé ne. to nám bude muset steeve objasnit. když jsem hledala na netu, tak typ 2012 jsem s tím click upínáním nikde nenašla. našla jsem to u typu 2009