Rovné vlasy - sprej, šampon

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
3.10.15 20:25

Rovné vlasy

Má někdo zkušenost s nějakým sprejem, šamponem… Co rovná vlnité vlasy? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
6697
3.10.15 20:35

Ahoj, používám šampon a kondicionér z Oriflame na neposlušné vlasy a také z Avonu proti krepatosti vlasů a je to super. Nemusím žehlit a i když jdu spát s mokrou hlavou, tak nejsem jako ovce :mrgreen: :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
3.10.15 21:24

Tak to se přidám to mě zajímá. Nenávidím svoje vlnitý vlasy, na mě teda jediný co funguje je žehlička no.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23
4.10.15 09:33

Já mám zas vlasy rovné jak dráty a tak bych si přála kudrliny. Má někdo nějaký opačný návod či kladné zkušenosti s trvalou?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
5.10.15 11:30

@kawo

přesně tak ;)…mám taky „dráty“ :zed:, co já bych dala ASPOŇ za nějakou přirozenou vlnku sem tam!! - bohužel NIC…Prý co by za moje vlasy daly holky, které si to musejí denodenně pracně žehlit - že do tohoto stavu, jaký mám já normálně, se to žehlí tou žehličkou…Grrrr…já si to každý den ráno hodím na obyč. molitanky - natáčky než se upravím a obleču, aby to mělo aspoň NĚJAKÝ tvar a trochu objem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
5.10.15 17:59

Holky co byste s těma vlnitýma jako chtěly dělat? Ani nevíte jak já trpím. Vždyť upravit se to nedá, vypadám jak blázen, dokonce i v culíku to vypadá otřesně. Objem můžete získat i díky suchýmu šamponu, nebo nějakýmu tomu vlasovýmu pudru. Já taky žehlím jak vzteklá, stejně to nevydrží, nemůžu mít krátký vlasy i když bych moc chtěla, protože bych vypadala jako ovce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
6.10.15 07:36

@Quinn7

ahoj! Co bych chtěla dělat s vlnitýma vlasama…cha!! :D VŠECHNO!!

Krásně to vypadá v tom „falešném culíku“, kdy se sepnou do sponky jenom ty boky a ty vlny jsou krásně rozprostřené či jak to říct po ramenou… - abych dosáhla já aspoň trochu objemu jako u vlnitých vlasů, tak halt na natáčky a pak zalakovat…Klidně do culíku - miluju když má někdo krásný dlouhý culík z vlnitých vlasů - v tramvaji na tom můžu oči nechat 8o :mrgreen:, když to někdo takto má…klidně do francouzského copu, do klasického atd…vlnité vlasy jsou ZLATO na hlavě :palec: - tak se vyjádřila jednou kolegyně a měla svatou pravdu!! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
6.10.15 07:55

Ještě se zeptám, co je to ten vlasový pudr, na co a jak se používá?? děkuju :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
6.10.15 09:16

Mám vlnité vlasy a rovnám žehličkou. Taky bych ocenila nějaký šampon/kondicionér, který vlasy narovná a vydrží to aspoň ty dva dny :nevim: Vlnitý vlasy jsou peklo, mám to stejně jak psala @Quinn7 .

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
6.10.15 09:51

@Maky.p
závidím ;) musí to být nádhera :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
24870
6.10.15 10:53

@Gerberka - věř, že není :? Nějak to upravím, vyjdu ven, zafouká lehký vítr a už je všechna snaha v pr… Když je mlha, katastrofa, ujdu pár metrů a už mám každý vlas jinak zkroucený. Když si nechám vlasy uschnout jen tak, tak je to jak kdyby byly obtočené kolem prstů, ovce hadra, nedej bože, když mi holič vlasy zastřihne trochu víc, než po ramena.. Rovný vlasy pročísnu a frčím, paráda, pohoda, rychlovka. Akorát do té mlhy musím nosit kšiltovku ráno, když vedu malýho do školky..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3760
6.10.15 11:15

@Maky.p

ahoj, jo, chápu ;)…ale věř mi, že o ty rovný dráty teda není o co stát - vůbec nechápu, proč chcete vy - „vlnovlásky“ - to mít rovný - je to děs…proč to chcete mít rovný a jak ty rovný chcete nosit?? jen tak rozpuštěný?? :nevim:

Já MILUJU už jen ten POHLED na někoho, kdo se může pochlubit vlnitými vlasy - a nemůžu odtrhnout zrak, když má někdo jenom obyčejný vyčesaný culík a ty splývající vlny - NÁDHERA!! :palec:

Jo a ty rovný, když je mlha - KATASTROFA - doma to mám na natáčkách, zalakuju, vyjdu ven a už je to splihlý!! No děs…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
6.10.15 18:46
@Gerberka píše:
Ještě se zeptám, co je to ten vlasový pudr, na co a jak se používá?? děkuju :kytka:

Ten vlasový pudr nepoužívám, jen jsem o něm slyšela. Tady to mají pěkně popsané. Myslím že to prostě udělá větší objem jako ten suchý šampon. http://www.prozeny.cz/…k-i-zmatneni

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
6.10.15 18:48
@Gerberka píše:
@Quinn7

ahoj! Co bych chtěla dělat s vlnitýma vlasama…cha!! :D VŠECHNO!!

Krásně to vypadá v tom „falešném culíku“, kdy se sepnou do sponky jenom ty boky a ty vlny jsou krásně rozprostřené či jak to říct po ramenou… - abych dosáhla já aspoň trochu objemu jako u vlnitých vlasů, tak halt na natáčky a pak zalakovat…Klidně do culíku - miluju když má někdo krásný dlouhý culík z vlnitých vlasů - v tramvaji na tom můžu oči nechat 8o :mrgreen:, když to někdo takto má…klidně do francouzského copu, do klasického atd…vlnité vlasy jsou ZLATO na hlavě :palec: - tak se vyjádřila jednou kolegyně a měla svatou pravdu!! :hug:

Vlnity vlasy sou s prominutím hnus. Vlnky se mi líbí jen pokud jsou udělaný žehličkou, jinak je to otřes. Já si prošla dost krutou šikanou na ZŠ kvůli mýmu ovčímu vzhledu a když někdo řekne že by chtěl vlnitý vlasy, nejradši bych mu dala pěstí, aby se vzpamatoval :D.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3053
6.10.15 18:50
@Gerberka píše:
@Maky.p

ahoj, jo, chápu ;)…ale věř mi, že o ty rovný dráty teda není o co stát - vůbec nechápu, proč chcete vy - „vlnovlásky“ - to mít rovný - je to děs…proč to chcete mít rovný a jak ty rovný chcete nosit?? jen tak rozpuštěný?? :nevim:

Já MILUJU už jen ten POHLED na někoho, kdo se může pochlubit vlnitými vlasy - a nemůžu odtrhnout zrak, když má někdo jenom obyčejný vyčesaný culík a ty splývající vlny - NÁDHERA!! :palec:

Jo a ty rovný, když je mlha - KATASTROFA - doma to mám na natáčkách, zalakuju, vyjdu ven a už je to splihlý!! No děs…

dlouhý, rovný rozpuštěný sou krásný. Jako třeba tady http://www.vylecit.cz/…o/vlasy1.jpg. Vlnitý se mi líbí jen udělaný žehličkou jinak nikdy a na nikom, natož na mě :D. Taky bych ocenila nějaký typ jak se jich zbavit.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Krém

• (4) + 140 recenzí

Dětská mast

• (4) + 115 recenzí