Poradna dentální hygienistky
Pavla Pilneyová DiS.
Já platila cca 16 tis. Dej si pozor na vyloženě soukromé kliniky, tam je to šíleně napálené. U ortodontistů kteří „jedou“ na pojišťovnu je to výrazně levnější i pro samoplátce - nevýhodou ale může být delší čekací doba. Já měla štěstí čekala jsem minimálně, ale vím, že jinak objednací doba na vstupní prohlídku byla cca 3 měsíce - krajské město.
@MarkétkaBeruška píše:
to mě také, ale lékařka, měla jsem fakt skvělou doktorku, nejúžasnější a ta mi vysvětlila že mi ty rovnátka ještě nechá aby ty zuby nešly zpět a pak mi ještě dala sundavací na noc protože jinak byse tu zuby mohly zase hnout
Já bohužel měla doktora tahajícího z nás akorát peníze, několikrát jsem konzultovala zuby jinde (stěhovala jsem se) a nikdo nechápal, proč je ještě mám. Ty zuby se upevnují vyndavacími ne necháním delší dobu fixních…
@radkka píše:
Já bohužel měla doktora tahajícího z nás akorát peníze, několikrát jsem konzultovala zuby jinde (stěhovala jsem se) a nikdo nechápal, proč je ještě mám. Ty zuby se upevnují vyndavacími ne necháním delší dobu fixních…
jojo, mně ty fixní nechala chvíli, páč jsem je předtím měla hodně křivé a pak ty vyndavací
@MarkétkaBeruška píše:
jojo, mně ty fixní nechala chvíli, páč jsem je předtím měla hodně křivé a pak ty vyndavací
Já právě měla zuby rovné, měla jsem jen jednu vadu, která byla odstraněná po roce úplně, pak mi je ještě nechal rok a půl, nechtěl mi je sundat, ale když na něj zatlačil zubař (měla jsem jiný problém se zubem), tak to najednou šlo bez
problémů
![]()
Já budu mít taky rovnátka a bude mě to stát 14 000 a je mi 14
Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda zda je tu někdo z okolí Klatov nebo přímo z Klatov kdo kdo by věděl o nějakém doktoru co přijme pacienta. Rovnatka již mám ale nedávno jsem se přestěhovala do Klatov Klatov a potřebují nutne sehnat nového. Pokud by jste věděli tak budu ráda za informace na email: J. ***@seznam.cz
Dekuji ![]()
edit adminem: e-mail
@Johana666 jsem z KT a se zubařem je to tu bída. Skoro nikdo nepřijímá. Ale nedávno byla na FB debata, že by ti měla sdělit pojišťovna, který doktor přijímá. Zkusím ještě se ti ještě zeptat.
Koukni na ČSK( stomatologická komora) tam jdou vyhledat zubaři co přijímají). Dle toho teď přijímá pouze Mudr. Kozakova.