Rotační vyuka
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
@Sazkarka píše:
Prostě Plaga řekl, že prioritou je návrat děti do školy, že ho nezajímají rodiče a jejich návrat do montovem.To mě dorazilo. Psala jsem i na OSSZ na co mam nárok když nebudu mít už peníze z ÚP a ani nárok na ošetřovně a napsali mi že mám smůlu.
Jo a holky myslíte, že když otevřou školy, zanikne tím i nárok na ošetřovné? No podle mě ano, ale jak to budou dělat ti
rodiče co nebudou mít hlídání jako já?
Všechno to jde člověku akorát na psychiku a pak jsou z toho zdravotní problémy..
Dnes říkala Maláčová, že nárok na OČR bude vždy ten týden, co bude mít dítě distanční vyučování, pak týden hurá do práce a pak zase OČR. To budou mít zaměstnavatelé a na sociálce s neustálým papírováním radost. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
Dnes říkala Maláčová, že nárok na OČR bude vždy ten týden, co bude mít dítě distanční vyučování, pak týden hurá do práce a pak zase OČR. To budou mít zaměstnavatelé a na sociálce s neustálým papírováním radost.
to jsou takovi tydyti
Asi to ma kazdy jako oni, ze kdyz se tyden v praci neukazou, nikdo si toho nevsimne.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
to jsou takovi tydytiAsi to ma kazdy jako oni, ze kdyz se tyden v praci neukazou, nikdo si toho nevsimne.
Tuším, že jsem zahlédla článek dneska, kde to nazvala krizové ošetřovné.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
to jsou takovi tydytiAsi to ma kazdy jako oni, ze kdyz se tyden v praci neukazou, nikdo si toho nevsimne.
tak pokud neotevřou MŠ, tak si myslím, že plno rodičů bude muset stejně zůstat na OČR ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@sloninka píše:
Dnes říkala Maláčová, že nárok na OČR bude vždy ten týden, co bude mít dítě distanční vyučování, pak týden hurá do práce a pak zase OČR. To budou mít zaměstnavatelé a na sociálce s neustálým papírováním radost.
S jakým neustálým papírováním, prostě se to bude stejně jako teď vypisovat do jednoho formuláře a na konci měsíce odevzdá, ne? Teď taky spousta lidí kombinuje OČR a práci, podle toho, jak jim vychází hlídání.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
A myslíš, že je tedy lepší, když se v práci neukážou celý měsíc ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@pettta píše:
https://www.pedagogicke.info/…imovych.html?m=1Kdo chcete přečíst. Předem varují, ja se u toho rozpalila doběla. Nevím, jestli to špatně chápu, ale vyznívá mi z toho testování 3× tydne (neb mezi antigenem a PCR testem mi chybí slovíčko NEBO). A testy a rousky se budou týkat i MS, kdy pujdou jen předškoláci - v 1. Fazi
Podle mě to špatně chápeš a je to buď a nebo… resp. z toho co jsem četla někde jinde to bude akorát buď, protože tam psali, že PCR testy by si musely školy zaplatit a to by mě fakt zajímalo z čeho. Možná tak nějaké soukromé výběrovky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
A myslíš, že je tedy lepší, když se v práci neukážou celý měsíc
myslim, ze by deti mely chodit do skoly. Ale jinak je v nekterych pripadech opravdu lepsi, kdyz zamestnanec chybi mesic. Treba tam, kde je treba zamestnavat nahradu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy píše:
myslim, ze by deti mely chodit do skoly. Ale jinak je v nekterych pripadech opravdu lepsi, kdyz zamestnanec chybi mesic. Treba tam, kde je treba zamestnavat nahradu.
No, jelikož mám dítě už 12 týdnů doma, tak fakt budu raději, když bude chodit alespoň rotačně, než aby bylo doma i nadále. A ano, v některých případech asi ano, ale ve většině nikoliv, plus i ta náhrada může chodit ob týden, stejně bývá na nějakou dohodu.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@j.a.n.i1 píše:
No, jelikož mám dítě už 12 týdnů doma, tak fakt budu raději, když bude chodit alespoň rotačně, než aby bylo doma i nadále. A ano, v některých případech asi ano, ale ve většině nikoliv, plus i ta náhrada může chodit ob týden, stejně bývá na nějakou dohodu.
Nejakou dobu jsem pracovala za nemocne, vzdy jsem mela pracovni smlouvu a vybirala jsem si mista na delsi dobu. Ale chapu, ze se tesis do prace aspon na nejakou dobu. Ja chodim furt, jinak by mi asi hrablo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Hele s mojim štěstím bude jeden týden ve škole jedno dítě a druhý týden druhé
A ne, kvůli sobě ani ne, já jsem na HO (i když tedy jo, když bude nějaké dítko ve škole, tak se bude pracovat o něco jednodušeji), ale spíš kvůli tomu staršímu dítku, jedno mám ve 2. a druhé ve 4. a upřímně raději ať i to mladší chodí rotačně, pokud to pomůže k tomu, že bude moct jít i to starší, než aby zas poslali jen první a druhou třídu a chudák čtvrťák zůstal doma.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Kelsey Můžu se zeptat, pochopila jsem, že pracuješ ve školství.. 2× týdně antigenní test, to chápu že bude ten z kraje nosu nebo ze slin, ten PCR test je myšlen ten z nosohltanu? Nebo PCR je myšleno je tak, že se bude jinak vyhodnocovat?
Děkuju za odpověď.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ousk1 píše:
@Kelsey Můžu se zeptat, pochopila jsem, že pracuješ ve školství.. 2× týdně antigenní test, to chápu že bude ten z kraje nosu nebo ze slin, ten PCR test je myšlen ten z nosohltanu? Nebo PCR je myšleno je tak, že se bude jinak vyhodnocovat?
Děkuju za odpověď.
to zatim nikdo nevi. Vsechno je to jenom nastrel.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@matkabagristy Aha, tak to jo. Ikdyž..i jako nástřel mi to přijde dost mimo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@ousk1 píše:
@matkabagristy Aha, tak to jo. Ikdyž..i jako nástřel mi to přijde dost mimo.
ono je to dost mimo uz pres rok
- načítám...
- Citovat
- Zmínit