Roupy v pochvě a zápach

Napsat příspěvek
Velikost písma:
Anonymní
24.2.16 18:18

@Camael Dobře, tak zítra si tam zajdu. Snad teda Candibene neovlivní nějak výsledky. Doufám, že už nějak pomůže. Zminim teda i ty roupy, i když na mě bude koukat blbě, ale to už je mi jedno, hlavně ať se toho zbavím.

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.16 18:31

@JayLee myslíš že muže tableta ve včera ovlivnit výsledky? Já jen, jestli mám jít už zítra nebo v pondělí

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
24.2.16 18:36

@JayLee tak jo, seberu odvahu a řeknu jí to

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
4.3.16 20:34

Předepsala mi macmiror, že prý nějaký zánět tam je, pak mám ještě nizke ph. Po ctvrte globuli snad nevnímám žádný rozdíl, možná trošku…Vážně už jsem bezradná a to jsem zminila i ty roupy :roll: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit
27265
4.3.16 20:37
@Anonymní píše:
Předepsala mi macmiror, že prý nějaký zánět tam je, pak mám ještě nizke ph. Po ctvrte globuli snad nevnímám žádný rozdíl, možná trošku…Vážně už jsem bezradná a to jsem zminila i ty roupy :roll: :pocitac:

Tak počkej, až to dobereš, pak dělej závěry a zkus ty lactobacily, třeba fermalac.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 20:52

@lleennttiillkkaa když ty laktobacily začnu brát v pondělí a na víkend mi pak vychází ms, mam radši počkat, až ms skonci nebo můžu začít používat i od toho pondělí?

• Citovat
  • Upravit
27265
4.3.16 20:59
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa když ty laktobacily začnu brát v pondělí a na víkend mi pak vychází ms, mam radši počkat, až ms skonci nebo můžu začít používat i od toho pondělí?

asi bych počkala po té MS. Jen se zeptám používáš vložky nebo tampony?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 21:07

@lleennttiillkkaa nejhorší je to, že ms je nepravidelna..používám vložky.

• Citovat
  • Upravit
27265
4.3.16 21:21
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa nejhorší je to, že ms je nepravidelna..používám vložky.

tak to je dobře, tampony by tvojí situaci jenom zhoršily. No ještě mě napadlo jedno řešení, prý to funguje, vít stroužek česneku, oloupat ho, udělat z nitě poutko na vytažení a zavést, ale vlastní zkušenost nemám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 21:26

@lleennttiillkkaa to musí hrozně pálit 8o a k čemu by to vlastně mělo pomoct?

• Citovat
  • Upravit
27265
4.3.16 21:34
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa to musí hrozně pálit 8o a k čemu by to vlastně mělo pomoct?
česnek je přírodní antibiotikum, užna pár diskuzích jsem od žen četla, že se tak zbavily výtoků, zápachů a intimního diskomfortu, ale zkušenost fakt nemám
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 21:40

@lleennttiillkkaa ještě mě napadlo: nevíš, jestli třeba to ph nemůže způsobovat zápach?

• Citovat
  • Upravit
27265
4.3.16 21:45
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa ještě mě napadlo: nevíš, jestli třeba to ph nemůže způsobovat zápach?

hele i to je možný, ale tvrdit 100% ti to nemůžu

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
4.3.16 21:48

@lleennttiillkkaa no uvidím, doberu macmiror, zkusím laktobacily a pak když tak zase na gyndu..

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
8.3.16 20:01

@lleennttiillkkaa byla jsem na gynde, napsala nějakou dezinfekci :nevim: od pohledu prý už žádný zánět :nevim: ale pořádně zápach a bílý výtok :pocitac: byla schopna udělat žádný vyšetření, tak jdu měnit dr a snad už konečně. Jsem z toho tak nešťastná, že už fakt nevim. :pocitac: :pocitac:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Intimní balzám INTIMISS

• (4.7) + 30 recenzí

Victoria

• (4.4) + 20 recenzí

Poradna gynekologa