Poradna očního lékaře
MUDr. Vladimír Korda Ph.D.
Působí postupně. Vydrž těch 14 dní do další tablety. Také jsem trojčila, když jsem ve stolici dítěte našla nějaké živé ještě po týdnu, ale před další tabletou už to bylo OK. Pokud jde o tebe, můžeš to popohnat česnekem.
Je je našla u malé dvoulete v létě v nočníku
je nás 3deti a2 dospělí a všichni jsme se museli prelecit…3 tablety ve 14dennich odstupech…vydržte…plus převlečení postele, vysat matrace a okolo plus vyprat v sanytolu…
Malá pořád kaka na nočník a mě se pokaždé dela nevolno když si vzpomenu na ty hnusný bílý červy
přitom na hygienu dbáme…
Dobrý den,
anonym snad chápete. Prosím o radu. Bohužel jsem zjistila, že mám roupi. Vzala jsem si tabletku Vermoxu a na radu lékařky jsem si vzala jednu tabletu, další mám mít až za 14 dní. Měla jsem ji v úterý, ale konečník pořád svědel a před víkendem jsem zajistila, že je tam pořád mám živé. Přijde mi, že svědění je lepší, když nejím sladké, dá se vyřazením sladkého jich úplně zbavit? V pondělí budu opět volat doktorce ohledně dávkování, ale podle všeho měla stačit ta jedna tableta, tak nevím, co více dělat. Děkuji za rady.