Rozdíl mezi NUTRIDRINKEM a ENSURE drink

1
1.10.24 20:13

Rozdíl mezi NUTRIDRINKEM a ENSURE drink

Ahojte dobré duše,
jak už z názvu vyplývá, nemáte někdo zkušenost s těmito doplňky stravy? Který z nich je lepší a kvalitnější?
Tatínek je nemocný a dr mu doporučila k jídlům ještě navíc Nutridrinky ( může 1-3 denně s jídly ). V lékárně mi paní magistra doporučila Ensure drink. Jaký je v nich tedy rozdíl?
Ensure je levnější a je ho více oproti Nutridrinku. Moc děkuju za odpovědi. Hezký večer.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
60142
1.10.24 20:23
@Szusiee33 píše: Více

Kvalitnější… vzala bych vzorek nebo jen pár kusů, a uvidíš, co mu vůbec bude chutnat. Většině lidí fakt nejedou.
Musí být hodně studený, vypít během tak hodiny optimálně.

Kdyby netoleroval mléčné, jsou i džusové nutridrinky. Pomeranč, jabko…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10461
1.10.24 22:21

@Szusiee33 s tím Ensure drinkem nemám zkušenosti, ale s Nutridrinkem ano. Upřímně, je hnusný, strašně sladký, až z něj má člověk takovou ulepenou pusu. A ty příchutě taky nejsou dobré. Měla jsem je pro děti, které hodně sportují a jsou hubené a vůbec mi to nechtěly pít. A to měly mít jen 3-4 týdně, vůbec si nedovedu představit vypít několik denně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
2.10.24 01:45

Měla jsem Ensure drink po odběru vajíček. Nemohla jsem pozřít normální jídlo, potřebovala jsem bílkoviny a prevence OHS.
Za mě vedly příchutě vanilka a banán. Je to sladší, ale chutnalo mi to.
Podle mě v tom zas tak velký rozdíl nebude a půjde spíš o to, co bude ochotný vypít a bude mu chutnat.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pro řešení zdravotních obtíží přírodní cestou

Ikona - Pavla Hájková

Mgr. Pavla Hájková