Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Marketčině rodině upřímnou soustrast…
![]()
Je to hrozně smutná zpráva, špatně se hledají slova.
Markétko děkuji že jsem měla tu čest… Nemá smysl psát zbytečná slova, to co cítím v srdci se napsat nedá. Děkuji že jsi byla…
Také je mi to moc líto, upřímnou soustrast všem jejím blízkým.
![]()
Setkaly jsme se v jedné diskusy a byla tím vzácným člověkem, který ač jsme tzv.stály proti sobě, tak i v tak ožehavé diskusy jakou je očkování, dokázal klidně, věcně a slušně vyjádřit své pocity a znalosti.
Nevěděla jsem, že byla nemocná a její odchod mne dost zasáhl, byla jednou z nás. ![]()
Ano, byla slušná, trpělivě argumentovala. I proto jsem si ji hned pamatovala, obdivovala jsem ji, že to dokáže…
Market, posilam uprimnou soustrast cele tvoji rodine a dekuju ti za vsechny, kterym jsi venovala svuj cas. Je mi moc lito, ze jsi takhle brzy odesla. Budes nam moc chybet. At je ti krasne… ![]()
Příspěvek upraven 14.12.11 v 18:59
![]()
Těch pár dnů, co to vím,nemůžu přestat přemýšlet o ‚úžasném člověku Markétě‘.Byla tou,která mi pomohla otevřít oči. Byla tou,která ‚věděla‘ a přesto trpělivě a pořád dokola vysvětlovala.
NIKDY NA TEBE MARKÉTO NEZAPOMENU. S GRÁCIÍ A NOBLESOU SIS STÁLA ZA SVÝM A TOHO SI NESMÍRNĚ CENÍM
V mém
zůstáváš stále. Pokoj Tobě a sílu Tvé milované rodině…
Markétko, ať je ti tam někde krásně..Tvoje příspěvky zde mi moc pomohly! Rodině upřímnou soustrast..
Markét už od doby co to vim na tebe stále myslim.
Myslím si že tvá smrt byla zbytečná,že si si neměla tak stát za tim svym přesvědčením že tohle vyléčíš sama alespon kvuli dětem..
Byla to ale cesta kterou jsi si vybrala a věřím že ted si přesně tam v tom světě o kterém si mluvila.
Věř´ím že ze svíma dětma a rodinou jsi stále a opatruj je tam ze zhora.Tvoje přesvědčení,tvoje názory ovlivnilo spoustu lidí a doufám že si odešla v klidu v obležení tvé krásné rodiny..
Markét a díky že díky tobě sm začla přemýšlet o věcech na které sem dříve nemyslela.I v mém srdci zustaneš jako milá a chytrá žena
Celé rodině přeji upřímnou soustrast
Příspěvek upraven 14.12.11 v 19:32