Rozdíl v testech během jednoho dne

Napsat příspěvek
Velikost písma:
116
27.5.20 09:58

@Berry77
je pravda, že na to pořád myslím a těším se, ale je to blbost, protože člověk je pak pohledem na negativní test zklamanej :zed:

prostě ještě vydržím, ale četla jsem tu spostu zajímavých příběhů, jedna paní psala, že ji test vycházel negativně i když byla začítek 3 měsíce těhotenství.

A moje známá si dělala 3 testy po vynechání MS a více jak týden ji vycházely negativní.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5074
27.5.20 10:02

Jinak tvuj originalni dotaz. Jeden den negativni a druhy den pozitivni. Samozrejme, jak jinak by to melo byt? Pokud si myslis, ze jsi tehotna a testy z moce blbnou, zajdi si na krev jako samoplatce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.5.20 10:06

@Simmcaa

mám asi 13 dní DPO, tak ještě vydržím :srdce:
Zkusím v pátek - pokud nepřijde mrcha MS. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
266
27.5.20 10:27
@Blondý28 píše:
@Simmcaamám asi 13 dní DPO, tak ještě vydržím :srdce:
Zkusím v pátek - pokud nepřijde mrcha MS. :nevim:

Hele já třeba myslela, že mám už 4 dny zpoždění, tak jsem si udělala test (já teda zrovna ten měsíc vůbec nemyslela na těhotenství, ale negativní test mi už předtím uvolnil psychiku a rozjela se ms, tak jsem to chtěla takto popohnat) a byla tam úplně slaboučká čárka. Nakonec se totiž ukázalo, že ovulace byla asi o pět dní posunutá a testovala jsem už 13dpo. Čárka průběžně sílila, ale stejně silná jako kontrolní byla až víc než tři týdny po ovulaci (což už bylo skoro dva týdnu po termínu ms, holt se to posunutou ovulací všechno šouplo, což mi došlo až později).
Takže počkej a uvidíš, můžeš to mít podobně. Já plašila, že druhá čárka sílí pomalu a píchá mě vlevo v podbřišku, že to bude určitě mimoděložní - a jsem 24.tt a všechno je v pořádku (ťuk ťuk). Taky mi asi hcg stoupalo trochu pomalejš, takový to že testovací čárka vyskočí dřív, než ta kontrolní, se mi podařilo asi 26dpo - to mě uklidnilo, že to už je fakt dálnice a už jsem jen čekala na potvrzení u doktorky. ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.5.20 10:36

@Silurian
tak to tiše závidím a přeji hlavně zdravíčko :) a ať je vše nadále v pořádku :srdce:
já měla poslední MS 1.5.2020 a cyklus mám cca 24-28 dní, takže je fakt asi brzy dělat závěry, navíc když OVU mohla být jinak.
Možná se také pozuruji více než jindy a už mi z toho hrabe, a tělo se mi chová jinak než jindy, ale jak říkám, mohly se mi zbláznit hormony z toho, jak moc to chci! :zed:

necháme se tedy překvapit a budeme doufat no :,(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.5.20 11:40

Ja se pridavam do rady cekajicich. Mela jsem minuly mesic slabou carku a pak prisla nezvykle silna a o nekolik dni delsi MS nez jsem zvykla. Posledni MS byla 28.4. Ovulaci jsě si presne nesledovala. Nechci se v tom moc babrat a nemyslet na to, ale byla cca kolem 13.5. V pondeli 25.5. jsem sla rano na zachod a byla tam kapka uplne ciste krve jal kdyz se riznete. Vzala jsem si tampon s tim ze zacala MS. Ale ten byl nasledne pouze lehce spinavy, spise dohneda. Od te doby, uz druhy den vubec nic. Zadne spineny, cisty vytok. Test jsem delala dnes a nic. Tak jsem z toho jelen :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.5.20 11:51

@lucik3786
také zajímavé. tak zkus ještě počkat a vyzkoušet test třeba za několit dní, nebo si zajdi na krev. :)
Mě se zatím nerozjela a ani mě břicho nebolí, počkám ještě tak dva dny a testuji znovu a dávej vědět jak si na tom :) :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.5.20 12:18
@Blondý28 píše:
@Silurian
tak to tiše závidím a přeji hlavně zdravíčko :) a ať je vše nadále v pořádku :srdce:
já měla poslední MS 1.5.2020 a cyklus mám cca 24-28 dní, takže je fakt asi brzy dělat závěry, navíc když OVU mohla být jinak.
Možná se také pozuruji více než jindy a už mi z toho hrabe, a tělo se mi chová jinak než jindy, ale jak říkám, mohly se mi zbláznit hormony z toho, jak moc to chci! :zed:necháme se tedy překvapit a budeme doufat no :,(

Neboj, jednou to přijde. My tomu nechali volný průběh a nestačila jsem v pondělí koukat, když se druhá vybarvila. Ale už jsem to tušila asi 3 dny. Přijde mně, že jakmile víš, že se to stát může, tak si ta MS dělá, co chce :) A to jsem to fakt neřešila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
27.5.20 12:22

@P4ja
Ano, to je skvělé :) snad to vyjde. :srdce:
pociťovala si nějaký specifický příznaky, co si jindy nezažívala? 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
21091
27.5.20 12:24
@Blondý28 píše:
@P4ja
Ano, to je skvělé :) snad to vyjde. :srdce:
pociťovala si nějaký specifický příznaky, co si jindy nezažívala? 8o

Cítila jsem se úplně stejně jako při prvním těhotenství, Vč. nechuti na pivo, víno a pak se přidala pachuť v ústech. Nějaké píchnutí sem, píchnutí tam, fakt neřeším.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
27.5.20 20:12

@Blondý28 no taky nechapu co to je a zda to mohlo byt treba uhnizdeni? :nevim: Kazdopadne dnes pouze obcas bolest jak pri MS ale ani spineni, uz nic. Zkusim test za par dni jestli vydrzim :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Anonymní
28.5.20 00:46

Měla jsem to podobně. Poslední MS 24.4., očekávala jsem ji 22.-24.5. a nic. První duch na TT byl 26.5., 27.5. trošku více viditelné. U prvního jsem měla hned v den vynechání MS jasné //. Jediné, co jsem měla krev ve výroku, bylo 1-2 dny po sexu, ale.uz to možná bylo taky uhnízdění.

• Citovat
  • Upravit
116
28.5.20 06:20

@lucik3786

mám to úplně stejně, měla jsem v den MS trochu bolest v podbřišku, ale ne tak velkou a trochu špinění, a včera a dneska už nic :nevim: 8o 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1139
28.5.20 07:07

@Blondý28 tak jsem nevydrzela🙈stale MS nic a na testu duch :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
116
28.5.20 07:19

@lucik3786