Rozloučení s Markétou M...

• Fotoalbum (1)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
8939
15.12.11 12:07

Upřímnou soustrast… Taky se mi příspěvky Markéty líbily… Asi není více co dodat..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1249
15.12.11 12:25

Markétko, budeš nám tady na diskuzích moc chybět, byla jsi pro mě tou statečnou ženou, která bojovala proti chemii na této planetě. Byla jsi pro mnohé učitelkou.
At je ti dobře na onom světě, i my všichni se jednoho dne tam v nebíčku potkáme, pozdravuj mi tam mou babičku, která také byla proti chemii, ale nakonec jí právě chemie zkrátila život o pár let.
Odpočívej v pokoji, at duše tvá je očištěna :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Caty
15.12.11 12:30

Chápu Markétku, chápu, že nechtěla, aby jí děti viděly trpět po chemoterapii, chápu, že chtěla ten zbývající čas prožít alespoň trochu důstojně a chápu, že se tak rozhodla. Je každého věc, jak se rozhodně a určitě dělala to, co si myslela, že je nejlepší.

• Citovat
  • Upravit
5644
15.12.11 12:42

upřímnou soustrast a hodně sil celé rodině
Markéto snad už je ti lépe…
budeš nám chybět…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
15.12.11 13:02

Je mi to moc líto, přestože znám Markétu jen odsud podle příspěvků, tak na ni nikdy nezapomenu :srdce: Všem pozůstalým upřímnou soustrast.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5436
15.12.11 13:28

Markét, děkuji ti, že jsem tě mohla poznat a děkuji za tvá moudrá slova, kterými jsi mě obohatila :srdce: :andel:

Rodině vyjadřuji co nejupřímnější soustrast

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5454
15.12.11 13:28

Ač jsem tuto Markétku neznala,občas jsem četla něco od ní,ale i tak chci vyjádřit upřímnou soustrast,není to lehké a pevně věřím,že čas rány zahojí a Markétka se stala andělem své rodiny :andel: Přeji celé rodiny hodně,hodně síly,moc dobře vím,jak je to zapotřebí,držte spolu co nejvíce a ať se vaše srdce brzy zahojí :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17310
15.12.11 13:45

Upřímnou soustrast rodině a nejbližším , je mi to líto …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
35414
15.12.11 16:36

Upřímnou soustrast…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
361
15.12.11 16:55

Upřímnou soustrast, rodina bude mít moc smutné vánoce :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2591
15.12.11 21:46

Upřímnou soustrast :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4486
15.12.11 22:50

Upřímnou soustrast rodině.
Potkala jsem tě jen v jedné diskusi, ale hodně zásadní a okamžitě jsem si tě zapamatovala. Hodně lidí se do tebe naváželo a tys argumentovala stále stejně slušně. Moc jsem to obdivovala, já jsem odešla, nedalo se to snad ani číst. Do té diskuse jsem se vrátila až po pár týdnech nebo měsících, když už se tam neútočilo.
Pomohla jsi otevřít oči mnoha lidem nejen tady. :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15319
15.12.11 23:02

Markétko, :srdce: :srdce: :srdce:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1874
16.12.11 00:56

Jsem v šoku, nevěděla jsem že byla nemocná… Je mi to moc líto…

I když jsem ve všem s Markétou stoprocentně nesouhlasila, tak v tom zásadním ANO… Očkování má být dobrovolné. :kytka:

Markéta byla statečná žena.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20818
16.12.11 14:15

Markétko,
byla jsi jednou z prvních po mém nástupu na eMiminu, se kterou jsem si vyměnila SZ. Nedala jsi se přehlédnout a nad Tvými slovy se člověk často zamýšlel. :(

Upřímnou soustrast rodině :srdce:

Tereza

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky

Ikona - Lucie Machová

Mgr. Lucie Machová