Poradna o očkování dětí proti chřipce
MUDr. Daniela Verdánová
Chci tím říci 1. že její loňské odhady byly zcela mimo, ale úplně mimo 2. že je obžalovaná, takže třeba má potřebu odvézt pozornost jinam
samozřejmě o 2. rozhodne soud
ale 1. loni v létě prostě říkala nesmysly, totální hlouposti
proč by dnes měla říkat něco jiného?
@matkabagristy píše:
da se to vyguglit v cestine, neni dulezite, kdo byl prvni. Mozna ma pravdu, mozna ne.
Já to psala že se seknout v odhadech může každej a v tomhle se zrovna asi nesekla.
@šklíbakočka píše:
Chci tím říci 1. že její loňské odhady byly zcela mimo, ale úplně mimo 2. že je obžalovaná, takže třeba má potřebu odvézt pozornost jinam
Minimálně s vakcineou a testování, politice kolem covidu uhodila hřebík na hlavičku. A ta štvavá kampaň kolem covidu, strach, strach, strach. To taky sedí.
@holka_z_hor píše:
Já to psala že se seknout v odhadech může každej a v tomhle se zrovna asi nesekla.
zatim neni puvod covidu prokazan. Existuje vice hypotez. Mame svobodu slova, nekdo slova vazi do doby, nez ma pro svoje tvrzeni dukaz, jiny ne. Pekova na dukazy neceka.
Já tedy žádní uhození na hlavičku nevidím. Vidím to, že řekla
6/2020
Domníváte se, že nemoc covid-19 zcela zmizí?
Myslím, že opravdu zmizí, troufnu si odhadnout do Vánoc. Nechová se to jako sezonní respirační onemocnění. Prožene se populací a nazdar. Takže odhaduji maximálně ještě šest měsíců a bude to úplně pryč. Nasvědčuje tomu řada studií, publikací a závěrů, které bedlivě po celou dobu sleduji, a ke zcela stejným závěrům jako já došli teď aktuálně v časopise Nature, Bundeswehr. čili byla totálně mimo…totální nesmysl, čili těch 30 tisíc lidí u nás a miliony jinde umřeli jen tak náhodou
@holka_z_hor píše:
Ono se pořád předhazuje hlavně to, jak řekla, že covid do Vánoc zmizí. To už vysvětlila. Navíc nikde netvrdila, že se nemůže mýlit. Pan profesor Flegr, například, se také mýlil názorem, že v ulicích bude plno mrazáků. To ovšem nikdo nereší, a rozhodně ho za tento názor nezpochybňuje v médiích kdejaká nula.
@holka_z_hor píše:Že by takových rozhovorů mělo být více. A že má pravdu, která ji možná bude stát ještě hodně.
https://youtu.be/X6V5rvmY-QA
Viděl jste někdo? Jaký máte názor?Mluví o Covidu a očkování mimo jiné.
@holka_z_hor píše:
Jo a taky jako první říkala, že je covid umělého původu. Mno a už to připouští víc,, odborníků"
Tato pani neni sama, co si myslela, ze druha vlna nebude, mysleli si to i nekteri odbornici v zahranici a v podstate meli pravdu. Protoze, kto se vyzna v epidemilogii, vi, a na to poukazovali, ze v historii epidemii jeden virus nikdy nedelal vlny, ma prirozenou krivku : narust, kulminace a pak jde dolu, kdyz je jiste procento populace prirozene imunizovano. Ty dalsi vlny zpusobili nove varianty, takze jde to rict i tak, ze jde o nove epidemie.
Nevim presne, co rika pani Pekova, slysela jsem o ni jen tady na EM, ale nebyla ohledne nazoru na vlny sama.
Příspěvek upraven 13.07.21 v 13:07
@Zeoli píše: Že by takových rozhovorů mělo být více. A že má pravdu, která ji možná bude stát ještě hodně.
Naprostý souhlas.
@Popeladym píše:
Ono se pořád předhazuje hlavně to, jak řekla, že covid do Vánoc zmizí. To už vysvětlila. Navíc nikde netvrdila, že se nemůže mýlit. Pan profesor Flegr, například, se také mýlil názorem, že v ulicích bude plno mrazáků. To ovšem nikdo nereší, a rozhodně ho za tento názor nezpochybňuje v médiích kdejaká nula.
Jojo ona řekla, že další vlny už byly mutace. Že ten první virus jakoby vymizel a nastoupily nové. Četla jsem ![]()
@šklíbakočka píše:
Promiň, ale zatím nesmysly tady plodíš sama.
Díky internetu mají prostor i takovi lidé jako ona či Flegr. Stačí si podle data najít jejich vyjádření a postupem času zjišťujete, jak absolutně mimo byli, ale v té dobe to byla naprostá pravda!! pro jejich fanoušky a další. Takže když byli úplně mimo dotedka, tak proč by najednou měli mít pravdu? Ale ať si každej věří čemu chce. Však jsou tu ještě židozednáři co mají svůj projekt na celosvětovou redukci lidstva…
@Zeoli píše: Že by takových rozhovorů mělo být více. A že má pravdu, která ji možná bude stát ještě hodně.
Ona v tom rozhovoru říká doslova, že ji chtěli připravit o její laboratoř. Proto že začla mluvit.
@holka_z_hor píše:
Ona v tom rozhovoru říká doslova, že ji chtěli připravit o její laboratoř. Proto že začla mluvit.
Jj. Já vím..