Römer King Plus - cvaknutí

Máte zkušenost s Britax Römer King plus?

Přidejte zkušenost s Britax Römer King...
Napsat příspěvek
Velikost písma:
17
3.6.12 09:01
@alien5 píše:
no,nam teda cvakaji jak ty pasy mezi nozkama,tak pri dotahovani.mame 2012verzi.

No já mám verzi taky 2012 - kupovanou před 3 dny :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.6.12 09:55
@j.a.n.i1 píše:
@alien5 Tak jestli to nebude tím, já mám určitě starší, jen nevím jestli 2010 nebo píše: Více

Podle toho, co jsem o Vánocích zkoumala, tak ty starěí to neumí. Umí to právě ty nové 2012. Já to vždycky dotahuju a až je to na velikost, že strším mezi syna a pás ruku na plocho :-), tak to cvakne. Když to zkusím ještě potáhnout, tak to cvakne zase.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.6.12 10:46
@alien5 píše:
no,nam teda cvakaji jak ty pasy mezi nozkama,tak pri dotahovani.mame 2012verzi.

taky mám verzi 2012. mám ji měsíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.6.12 10:51

a hlavně to mám v návodu, tak počítám, že by to mělo fungovat. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.12 11:02

My máme taky verzi 2012. Teď koukám do toho návodu a fakt to tam je, ale i když jsem to zkoušela s dítkem i bez, tak to prostě necvaká :nevim: . Ty popruhy prostě zajednou do té sedačky a necvakne nic.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
3.6.12 11:32

Tak já mám verzi 2011 a návod nemůžu najít :oops: takže nevím jestli má cvakat nebo ne… ale co jsem tam koukala, tak mi nepřijde, že by tam bylo něco co by cvakat mohlo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.12 11:35

@j.a.n.i1, dívala jsi se jakoby „do zad“ té sedačky? Je tam takový kryt, já ho objevila jen náhodou :oops: , tak jestli jste ho nezkoumali, tak tam třeba ještě bude ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17
3.6.12 11:37
@j.a.n.i1 píše:
Tak já mám verzi 2011 a návod nemůžu najít :oops: takže nevím jestli má cvakat nebo ne… ale co jsem tam koukala, tak mi nepřijde, že by tam bylo něco co by cvakat mohlo

Přísahám, že nejsem blázen :P V návodu to jasně píšou a schválně
mrkni na to video jak jsem někde nahoře posílala odkaz a tam to říká a i jí to cvakne, ale kdy až to cvakne??? až když je to nadoraz - to nechápu. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3170
3.6.12 11:40

Holky, tak to jste mě teďka dostaly s tím cvakáním. Máme tuto autosedačku měsíc, taky edice 2012 a vůbec jsem si nevšimla, že by mi to tam cvakalo. A návod jsem nečetla :oops: , jen manžel. Takže odpoledne vyzkouším, jestli cvaká a dám vědět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
360
3.6.12 11:46

Holky, aj bych Vám to popsala a vyzkoušela, ale sedačka je v autě, tudíž nemám možnost. Ale rozhodně cvaká, tím jsem si jistá na milion procent.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
102677
3.6.12 11:47

no tak to jsem zvědavá, co vymyslíme, protože jsem znovu koukala na to instruktážní video a podle toho tvaru toho upínání pásu se jedná o model 2009 a cvaká jim to tam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
teresa20
3.6.12 11:52

tak pásy nám rozhodně necvakaly při utahování… my už ji tedy máme mimo provoz, ale měli jsme rok 2010 a cvakalo to jen při upínání pásu klasicky, ne při utahování

• Citovat
  • Upravit
17
3.6.12 11:55
@Šája píše:
jo názor @steeve mě taky dost zajímá

No snad sem zabloudí a pomůže :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101648
3.6.12 11:57
@Mashle píše:
Přísahám, že nejsem blázen :P V návodu to jasně píšou a schválně
mrkni na to video jak jsem někde nahoře posílala odkaz a tam to říká a i jí to cvakne, ale kdy až to cvakne??? až když je to nadoraz - to nechápu. :nevim:

To já ti věřím, ale u toho videa není uvedeno co je to za model, jestli to není novinka u 2012 :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3.6.12 12:06

Ještě jsem si vzpomněla, že prodejce říkal něco o tom, že sedačky 2011 a 2012 jsou snad stejné, jen udělali nové potahy a tím jakoby rozšířili tu řadu, ale model by to měl být stejný.
Já už tam poslala i manžela, neřekla jsem mu, o co jde ;) , a přišel s tím, že necvaká. Tak jsem mu řekla, že by mělo cvakat, tahal tam za to čtvrt hodiny a prostě necvaká :nevim: .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

CabrioFix

• (4.8) + 31 recenzí

Tario

• (4.1) + 16 recenzí