Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marketo, dekuji Ti za vsechny Tvoje prispevky. Ac jsem vice ci mene souhlasila, cetla jsem je vzdycky se zajmem. Budes tu chybet ![]()
rodine uprimnou soustrast
Markétko, moc ti děkuju.Tvoje příspěvky mi strašně pomohly.Nemůžu tomu uvěřit.
Doufám, že tvoje duše odpočívá v pokoji. ![]()
Vyjadruji uprimnou soustrast rodine…tato zprava me hluboce zasahla. Marketa M byla vyjimecna osobnost. Jeji nazory a pohled na zivot mi otevreli oci a ukazali cestu. Nezapomenu.
Upřímnou soustrast a moc děkuji Markétce, že jsem ji mohla poznat a poznat její názory, myšlenky i sílu víry a lásky
Děkuji moc a ![]()
Milá Markéto
přestože jsem Tě vídala jen tady na Emiminu, tvůj předčasný odchod mě opravdu zasáhl. Od začátku jsem obdivovala tvůj nadhled, vytrvalost a sílu. Děkuji, že jsem měla příležitost Tě potkat, byť jen virtuálně, děkuji za tvou podporu, kterou jsi mi vždycky poskytovala, za tvé názory, které v některých věcech zásadně posunuly moje myšlení.
Díky za všechno, budeš mi chybět ![]()
Je mi líto dětí a manžela, každé maminky je škoda. Markéta určitě všechno, co dělala, dělala s láskou a z upřímného přesvědčení. Pokud je nebe, nejspíš bude v něm.
Už kvůli dětem jsem chtěla věřit, že Markétu její víra uzdraví. Jednala podle svého nejlepšího vědomí a svědomí.
Upřímnou soustrast pozůstalým.
Markéto. Jsem ráda,že jsem měla tu čest tě poznat, hodně jsi dala a ve svých příspěvcích a ještě dáš. chci se k nim vracet.
Vím, že tam kde jsi se teď na nás usmíváš a budeš držet ochranou ruku a bdít nad svou rodinou.
![]()
Markéty je mi líto, byla opravdu jedinečná. Chci celé rodině a zvláště dětem vyjádřit co nejúpřimnější soustrast.
Markéto, jsem jedna z mnoha kterým jsi otevřela oči, děkuju. ![]()
Markétko, mám v sobě obrovskou bolest… snad mi odpustíš mé slzy… vzpomínám ![]()
upřímnou soustrast rodině a přátelům ![]()
Markétko, vzpomínáš? Tears In Heaven