Rozbité koleno

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
45
15.11.15 12:05

Rozbité koleno

Dobrý den. Mám takový dotaz man problém. Minulý týden jsem si narazila koleno. Byla jsem u dr, a ten mi řekl že mám ležet v klidu. Ale znáte chlapi, :D :D a ženská taky něco potřebuje že. Jde o sex :cert: :cert:. Máte některá zkušení Kdtz máte koleno v háji a chcete sexovat ale nevíte jak. :P :( prosím poradte jak si to mužem užít oba. Raději píšu anonyme :lol: :lol: děkuji vám a hezký den

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
26270
15.11.15 12:09
@Miska20 píše:
Dobrý den. Mám takový dotaz man problém. Minulý týden jsem si narazila koleno. Byla jsem u dr, a ten mi řekl že mám ležet v klidu. Ale znáte chlapi, :D :D a ženská taky něco potřebuje že. Jde o sex :cert: :cert:. Máte některá zkušení Kdtz máte koleno v háji a chcete sexovat ale nevíte jak. :P :( prosím poradte jak si to mužem užít oba. Raději píšu anonyme :lol: :lol: děkuji vám a hezký den

Určitě to jde i s jedním kolenem vyřazeným z provozu…zapoj trochu fantazii ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1008
15.11.15 12:11

@Miska20 anonym se nepovedl

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4367
15.11.15 12:12

A anonymně rozhodně nepíšeš :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29577
15.11.15 12:40

@Miska20 :lol: :lol: :lol: :lol: a vy všude při sexu potřebujete zapojovat kolena? Mě hned napadly min. 2 polohy, kde je v podstatě „vyřazené“ z činnosti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
106
15.11.15 12:40

My jsme ženské šikovné a vynalézavé, určitě tě nějaká inspirace napadne. Neházej flintu do žita. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
45
15.11.15 13:09

Tak to se mi nepovedlo holt ale to je jedno jestli ti je anonymně nebo ne… No nepotřebuji zapojovat všude kolena. Ale když tu nohu nemůžu narovnat tak co :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
101450
15.11.15 13:20

@Miska20 Tak ji necháš pokrčenou… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5906
15.11.15 13:22

@Miska20 Lež na zádech, at se chlap snaží :lol: :lol: :lol: :lol: