Rostu z návštěv

Napsat příspěvek
Velikost písma:
93
3.8.11 17:15

Je to fakt síla.. ona bude svým způsobem závislá,ale přitom tě vysává-četla jsem o těhle lidech kdysi,že to jsou takzvaný psychycký upíři :-D ..brrr drž se a asi musíš začít s výmluvama a třeba jí to dojde..nebo řez na pařež :)) a to je možné,že na čas bude po přátelství

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.8.11 17:18
fressa píše:
Je to fakt síla.. ona bude svým způsobem závislá,ale přitom tě vysává-četla jsem o těhle lidech kdysi,že to jsou takzvaný psychycký upíři :-D ..brrr drž se a asi musíš začít s výmluvama a třeba jí to dojde..nebo řez na pařež :)) a to je možné,že na čas bude po přátelství

jak bys provedla ten řez na pařez?jak jí to mám napsat?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.8.11 17:24

No možná psát je vážně lepší než z očí do očí,ikdyž podle staromodních názorů je to zbabělost :roll: když něco napíšeš,můžeš si to promyslet a neurazit a tím i povíš co vše potřebuješ,aniž by tě někdo vykolejil. Zřejmě něco ve stylu,žejí máš moc ráda,ale musí pochopit,že potřebuješ klid a žít jako rodina a chceš si vystačit sama,že se jí nechceš tím dotknout,ale takle to už fakt nejde. 6e ji rada uvidíš,ale třeba až příští týden,zkočíte na kafe někam ven..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.8.11 17:32
fressa píše:
No možná psát je vážně lepší než z očí do očí,ikdyž podle staromodních názorů je to zbabělost :roll: když něco napíšeš,můžeš si to promyslet a neurazit a tím i povíš co vše potřebuješ,aniž by tě někdo vykolejil. Zřejmě něco ve stylu,žejí máš moc ráda,ale musí pochopit,že potřebuješ klid a žít jako rodina a chceš si vystačit sama,že se jí nechceš tím dotknout,ale takle to už fakt nejde. 6e ji rada uvidíš,ale třeba až příští týden,zkočíte na kafe někam ven..

No to je nádherně napsaný určitě použiji díky :-) hned je my líp..taky jsem těd četla o těch upírech a opravdu to na ni sedí..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.8.11 17:32

Mě spíš přijde že nějak zůstala sama, na tebe se upla. Vidí, že si s tebou rozumí a chce váš vztah- kamarádství udržet za každou cenu a nevidí, že až přehnaná ochota tě štve..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
93
3.8.11 17:34

To jsem moc ráda,tak držím palce,já utíkám přebalit toho svýho lumpa :))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.8.11 17:35
kvaček píše:
Mě spíš přijde že nějak zůstala sama, na tebe se upla. Vidí, že si s tebou rozumí a chce váš vztah- kamarádství udržet za každou cenu a nevidí, že až přehnaná ochota tě štve..

ano to souhlasí je sama(nikoho nemá) a nemá co dělat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3400
3.8.11 18:25

Já se zhrozila navštěv ve chvíli kdy mi kolegyně z práce oznámily, že jak už se těší do porodnice. Že se hned po porodu přijedou podívat. Nejlépe všech 5 najednou. Tak jsem jim řekla, že do porodnice opravdu ne. A oni koukaly, že to snad opravdu nemyslím vážně a že mě se ptát vlastně nebudou a prostě přijedou. Ještě podotýkám, že to jsou opravdu jen spolupracovnice, žádné kamarádky, ani na kafe po práci společně nechodíme. Takže já už teď vím, že hromadné odeslání sms o narození se konat nebude a sdělím až v klidu z domova a kde už si ty návštěvy budu řídit já. Někteří lidé jsou fakt neuvěřitelný.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1114
3.8.11 18:45

ono je těžké řídit návštěvy..dnes tu byla dvakrát neotevřela jsem,pak poslala dvě zprávy prý kde jsem že by šla zamnou a tak jsem neodepsala..ted poslala druhou že byla na houbách a že se příjde večer poradit jsetli jsou jedlé…Buší mě srdce bolí mě hlava a já se normálně bojím(neuvěřitelné)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14335
3.8.11 19:04

Hmm, to bude nědco podobného jak měla moje kamarádka s tou její známou…
Možná by nebylo od věci, třeba jí říct, že budeš mět návštěvu někoho jiného - máma, kamarádka, švagrová , kdokoliv..
Obávám se, že i kdybys ji řekla, že ti vadí, že pořád ti vizí na noze, tak že ti začne tím tuplem víc psát, co udělala, neudělala, co proti ní máš atd.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.8.11 20:14

Známá porodila, a to ještě v době, kdy manžel byl dlouhodobě služebně mimo republiku. No, proč to s tím souvisí. Asi za týden se mně někdo ptal na maminku a miminko. Povídám nevím nic víc než že jen otec (dítěte) volal, že je již otcem a obě holky jsou zdravé a v cajku. Následoval nechápavý pohled - a ty jsi za ní nebyla v porodnici? Následoval další nechápavý pohled - můj - jako proč, když nejsem příbuzná, a ještě s dětma??? Následoval třetí nechápavý pohled - a co je za problém???

:nevim: :nevim: :nevim: :zed: :zed: :zed:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
3.8.11 20:18
kvaček píše:
No já jsem v kritické nouzi, prostě když někdo zvonil neotevřela, a pak jsem řekla, že jsem únavou usnula i s malým :oops:

Přesně, neotvírala jsem dveře, nebrala telefony. A telefon byl bezpečně uložen na dně prádelního koše, kde si mohl zvonit jak chtěl … :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.8.11 20:25

já tedy moc návštěvová nejsem, takže ten nápor návštěv po porodu byl fakt mazec… teď už je to dobrý… nikoho nezvu a nikdo se mi sem necpe :lol: za babičkama jdu radši já, abych mohla odejít, kdy chci a s kamarádkama chodim na procházky nebo si sednout někam na zahrádku a doma mám svatej klid :-P
ale fakt miluju, když mi někdo chce chovat dítě, on začne řvát a hned je to mamánek! To bych vraždila :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
384
3.8.11 20:27

Každý by si měl nastavit pravidla hnedka … Stejně ten prvotní rozruch pak pomine.
Já si třeba nedokážu představit, že k někomu jdu na návštěvu neohlášená, ať má miminko týden nebo půl roku. A takhle očekávám, že i ke mě se návštěva prvně ohlásí, a když se mi to nehodí, tak prostě mají smůlu. Po porodu chci mít nějaký čas pokoj, ať se doma s miminkem zžijem a na návštěvy kašlu … Slyšela jsem sice názory, že jsem divná, že to je první miminko a velká událost … Ale velká událost jako pro koho? :roll: Pro mě a přítele … Ničí jiná :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4760
3.8.11 20:30
MiskaM píše:
Každý by si měl nastavit pravidla hnedka … Stejně ten prvotní rozruch pak pomine.
Já si třeba nedokážu představit, že k někomu jdu na návštěvu neohlášená, ať má miminko týden nebo půl roku. A takhle očekávám, že i ke mě se návštěva prvně ohlásí, a když se mi to nehodí, tak prostě mají smůlu. Po porodu chci mít nějaký čas pokoj, ať se doma s miminkem zžijem a na návštěvy kašlu … Slyšela jsem sice názory, že jsem divná, že to je první miminko a velká událost … Ale velká událost jako pro koho? :roll: Pro mě a přítele … Ničí jiná :)

já si nedovedu představit jít na návštěvu neohlášená ke komukoli, natož k někomu s miminem!
Stejně je to zvláštní, dřív to bylo úplně normální :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky