Rotační vyuka

Napsat příspěvek
Velikost písma:
74217
29.3.21 13:28
@Janasas píše:
@Kelsey a jak by to mělo,, asi,, být.. Jakože jeden týden první třídy, další druhé.. A nebo když je třeba 1 AB, tak jeden týden půjde jedna třída, druhá půjde další…
@Janasas píše:
@Kelsey a jak by to mělo,, asi,, být.. Jakože jeden týden první třídy, další druhé.. A nebo když je třeba 1 AB, tak jeden týden půjde jedna třída, druhá půjde další…

Vedení dnes povídalo, když je v ročníku A, B. Tak jeden týden A a druhý týden B ve škole. Budou rotovat. My máme i třídy, kde je pouze jedna třída. Na jedné budově máme 6 tříd. Takže tři třídy týden ve škole a zbytek on-line a za týden se prohodí.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41209
29.3.21 13:30

Taky jsem přemýšlela, jak to udělat, ale jestli neotevřou MŠ, tak jsem tam, kde jsem byla :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.3.21 13:42

@Kelsey takže jenom uvaha: asi ty A by mohla jít a B by zůstavalo doma., taky řeším kvůli práci, tak jenom uvaha..Mám kluka v B a vyhovovalo by mi, kdyby první šly ty A třídy, kvůli lékařům tam ale jako je jasné, že to neovlivním, ale tak vnitřně bych poslala první písmeno abecedy :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5653
29.3.21 14:06
@Platanka píše:
Nejsem v té situaci a vůbec nezávidím…Napadá mě jedině buď jestli by to syn přece jen sám nezvládl (můžeš za ním v obedove pauze? Můžeš mu párkrát za den zavolat?), nebo na každý druhý týden placené hlídání, furt by to asi vyšlo na min, než být doma bez peněz.

Je moc malej ještě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.3.21 15:02

Holky díky, ale manžel má na starosti stavbu dálnice, chodí domů až večer, celý den jednání s lidmi, papírováním, schůzky, doma být prostě nemůže.
Kamarádky pracují nebo mají doma své 2-3 děti, takže taky ne🙄

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.3.21 15:04
@Kelsey píše:
Vedení dnes povídalo, když je v ročníku A, B. Tak jeden týden A a druhý týden B ve škole. Budou rotovat. My máme i třídy, kde je pouze jedna třída. Na jedné budově máme 6 tříd. Takže tři třídy týden ve škole a zbytek on-line a za týden se prohodí.

Jenže u nás je A, B,C

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.3.21 15:25

@Sazkarka tak si tam opravdu najděte někoho na hlídání.. Zase nevěřím, že by třeba nemohl dva dny pak pobýt třeba do 10 h, online a zbytek dne uředničit. Manžel nestaví dálnici, ale taky má na starost stavby, a jak píšeš, a prostě si schůzky naplánoval od 10 víc, papíry dělal doma. a pak někoho než přijdeš z práce.. Těch první 5 dní aspon ten začátek..
Ted do napíšu blbě, tak se neuraž nebpo je to takové vtíravé, a le pokud píšeš, jakou pozici má manžel, tak si myslím, že finančně na tom nejste tak zle, třeba zaplatit nějaké slečně.. pokud máte okolo možnost..
ALe je to typ.. jinak jediné zůstat doma a, bude to všechno na manželovi, protože to neni o tomto místě, ani na UP ti vlastně nemůžou nic nabídnout. Kdoví jak douho tato situace bude, pak letní prázdniny.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.3.21 15:30
@Janasas píše:
@Sazkarka tak si tam opravdu najděte někoho na hlídání.. Zase nevěřím, že by třeba nemohl dva dny pak pobýt třeba do 10 h, online a zbytek dne uředničit. Manžel nestaví dálnici, ale taky má na starost stavby, a jak píšeš, a prostě si schůzky naplánoval od 10 víc, papíry dělal doma. a pak někoho než přijdeš z práce.. Těch první 5 dní aspon ten začátek..
Ted do napíšu blbě, tak se neuraž nebpo je to takové vtíravé, a le pokud píšeš, jakou pozici má manžel, tak si myslím, že finančně na tom nejste tak zle, třeba zaplatit nějaké slečně.. pokud máte okolo možnost..
ALe je to typ.. jinak jediné zůstat doma a, bude to všechno na manželovi, protože to neni o tomto místě, ani na UP ti vlastně nemůžou nic nabídnout. Kdoví jak douho tato situace bude, pak letní prázdniny.

No právě, pak prázdniny…
Na hlídání opravdu nemám koho, v této covidove době někoho pouštět domu cizího vůbec a neznám nikoho kdo by pohlídal. Sozsedka je sice doma, ale mají 2+1 a 3 děti každý v jiné třídě.
Zkusím to s manželem probrat, že by třeba byl doma do oběda a pak šel do práce, to už by syn snad vydržel 3-4 hodiny.On je hodně úzkostlivý a bojácný

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.3.21 15:43

@Sazkarka a domluvit zkrácený na 6 hodin??? Kdy začínáš…
Já to v létě řešila tak, že jsem chodila na 5 hodinu a končila v 11 po 11doma, manžel jezdil do práce okolo 10, kluk chvilku počkal- tehdy 9 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.3.21 15:53
@Janasas píše:
@Sazkarka a domluvit zkrácený na 6 hodin??? Kdy začínáš…
Já to v létě řešila tak, že jsem chodila na 5 hodinu a končila v 11 po 11doma, manžel jezdil do práce okolo 10, kluk chvilku počkal- tehdy 9 let.

Oni chtějí 7-15.30 zkrácený by byl jen asi měsíc a 7-14 takže stejně než dojdu domu je 14.45

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
787
29.3.21 15:58

Prostě Plaga řekl, že prioritou je návrat děti do školy, že ho nezajímají rodiče a jejich návrat do montovem.To mě dorazilo. Psala jsem i na OSSZ na co mam nárok když nebudu mít už peníze z ÚP a ani nárok na ošetřovně a napsali mi že mám smůlu.
Jo a holky myslíte, že když otevřou školy, zanikne tím i nárok na ošetřovné? No podle mě ano, ale jak to budou dělat ti
rodiče co nebudou mít hlídání jako já?
Všechno to jde člověku akorát na psychiku a pak jsou z toho zdravotní problémy..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66815
29.3.21 16:04

Rozhoduji o nas kreteni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
560
29.3.21 16:15

Už je to oficiální? Nám ze školy nic nepřišlo. A budou rotovat i prvňáčky a druháky?
Nebudou rotovat jen druhý stupeň?
Mě to připadá na hlavu postavené.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9880
29.3.21 16:18

Já si tejně myslím, že z toho bude zmatek..
Někdy rodiče nechtějí, a by učitele testovali, nekdě nechtějí rodiče vůbec, a nebo nechtějí doma, někde zase učitele nehctějí testovat.. Nevím no.. fakt je to šílené…
Já si myslím, že ta třída co je jakoby doma, že to budde mít ošetřovné.. přijde mi to logické, když nechajhí třeba doma první třídy, ajedna třída,, nesmí do školy.. za to rodič nemůže,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76805
29.3.21 16:19
@marcela-matej píše:
Už je to oficiální? Nám ze školy nic nepřišlo. A budou rotovat i prvňáčky a druháky?
Nebudou rotovat jen druhý stupeň?
Mě to připadá na hlavu postavené.

ano mluví se o rotaci celého prvního stupně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat