Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@Šája píše:
kdyby jste četly návody, tak to víte
Návod se otevírá až když je nejhůř
což tedy u této sedačky zatím nenastalo… a předpokládám, že už ani nenastane, možná až budu chtít vyprat potah.
@Bublana píše:
@Šája tak jestli to nemá žádný zásadní vliv, tak už to prostě na těch nových nedělali, asi …
tak mě to přijde docela důležitá funkce. máš jistotu, že je dítě dostatečně utažené
@j.a.n.i1 píše:
No, ještě mi napadlo, jelikož na tom videu je sedačka značená jako Britax, tak jestli to není verze pro nějaký jiný trh…
ale tak celý název je britax romer king plus.
Já návod nečetla, kupovala jsem stejnou sedačku, co měla ségra, a tak jsem měla dojem, že ji mám zmáknutou. Mimochodem, ségra měla model 2009 a „click“ tam taky neměla…
@KPKristy píše:
A myslíte, že to kliknutí tam má nějakou zabezpečovací funkci? Nebo je to spíš jen, aby bylo slyšet, kdy je pás správně utažený? Já bych řekla, že „B“ je správně
no v podstatě je b správně, nicméně je to dle mého názoru i zároven zabezpečovací funkce, když nebudeš mít dítě dostatečně utažené, je to nebezpečné.
@KPKristy píše:
Já návod nečetla, kupovala jsem stejnou sedačku, co měla ségra, a tak jsem měla dojem, že ji mám zmáknutou. Mimochodem, ségra měla model 2009 a „click“ tam taky neměla…
tak to už nevím.
@Šája píše:
no v podstatě je b správně, nicméně je to dle mého názoru i zároven zabezpečovací funkce, když nebudeš mít dítě dostatečně utažené, je to nebezpečné.
Jasně no, tak je potřeba se naučit utahovat i bez klikače. Já to zvládám, manžel má pocit, že je to moc. Pokaždé po něm dotahuju ![]()
hele tady model 2009 a má to
http://www.babytip.cz/…ng-plus-2119?…
Já to prostě dotahuju, jak nejvíc to jde a nějak nepotřebuju slyšet cvaknutí, tak proto mi to nepřijde nějak důležité.
@Šája píše:
hele tady model 2009 a má to
http://www.babytip.cz/…ng-plus-2119?…
Tak jsem jí hned cinkla a ona měla dokonce 2008! A ten to nemá. To jako udělali jen u 2009 a předtím a ni potom už ne? divné…
@KPKristy píše:
Tak jsem jí hned cinkla a ona měla dokonce 2008! A ten to nemá. To jako udělali jen u 2009 a předtím a ni potom už ne? divné…
no mě to taky přijde divné, nicméně fakt jsem to našla jen u té 2009. a nechápu teda, že čím novější model, tím jakoby v uvozovkách horší vybavení ![]()
@Šája píše:
no mě to taky přijde divné, nicméně fakt jsem to našla jen u té 2009. a nechápu teda, že čím novější model, tím jakoby v uvozovkách horší vybavení
Tak to asi opravdu není k ničemu. Neznepokojovala bych se…
@Bublana píše:
Já to prostě dotahuju, jak nejvíc to jde a nějak nepotřebuju slyšet cvaknutí, tak proto mi to nepřijde nějak důležité.
Mě to teda taky nechybí, protože když to člověk dotáhne, tak nepotřebuje slyšet cvaknutí… většinou mají dítko špatně upoutané ti, kdo to nedotahují vůbec.