Poradna gynekologa
MUDr. Jiří Škultéty
@JayLee myslíš že muže tableta ve včera ovlivnit výsledky? Já jen, jestli mám jít už zítra nebo v pondělí
Předepsala mi macmiror, že prý nějaký zánět tam je, pak mám ještě nizke ph. Po ctvrte globuli snad nevnímám žádný rozdíl, možná trošku…Vážně už jsem bezradná a to jsem zminila i ty roupy
![]()
@Anonymní píše:
Předepsala mi macmiror, že prý nějaký zánět tam je, pak mám ještě nizke ph. Po ctvrte globuli snad nevnímám žádný rozdíl, možná trošku…Vážně už jsem bezradná a to jsem zminila i ty roupy![]()
Tak počkej, až to dobereš, pak dělej závěry a zkus ty lactobacily, třeba fermalac.
@lleennttiillkkaa když ty laktobacily začnu brát v pondělí a na víkend mi pak vychází ms, mam radši počkat, až ms skonci nebo můžu začít používat i od toho pondělí?
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa když ty laktobacily začnu brát v pondělí a na víkend mi pak vychází ms, mam radši počkat, až ms skonci nebo můžu začít používat i od toho pondělí?
asi bych počkala po té MS. Jen se zeptám používáš vložky nebo tampony?
@lleennttiillkkaa nejhorší je to, že ms je nepravidelna..používám vložky.
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa nejhorší je to, že ms je nepravidelna..používám vložky.
tak to je dobře, tampony by tvojí situaci jenom zhoršily. No ještě mě napadlo jedno řešení, prý to funguje, vít stroužek česneku, oloupat ho, udělat z nitě poutko na vytažení a zavést, ale vlastní zkušenost nemám
@lleennttiillkkaa to musí hrozně pálit
a k čemu by to vlastně mělo pomoct?
@Anonymní píše:česnek je přírodní antibiotikum, užna pár diskuzích jsem od žen četla, že se tak zbavily výtoků, zápachů a intimního diskomfortu, ale zkušenost fakt nemám
@lleennttiillkkaa to musí hrozně pálita k čemu by to vlastně mělo pomoct?
@lleennttiillkkaa ještě mě napadlo: nevíš, jestli třeba to ph nemůže způsobovat zápach?
@Anonymní píše:
@lleennttiillkkaa ještě mě napadlo: nevíš, jestli třeba to ph nemůže způsobovat zápach?
hele i to je možný, ale tvrdit 100% ti to nemůžu
@lleennttiillkkaa no uvidím, doberu macmiror, zkusím laktobacily a pak když tak zase na gyndu..
@lleennttiillkkaa byla jsem na gynde, napsala nějakou dezinfekci
od pohledu prý už žádný zánět
ale pořádně zápach a bílý výtok
byla schopna udělat žádný vyšetření, tak jdu měnit dr a snad už konečně. Jsem z toho tak nešťastná, že už fakt nevim.
![]()
@Camael Dobře, tak zítra si tam zajdu. Snad teda Candibene neovlivní nějak výsledky. Doufám, že už nějak pomůže. Zminim teda i ty roupy, i když na mě bude koukat blbě, ale to už je mi jedno, hlavně ať se toho zbavím.