Römer King Plus - cvaknutí

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
7159
4.6.12 13:09
@alien5 píše:
@steeve No právě to utahování pásů. A máme Romera :)

no tak se při výrobě dostal jeden kus pro británii mezi sedačky pro česko a máte tam tedy to utahování Click a Save, ostatně já mám také doma jednu s tím Click a Save - je to napsané na krytu utahování pásů

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.6.12 13:23

@Šája Mám napsáno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
4.6.12 13:25

@steeve Je to možné :D Je to pro mne vcelku dobrá pomůcka.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
410
3.1.13 18:10
@Šája píše:
tak my máme tuhle autosedačku měsíc a já to tedy pochopila stejně jako zakladatelka - i to píšou v návodu, že se mají pásy utahovat tak dlouho, dokud neuslyšíte zřetelné cvaknutí. nicméně mě to tak taky nefunguje, málem jsem v tom malou uškrtila, jak jsem se snažila :lol:

To může být blbý překlad.. musím se na to mrknout, dnes mi přišla..

Mimochodem, jak je to s potivostí vašich dítek? Mám RÖMER KING PLUS classic line Billy a tohle by mě fakt zajímalo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.1.13 21:48

Dobrý večer, měla bych dotaz na Steeve ohledně autosedačky Romer king plus, je super, ale mě se stala taková věc…nechtěně jsem zlomila tu pomůcku, která pomáhá spojit ty dvě částky k zacvaknutí…každý popruh má vlastně na konci to na zacvaknutí a aby to šlo lépe dají se spojit k sobě a líp se zacvaknou a já to nechtěně zlomila…dá se sehnat nějaká náhrada nebo něco jak to zachránit, aby se mi to lépe zapínalo? Předem moc děkuju za odpověď a prosím o nerozebírání toho jaké jsem nemehlo, to už vím :) a doufám, že je to aspoň trochu pochopitelné…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
17.1.13 21:54

Příspěvek výše je na steeve, předtím se mi nepovedlo označit ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
17.1.13 22:19

@bety1214 Nepovedlo se ti to ani napodruhé, tak označuji :-) @steeve

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7159
18.1.13 07:58

@bety1214 jestli se vám zlomil přímo ten jazýček u spony pásů, tak je potřeba koupit komplet nové pásy se zámkem a není to teda nic levného:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3
18.1.13 11:31

Děkuju moc za pomoc při označení a steevemu za odpověď…levné to teda fakt není :,( tak to omrknu co jsem teda zlomila a jinak musím objednat, bez toho to není ono :,( díky moc!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.12.13 11:18

Tak nad tím svaknutím jsem si tady ted taky lámala hlavu a říkala si co je to za blbost, jenže na instruktážních videích to opravdu je, že to má dvakrát cvaknout když se dotahují pásy..nicméně to necvaká

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
22.12.13 11:20

@Monyyy To už se tu někde řešilo (a vyřešilo) cvakají jen některé jak to napsat výrobní série a ty se nedistribuují na náš trh, případně se tu vyskytne pár kusů omylem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
52
22.12.13 11:24

Už jsem se k tomu rozuzlení prokousala : )))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101707
22.12.13 11:58

@Monyyy Já si nebyla jistá, zda to bylo v téhle diskuzi nebo v jiné :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
153
28.7.16 15:54

nedrží?

Zeptám se asi jako blbec, ale je moje sedačka v pořádku, když dítě si to lehkým tahem dokáže uvolnit? koupila jsem jí z druhé ruky v dobrém stavu, ale přítel mě už několikrát upozornil, že se mu to nezdá, jakoby to zacvaknutí nebylo úplné nebo jak to napsat… to je asi něco v nepořádku, že? případně jde vyměnit jen ta jedna součástka, nevíte někdo kdo jí máte dlouho, že to takhle začíná po čase blbnout? díky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5303
28.7.16 16:53

@tanyya používám sedačku už na druhé díte celkem 4,5 roku a zacvakává hlasitě, a drží pevně, syn 3 roky ji v žádném případě pásy nevytáhne, ať tahá jakoukoliv silou, pokud pásy nevycvakne tím červeným tlačítkem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí