Rovnátka na pevno

Napsat příspěvek
Velikost písma:
24.5.14 17:29

Já platila cca 16 tis. Dej si pozor na vyloženě soukromé kliniky, tam je to šíleně napálené. U ortodontistů kteří „jedou“ na pojišťovnu je to výrazně levnější i pro samoplátce - nevýhodou ale může být delší čekací doba. Já měla štěstí čekala jsem minimálně, ale vím, že jinak objednací doba na vstupní prohlídku byla cca 3 měsíce - krajské město.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
25.5.14 18:56
@MarkétkaBeruška píše:
to mě také, ale lékařka, měla jsem fakt skvělou doktorku, nejúžasnější a ta mi vysvětlila že mi ty rovnátka ještě nechá aby ty zuby nešly zpět a pak mi ještě dala sundavací na noc protože jinak byse tu zuby mohly zase hnout

Já bohužel měla doktora tahajícího z nás akorát peníze, několikrát jsem konzultovala zuby jinde (stěhovala jsem se) a nikdo nechápal, proč je ještě mám. Ty zuby se upevnují vyndavacími ne necháním delší dobu fixních…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
MarkétkaBeruška
25.5.14 19:02
@radkka píše:
Já bohužel měla doktora tahajícího z nás akorát peníze, několikrát jsem konzultovala zuby jinde (stěhovala jsem se) a nikdo nechápal, proč je ještě mám. Ty zuby se upevnují vyndavacími ne necháním delší dobu fixních…

jojo, mně ty fixní nechala chvíli, páč jsem je předtím měla hodně křivé a pak ty vyndavací

• Citovat
  • Upravit
20767
25.5.14 19:10
@MarkétkaBeruška píše:
jojo, mně ty fixní nechala chvíli, páč jsem je předtím měla hodně křivé a pak ty vyndavací

Já právě měla zuby rovné, měla jsem jen jednu vadu, která byla odstraněná po roce úplně, pak mi je ještě nechal rok a půl, nechtěl mi je sundat, ale když na něj zatlačil zubař (měla jsem jiný problém se zubem), tak to najednou šlo bez
problémů :roll: :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
181
28.8.16 21:27

Já budu mít taky rovnátka a bude mě to stát 14 000 a je mi 14

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.1.17 16:53

dotaz

Dobrý den. Chtěla bych se zeptat zda zda je tu někdo z okolí Klatov nebo přímo z Klatov kdo kdo by věděl o nějakém doktoru co přijme pacienta. Rovnatka již mám ale nedávno jsem se přestěhovala do Klatov Klatov a potřebují nutne sehnat nového. Pokud by jste věděli tak budu ráda za informace na email: J. ***@seznam.cz
Dekuji :)

edit adminem: e-mail

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
29.1.17 17:03

@Johana666 jsem z KT a se zubařem je to tu bída. Skoro nikdo nepřijímá. Ale nedávno byla na FB debata, že by ti měla sdělit pojišťovna, který doktor přijímá. Zkusím ještě se ti ještě zeptat.

• Citovat
  • Upravit
27716
29.1.17 17:21

@Johana666 vim jedině o mudr ve Strakonicích :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2373
29.1.17 20:08

Koukni na ČSK( stomatologická komora) tam jdou vyhledat zubaři co přijímají). Dle toho teď přijímá pouze Mudr. Kozakova.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27
29.1.17 21:15

Děkuji moc za informace a ochotu :) :*

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie