ROTAVIRY - návrat k normální stravě

48
4.1.14 23:39

ROTAVIRY - navrat k normalni strave

Maminky moc prosim o rady ohledne diety a navratu k normalni strave po rotavirech. Prcek mi v 17ti mesicich prodelal rotaviry, kdy musel byt na infusich v nemocnici. Je to asi 3 tydny co zacaly problemy a prujmy nema cca 14 dni. Ze zacatku jsme dle dr dietovali a postupne jsem zkousela zavadet mlecne veci. Zacala jsme jogurty a nasledne jsme rano zacl davat um, kdy jsme kazdy den zvedali o jednu lopaticku davku. Ted je na 150ml mlika a jednom jogurtu denne a mam pocit, ze se mu zhorsilo traveni, proto nechci zvedat davku laktozy na den. Nevim, jestli davku i nesnizit. Kdyz byl jen na beztucne a bezmlecne diete, tak mel ukazkove bobky, ale co davam mlecne veci, tak sice nema prujem, ale stolice je citit kysele a neprijde mi uplne stravena. V nemocnici me upozornovali na kratkou dobu intolerance laktozy, dr mi do zpravy napsala nabeh na normalni stravu do 5 dnu, coz mi prijde hrozne unahlene. Snazim se postupovat opatrneji a presto to neni uplne ok. Mate tu nektera zkusenosti, jak to probihalo u vas? Prcek byl zvykly jist hodne mlecne veci a ted je to porad to same dokola. Davam jeste probiotika biopron, predtim mel nutrolin, ale to nema na traveni laktozy vliv… Dekuji za vase prispevky

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Na tento dotaz zatím nikdo nereagoval, buďte první!

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí

GS Mamavit Prefolin + DHA

• (4.5) + 41 recenzí

Poradna pediatra