Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@alien5 píše:
no,nam teda cvakaji jak ty pasy mezi nozkama,tak pri dotahovani.mame 2012verzi.
No já mám verzi taky 2012 - kupovanou před 3 dny ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@alien5 Tak jestli to nebude tím, já mám určitě starší, jen nevím jestli 2010 nebo píše: Více
Podle toho, co jsem o Vánocích zkoumala, tak ty starěí to neumí. Umí to právě ty nové 2012. Já to vždycky dotahuju a až je to na velikost, že strším mezi syna a pás ruku na plocho
, tak to cvakne. Když to zkusím ještě potáhnout, tak to cvakne zase.
@alien5 píše:
no,nam teda cvakaji jak ty pasy mezi nozkama,tak pri dotahovani.mame 2012verzi.
taky mám verzi 2012. mám ji měsíc
a hlavně to mám v návodu, tak počítám, že by to mělo fungovat. ![]()
My máme taky verzi 2012. Teď koukám do toho návodu a fakt to tam je, ale i když jsem to zkoušela s dítkem i bez, tak to prostě necvaká
. Ty popruhy prostě zajednou do té sedačky a necvakne nic.
Tak já mám verzi 2011 a návod nemůžu najít
takže nevím jestli má cvakat nebo ne… ale co jsem tam koukala, tak mi nepřijde, že by tam bylo něco co by cvakat mohlo
@j.a.n.i1, dívala jsi se jakoby „do zad“ té sedačky? Je tam takový kryt, já ho objevila jen náhodou
, tak jestli jste ho nezkoumali, tak tam třeba ještě bude ![]()
@j.a.n.i1 píše:
Tak já mám verzi 2011 a návod nemůžu najíttakže nevím jestli má cvakat nebo ne… ale co jsem tam koukala, tak mi nepřijde, že by tam bylo něco co by cvakat mohlo
Přísahám, že nejsem blázen
V návodu to jasně píšou a schválně
mrkni na to video jak jsem někde nahoře posílala odkaz a tam to říká a i jí to cvakne, ale kdy až to cvakne??? až když je to nadoraz - to nechápu. ![]()
Holky, tak to jste mě teďka dostaly s tím cvakáním. Máme tuto autosedačku měsíc, taky edice 2012 a vůbec jsem si nevšimla, že by mi to tam cvakalo. A návod jsem nečetla
, jen manžel. Takže odpoledne vyzkouším, jestli cvaká a dám vědět…
Holky, aj bych Vám to popsala a vyzkoušela, ale sedačka je v autě, tudíž nemám možnost. Ale rozhodně cvaká, tím jsem si jistá na milion procent.
no tak to jsem zvědavá, co vymyslíme, protože jsem znovu koukala na to instruktážní video a podle toho tvaru toho upínání pásu se jedná o model 2009 a cvaká jim to tam.
tak pásy nám rozhodně necvakaly při utahování… my už ji tedy máme mimo provoz, ale měli jsme rok 2010 a cvakalo to jen při upínání pásu klasicky, ne při utahování
@Mashle píše:
Přísahám, že nejsem blázenV návodu to jasně píšou a schválně
mrkni na to video jak jsem někde nahoře posílala odkaz a tam to říká a i jí to cvakne, ale kdy až to cvakne??? až když je to nadoraz - to nechápu.
To já ti věřím, ale u toho videa není uvedeno co je to za model, jestli to není novinka u 2012 ![]()
Ještě jsem si vzpomněla, že prodejce říkal něco o tom, že sedačky 2011 a 2012 jsou snad stejné, jen udělali nové potahy a tím jakoby rozšířili tu řadu, ale model by to měl být stejný.
Já už tam poslala i manžela, neřekla jsem mu, o co jde
, a přišel s tím, že necvaká. Tak jsem mu řekla, že by mělo cvakat, tahal tam za to čtvrt hodiny a prostě necvaká
.