Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Upřímnou soustrast celé rodině a blízkým.
Je to strašně smutné ![]()
Markétko, trochu si Tě vybavuji a pamatuji. Nevěděla jsem, že jsi nemocná a hodně mě to mrzí, ale nějak mi to mozek nebere, že máma od dětí už není.
Každopádně at je ti tam nahoře lépe a rodině vyjadřuji upřímnou soustrast a hodně moc síly.
Holky, jen menší poznatek, upřímná soustrast se vyjadřuje a nepřeje.
Rakovina je velké svinstvo. Jenom za poslední 2 roky mi to vzalo 2 kamarádky a jednoho známého a všichni se plně vložili do rukou lékařů a vidíte, stejně je to nezachránilo. Ani lékaři nejsou všemocní a nedokážou zázraky. Takových lidí, jako byla Markéta, tady moc není. Ten život je někdy sakra nespravedlivý ![]()
upřímnou soustrast rodině a nejbližším
![]()
Příspěvek upraven 15.12.11 v 21:29
bohužel sem neměla možnost Marketu poznat, ale i tak upřímnou soustrast rodině a blízkým.. Mámy od dětí by neměli takhle odcházet. Měly až mít nějakou výjimku.. Neměli by platit cenu nejvyšší.. ![]()
Narazila jsem na Markétu jen jednou,moc se do diskuzí nezapojuji,ale i tak mi zůstala v mysli. Její příspěvek mě oslovil.
Je mi hrozně smutno z toho,že její rodina ztratila to nejcennější- mámu ![]()
Ale Ty, Markétko, na ně určitě z nebe dáváš pozor a povedeš jejich cesty.
Upřímnou soustrast celé rodině!
Posílám hodně síly pozůstalým, celé rodině i přátelům. Upřímnou soustrast.
Rodině přeju upřímnou soustrast…A posílám velké
…Není nic horšího, než když odejde maminka…
Já jsem se se svou mamkou rozloučila před rokem a půl…Měla taky rakovinu…Markéto, „šťastnou cestu“… ![]()
Markéto, děkuji, žes tu byla a obohatila nejen můj život. Věřím, že vše má svůj smysl, i když my ho vždy jasně nevidíme. Mám tě ráda! ![]()
Upřímnou soustrast celé rodině.
Upřímnou soustrast celé rodině.
Markétko, moc děkuji za všechny Tvé příspěvky, zůstanou napořád a můžou pomáhat a přinášet užitek stále dál.
Věřila jsem, že to zvládneš, moc mě to mrzí. ![]()
ja uz se s Marketkou stejnym zpusobem rozloucila v uzavrene skupine,do ktere patrila.Potrebovala jsem se rozloucit primo s ni a udelala jsem to,proto uz ted nebudu psat stejne slova..Marketko,ty vis a ja ti dekuju
![]()