Rozdíl mezi Aku vrtačkou a Aku vrtacím šroubovákem? - dárek

Napsat příspěvek
Velikost písma:
69106
26.9.18 14:31

No, můžu říct, že panelákový stěny hned tak něco nezvládne, my s přestěhováním do paneláku museli vrtačku měnit, neb jsme se současnou příklepovou nenavrtali ani tu díru na obrázek. Nemluvím o příčkách, ty máme siporexové.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.9.18 14:33
@Pinotek píše:
Do obyčejný panelákový zdi by to snad stačit mělo ale problém by byl s nosnýma stěnama. Tam už je železobeton a ten je hodně zrádnej. Ale pokud je to na takový to běžný vyvrtání pár dírek na pověšení obrázků a tak, tak to se asi ani nevyplatí úplně investovat do nějaké dražší pořádné vrtačky. Být tebou tak taky váhám ale asi bych mu tuhle klidně pořídila. :)

Jak to tak vypadá, tak mu vrazím peníze ať si ji raději koupí sám :mrgreen: :mrgreen: Nebo to koupím před Vánoci aby se to dalé vrátit kdyby to nebylo vyhovující :D :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.9.18 14:57
@ugluk píše:
No, můžu říct, že panelákový stěny hned tak něco nezvládne, my s přestěhováním do paneláku museli vrtačku měnit, neb jsme se současnou příklepovou nenavrtali ani tu díru na obrázek. Nemluvím o příčkách, ty máme siporexové.

Aha :D :think: Ok tak já se raději ještě pobavím s jeho bráchy co dělají ve stavebnictví s ním, aby mi poradili.. Ono asi bude potřeba zaměřit se i na výkon a další parametry a to já fakt neznám a neumím posoudit :D 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
26.9.18 15:05

@lavazza2 mame doma jak aku sroubovak,tak aku vrtacku, vrtacka je vrtacka, s ni se vyvrta opravdu vse,kdyz jsou dokoupene vrtaky (na.drevo,zeivo i kov).
Aku sroubovak dokaze udelat díru take,ale je to spis jen na drobnosti.S tm spis vse smontuje apod..
Urcite doporucuji mit doma oboje :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1935
26.9.18 15:13
@lavazza2 píše:
Ahoj :)

mám dotaz a sama asi na to nepřijdu. Jaký rozdíl je mezi aku šroubovákem, aku vrtacím šroubovákem a aku vrtačkou? :mrgreen:
Chlap se párkrát zmínil že by rád aku vrtačku (nenápadně jsem z něho vytáhla že zn. Makita, s příklepem a dvěmi bateriemi) a ráda bych mu ji koupila k Vánocům.
Jenže není to zrovna nejlevnější, takže musím trošku ještě našetřit.
Jde mi o to, že jsem narazila na tohle zboží v akci a vše by to splňovalo až na to že je to aku vrtací šroubovák a já mám strach abych nekoupila něco špatně:

https://www.elvin.cz/…on-18v-1-3ah?…

Ahoj.

Tak tato věta by měla být pro Tebe „směroplatná“. Řekl vrtačku, tak mu kup vrtačku. V jejich řeči je to úplně stejné, jako bys řekla, chci v prstýnku diamant a on koupil zirkon. :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.9.18 15:32
@tininas píše:
Ahoj.Tak tato věta by měla být pro Tebe „směroplatná“. Řekl vrtačku, tak mu kup vrtačku. V jejich řeči je to úplně stejné, jako bys řekla, chci v prstýnku diamant a on koupil zirkon. :)

Okey, to zní loicky :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
731
26.9.18 15:34

@lucynka25 A jakou značku?
@ugluk Jinak jaké minimální parametry by slušná vrtačka měla mít?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
69106
26.9.18 15:36
@ugluk Jinak jaké minimální parametry by slušná vrtačka měla mít?

Mě se neptej, já tohle nechala plně na chlapovi, co s ní v 95 % případů vrtá :mrgreen: Záleží, na co přesně a kam ji potřebuješ, ve starém cihlovém bytě stačilo něco mnohem slabšího. A pokud to máš s kým zkonzultovat, tak to určitě udělej ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22948
26.9.18 16:32

@lavazza2 mame od Bosh vrtacku a sroubovak mame parkside a s tim je silene spokojenej,bity ma dokoupene snad z Tesca.
Zkoukni recenze vrtacek a to ti dost pomuze ve vyberu,preci jen tam budou recenze od chlapu ;) Ja tak vzdycky vybiram.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12330
26.9.18 16:47

@tininas kvalitní aku vrtačka se používá i jako aku šroubovák, většinou je k tomu sada bitů a vrtáků, my máme ryobi, vrtačku, utahovák, brusku, flexu, nůžky na plot a ještě něco, výhoda je, že se na vše dá použít jedna baterie

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13243
11.5.23 05:51

Ahoj holky a kluci,
Můžete doporučit Aku šroubovák a Aku vrtačku na takovéto domácí kutění? :D
Nižší až střední cenová hladina a aby vrtačka zvládla i panel.
Dík :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20917
11.5.23 06:04
@Magical-eyes píše:
Ahoj holky a kluci,
Dík :kytka:

Zkusil bych něco takového https://akusroubovaky.heureka.cz/maktec-mt080e/#… . Je to hobby značka Makity. A máš vrtačku i šroubovák v jednom. Ten panel by to snad mělo zvládnout taky se správným vrtákem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
11.5.23 07:27

Kup to v lidlu, černou řadu Performance. Super cena a hodně dobrá kvalita. V podstatě to zvládá profizátěž.

• Citovat
  • Upravit
15925
11.5.23 08:27
@Magical-eyes píše:
Ahoj holky a kluci,
Dík :kytka:

Vrtání do panelu je také dost o vrtáku, já beru Hilti.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný