Rotateq a přenos viru

352
23.1.17 17:09

Rotateq a přenos viru

Holky, dnes jsme dali malou očkovat rotateqem…Mám dotaz…stalo se vám někomu že by se nakazil při prebalovani miminka? Prý se ten oslabený virus vylučuje stolicí…U prvního dítěte jsem to neřešila ani jsem to nevěděla… Teď jsem hrozná a vše studuju :mrgreen:… Prosím odpůrce očkování aby se nevyjadrovali…Zajímá mě jen tahle věc…Nebudu tady řešit důvody proč jsem očkování dala… :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
960
23.1.17 17:21

Jako ze.by mimi. nakazilo tebe?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
261
23.1.17 17:26

Ahoj, ja jsem teda ani nevedela, ze by jsem se mohla pri prebalovani miminka nakazit, zaklad je poradne si po prebalovani umyt ruce :lol: ted to myslim z legrace, ja taky cim vic ctu, tim vic všechno resim, lepsi je nevyhledavat vsechno tak dopodrobna :kytka: očkované mam obe deti, dcera ma rotarix, syn ma rotateq, ockovani bez reakce, dcera zadne vazne prujmy nemela, pulrocni syn nastesti zatim taky ne, jsem spokojena :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
352
23.1.17 17:33

@kterk ano buď mě a nebo kohokoliv kdo mění pokajdene pleny
@Ewinkazakr první dcera taky měla rotateq a zvracela jen jednou za ty tři roky kdy to má chranit…Těch víru je hodne…Ale jsem taky spokojená…Snad druhá bude taky bez reakce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Cocka nasladko
23.1.17 18:17
@Megane 123 píše:
Holky, dnes jsme dali malou očkovat rotateqem…Mám dotaz…stalo se vám někomu že by se nakazil při prebalovani miminka? Prý se ten oslabený virus vylučuje stolicí…U prvního dítěte jsem to neřešila ani jsem to nevěděla… Teď jsem hrozná a vše studuju :mrgreen:… Prosím odpůrce očkování aby se nevyjadrovali…Zajímá mě jen tahle věc…Nebudu tady řešit důvody proč jsem očkování dala… :kytka:

Nestalo, ale umyvala jsem si pri prebalovani az paranoidne ruce ;)

• Citovat
  • Upravit
352
23.1.17 20:45

@Cocka nasladko tak to já si budu ruce mýt snad v savu jak budu opatrná :mrgreen: ( vtip )…Jinak jsem.se na to ptala i u doktorky a prý zdravý člověk se zdravou imunitou se takhle oslabeným virem nakazit nemůže :nevim: chtěla jsem se ještě poptat tady jestli někdo nemá opačnou zkušenost ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1
27.11.19 06:14

Prenos na sourozence po ockovani?

Taky jsem ockovala miminko v 6 týdnech a ted se bojim co starsi dvouleta. Aby to nechytila kdyz je mam doma obe. Mudr rekla dodrzovat zvysenou hygienu tak ted mam fakt strach. Ma nekdo zkusenost s takovym prenosem na starsi sourozence popr jinde v rodině? Děkuji

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1124
27.11.19 06:24

Rotaviry se vylucuji do stolice po rotarixu, po rotatequ udajne ne.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
628
27.11.19 07:46

Ta moznost přenosu je krajně nepravděpodobná. Myj si ruce po prebalování, to je tak vse.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí