Poradna o výběru kočárků a autosedaček
Lukáš Fiala
Máte zkušenost s Britax Römer King plus?
Přidejte zkušenost s Britax Römer King...@Šája Potvrzuji, taky mám ten spodek úplně jiný a nemám tam ten nápis Click a mám u jiný tvar koncovek pásů, takže to bude ono
a holt je tu bordel v návodech ![]()
@j.a.n.i1 píše:
@Šája Potvrzuji, taky mám ten spodek úplně jiný a nemám tam ten nápis Click a mám u jiný tvar koncovek pásů, takže to bude onoa holt je tu bordel v návodech
přesně. jsem jen zvědavá, co nám steev řekne, proč to některé mají a některé ne......
ale upřímně říkám, že mě to pěkně štve, protože právě tohle byla jedna z funkcí, kvůli které jsem tuto autosedačku kupovala ![]()
@Šája Tak pokud Steeve napíše, že jsou tu k dispozici některé ty klikací, tak tuhle můžeš vrátit na základě rozporu a kupní smlouvou/ návodem ![]()
uf, tak jsem to dohledala - jedná se o systém click and save - kontrola utažení pásů, nicméně jsem nenašla, u jakých modelů to je a u jakých není. takže to už je fakt na steevovi, tak snad se brzy ukáže. ![]()
No jak tak koukám tak to asi dopadne tak, že to modely 2012 nemají a jen je starý návod a tak blbnou lidi, protože v návodu je to napsané dokonce 2× za sebou str. 12-13. ![]()
A jak píše Šája tak jsem si také myslela, že tuto funkci bude mít i ta naše. ![]()
No nic, hlavně že to nemá vliv na funkci.
Zatím díky všem
teď už jen budeme čekat na slovo odborníka.
To mě fakt zajímá ![]()
Ale co je fakt divný, že ani u starších modelů podle dotázaných tuto funkci prej nemají. ![]()
@Mashle Já Mám TrendLine, variantu Jet, model 2011 a cvakátko není.
@Šája píše:
koukněte na tohle, je to tu vidět zblízka. dokonce je na tom i napsáno click - já to tedy takové nemám, mám ten otvor jiný.
http://www.youtube.com/watch?…
Koukla jsem na video a okénko s utahovacím pásem mám taky jiné a bez „click“. Ale já mám model 2010, třeba je to tím…
Každopádně jsem právě zjistila, k čemu jsou ty malé otvory po straně sedačky ![]()
já jsem to okýnko s clickem našla zatím jen někde u varianty 2009. jen mi moc hlava nebere,aby to bylo tak,že tři roky starej model to má a nové modely ne. to moc nechápu.
@KPKristy píše:
Každopádně jsem právě zjistila, k čemu jsou ty malé otvory po straně sedačky
No vidíš
to já jsem tedy věděla, ale tím, jak tam mám letní potah, tak jsou mi úplně k ničemu ![]()
@KPKristy píše:
Koukla jsem na video a okénko s utahovacím pásem mám taky jiné a bez „click“. Ale já mám model 2010, třeba je to tím…Každopádně jsem právě zjistila, k čemu jsou ty malé otvory po straně sedačky
kdyby jste četly návody, tak to víte ![]()
@Šája tak jestli to nemá žádný zásadní vliv, tak už to prostě na těch nových nedělali, asi … ![]()
@Šája píše:
já jsem to okýnko s clickem našla zatím jen někde u varianty 2009. jen mi moc hlava nebere,aby to bylo tak,že tři roky starej model to má a nové modely ne. to moc nechápu.
No, ještě mi napadlo, jelikož na tom videu je sedačka značená jako Britax, tak jestli to není verze pro nějaký jiný trh…
A myslíte, že to kliknutí tam má nějakou zabezpečovací funkci? Nebo je to spíš jen, aby bylo slyšet, kdy je pás správně utažený? Já bych řekla, že „B“ je správně ![]()