Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@alien5 píše:
@steeve No právě to utahování pásů. A máme Romera
no tak se při výrobě dostal jeden kus pro británii mezi sedačky pro česko a máte tam tedy to utahování Click a Save, ostatně já mám také doma jednu s tím Click a Save - je to napsané na krytu utahování pásů
@Šája píše:
tak my máme tuhle autosedačku měsíc a já to tedy pochopila stejně jako zakladatelka - i to píšou v návodu, že se mají pásy utahovat tak dlouho, dokud neuslyšíte zřetelné cvaknutí. nicméně mě to tak taky nefunguje, málem jsem v tom malou uškrtila, jak jsem se snažila
To může být blbý překlad.. musím se na to mrknout, dnes mi přišla..
Mimochodem, jak je to s potivostí vašich dítek? Mám RÖMER KING PLUS classic line Billy a tohle by mě fakt zajímalo..
Dobrý večer, měla bych dotaz na Steeve ohledně autosedačky Romer king plus, je super, ale mě se stala taková věc…nechtěně jsem zlomila tu pomůcku, která pomáhá spojit ty dvě částky k zacvaknutí…každý popruh má vlastně na konci to na zacvaknutí a aby to šlo lépe dají se spojit k sobě a líp se zacvaknou a já to nechtěně zlomila…dá se sehnat nějaká náhrada nebo něco jak to zachránit, aby se mi to lépe zapínalo? Předem moc děkuju za odpověď a prosím o nerozebírání toho jaké jsem nemehlo, to už vím
a doufám, že je to aspoň trochu pochopitelné…
Příspěvek výše je na steeve, předtím se mi nepovedlo označit ![]()
@bety1214 jestli se vám zlomil přímo ten jazýček u spony pásů, tak je potřeba koupit komplet nové pásy se zámkem a není to teda nic levného:http://autosedacky.mimishop.cz/detail.php?…
Děkuju moc za pomoc při označení a steevemu za odpověď…levné to teda fakt není
tak to omrknu co jsem teda zlomila a jinak musím objednat, bez toho to není ono
díky moc!!
Tak nad tím svaknutím jsem si tady ted taky lámala hlavu a říkala si co je to za blbost, jenže na instruktážních videích to opravdu je, že to má dvakrát cvaknout když se dotahují pásy..nicméně to necvaká
@Monyyy To už se tu někde řešilo (a vyřešilo) cvakají jen některé jak to napsat výrobní série a ty se nedistribuují na náš trh, případně se tu vyskytne pár kusů omylem.
@Monyyy Já si nebyla jistá, zda to bylo v téhle diskuzi nebo v jiné ![]()
Zeptám se asi jako blbec, ale je moje sedačka v pořádku, když dítě si to lehkým tahem dokáže uvolnit? koupila jsem jí z druhé ruky v dobrém stavu, ale přítel mě už několikrát upozornil, že se mu to nezdá, jakoby to zacvaknutí nebylo úplné nebo jak to napsat… to je asi něco v nepořádku, že? případně jde vyměnit jen ta jedna součástka, nevíte někdo kdo jí máte dlouho, že to takhle začíná po čase blbnout? díky
@tanyya používám sedačku už na druhé díte celkem 4,5 roku a zacvakává hlasitě, a drží pevně, syn 3 roky ji v žádném případě pásy nevytáhne, ať tahá jakoukoliv silou, pokud pásy nevycvakne tím červeným tlačítkem.